teşekkür ederim fiyonk tabii fikrim olursa paylaşırım
bi sorum daha olacak
ben bi hft geç okula başlıyrm ya sınıf defterini doldururken bulunduğum tarihten başlıycam di mi?
önceki hft boş kalacak?
bir de plana göre doldurmalıyız sanırım?
yani o güne göre planda ne yazıyosa onu yazmalıyız başka bişi işliyosak bile
deftere örneğin "tanzimat edb doğuşu işlendi" mi yazmalıyız yoksa öğrenci tarafından kazanım şeklinde mi?
yani "tanzimat edb fikir dünyası öğrenci tarafından kavrandı" şeklinde mi?
böyle bişi duydum da uzunca oldu kusuruma bakma ltf
:)) rica ederim.
deftere ilk yazdığın şekilde yazmalısın. girmediğin dersi sonradan dolduramazsın, eğer unutmuşsan doldurabilirsin nadiren. planda 1-2 haftalık gecikme veya ileride olma olabilir, hele ki edebiyatta tam tamına tutturmak zor. ben ne işlersem onu yazarım bazen olması gerektiği gibi yazar ve yetiştiririm.
fişi doldururken öğrencileri saymayı unutma. yoklama fişini.
teologcum dikkat et kendine
ben nöbetçiydim bugün.Sabah 7'den akşam 16'ya kadar döndüm durdum,çok yorgun ve uykusuzum.Gece de pek uyuyamamıştım zaten
bütün il ilçe genel müdürlerinin toplantısı vardı. bugünü de mem de tamamladım. artık okuluma gitmek istiyoruuummmm...
şunu daha iyi anladım ki ben masa başı memur olamazmışım. nasıl oturuyorlar tüm gün öyle yerlerinde anlamıyorum, tüm mem i dolanıp durdum.
aynen fiyonk çum Allah sabır versin onlara otur otur vakit gecmez biz ders anlama filan derken vakit geciveriyor
aman kimseler duymsın yan gelip yatıyorsunuz derler
Boş geçen bir haftadan sonra derslere başladık sadece 1 sınıfta ders işlemedim 2 kişi vardı sınıfta. Bu yıl girdiğim dersleri sevdim hepsi eğlenceli geçecek bayanssulusmile
3 tane 11. sınıfın 3 farklı dersine giriyorum öğrencilerim korkmuş benden bu yıl sınıfta kalcaz heralde diyorlar akannehir