Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

2 gündür 5 te kalkıyorum, 7 de ders Başlıyor, 25 km uzaklıkta Bi köye gidiyorum.. 6. sınıflara giriyorum.. çocuklar çok saygılı.. çok hevesli.. dün ödev vermiştim Bugün kontrol ettim hepsi yapmış hemen hemen.. yarın da lisedeyim.. hadi hayırlısı =)

hiç yani anca bir iki konuşup gidiyorlar
ne yapabilirler ki Allah tan yetkileri kısıtlanmış yoksa canımıza baya okurlardı
bize de ekim ayı içinde gelecekler bakalım

kolay gelsin lise daha da zevkli gelecektir sana bence. liselilerin enerjisini topladım bugün, süperim :))

ay evet sonundaa. :)) kitapları aldım ama bakamadım, kafadan başladım bakalım bugün. haftaya kitaba geçeriz. gerçi öğrencilerin sorularından pek derse fırsat olmadı. bi de eski öğrencilerim benim için çok disiplinlidir demişler. yenilerden duydum. :) çok mu disiplinlisiniz hocam diye soruyolar bi de hahayyt:))))

bize geçen dönem geldi bakanlık müfettişleri
sınav sonrası analiz yaptıkmı
günlük, yıllık plan
yaptığımız sınavların bitanesinin soruları cevap anahtarına baktılar. geçen seneki sınavdan ve cevap anahtarından örnek
rasgele birkaç öğretmenin geçen seneki not defteri ile not fişlerini kontrol ettiler
herkesin dersine girdiler
rehberlik, eğitsel kulüp, onur kurulu faaliyetlerime baktılar
ben birde kooperatifin kayıtlarına bakıyorum onları incelediler.
zümre toplantı tutanağımızı beğenmeyip yenilettiler
ayrıca tutanakta yazan yerleri soruyorlar şu madde nedir ne ile ilgili tarzında :))
kılık kıyafetle ilgili bir iki öğretmeni idareciler aracılığıyla uyardılar (ütülü pantolon giymediği için vs)

idareyide ayrıca denetlediler

valla çok stresli oluyor hani gözünüz korkmasın ama kolayda geçmiyor
bizim okulda 15 güne yakın durdular.

bugün son ders zor geçti
lise 1. sınıfın rehber öğretmeni olmuştum
sınıf bşk ve yrd seçelim dedik kapalı oy sistemiyle
bi kaç kişi fazladan oy atmış kargaşa oldu
delircektim az daha......

şimdiden üçkağıtçılığa mı alışmışlar :))
sakin ol cicikız daha neler göreceksin hele yazılı zamanı

12. sınıflarla kaç saat ne şekilde test çözmeliyiz konusunda fikir alışverişi yaptık. geçen yıl dersine girip bu yıl girmediğim öğrencilerim idareye gitmişler, fiyonk_ hoca gelebilir mi dersimize yine diye, duygulandım aptallaştım. :))

henüz planlarımızın bir kısmı hazırlanmadı, beklemedeyiz.

nöbet oldugu için oldukca yorucu bir gündü benim için
ama dersler şükür ki ilk günlere göre daha iyi gidiyor
bir de aynı sınıfa üç saat üst üste olmasa derslerim çok iyi olacak
insanın eski öğrencilerinin gelip ilgi göstermesi selam vermesi sohbet etmeye gelmesi çok güzel
benim de geçen yıldan var öyle geliyorlar hocam bizi niye almadınz diyorlar
bu yıl onbirlere girmiyorum onlar da büyüdü haliyle ayrıldı yolumuz
hamile oldugumu bilenler elimden kitaplarımı esyalarımı alıyor
merdivenleri cıkarken eslik ediyorlar şebeklik diz boyu:)
seviyorum böyle şeyleri ben ya
çok isteyerek başlamadım bu mesleğe ben şartlar gereği öğretmen oldum diyebilirim
ama böyle en ummadık kişilerden aramızın tatlı sert limoni oldugu öğrencilerden güzel tepkiler allmak
hatırlanmak gercekten çok güzel bir duygu bu da herşeyi daha anlamlı kılıyor nazarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…