- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Siz daha birkaç buluşmada edilen sevgi sözcüklerine çok anlam yüklüyorsunuz, bu kadar hızlı söylenen lafların aslında bir değeri yoktur. Netlik işte bir kaç buluşmada olmaz, ilerlemek lazım birbirini tanımak lazım.Aynen çok haklısınız. Daha sabahında sevgi sözcüğü kullanıyor. Yazıyor. Ama ben sorunca da aslında durum bu diyor. Netlik istiyorum. Öyle böyle olmasındansa tamamen ilişkiyi kesmek daha mantıklı geliyor bana. Sildim sonra her yerden. İstediğinde yazamasın diye. En son ne instagramdan silmişti ne de numaramı silmişti. Zaten benim şuanki sorunum neden sevilmediğim. Zoruma gidiyor. Aramızda aşk sevgi yoktu tabi. Bende de yoktu. Ama hem isteyip hem de kendisinin bu şekilde tavır alması üzdü beni
Önceliklere size söylenen sevgi sözcüklerine çok anlam yüklemeyi bırakın, siz kendi kendinize hayaller kurarken adam bir kaç kadına daha yazıyor büyük olasılıkla.
Sevilmeyi bu kadar abartmayın, çocuğunu döven anne de seviyor , karısını aldatan adam da, hatta karısını öldüren adamlar da çok seviyorum eşimi ondan yaptım diyorlar. Sevilmek konusunda ki takıntınızın nedeni nedir, hiç bunu düşündünüz mü?
Bence siz de sağlıklı bir ilişkinin ( sadece kadın erkek değil, anne baba , kardeş , arkadaş ) ne olduğu konusunda ciddi değerlendirme ve analiz etme sıkıntısı var. İster çamurdan olsun, o da Allah kuludur yeter ki beni sevsin bir kriteri sağlıklı bir düşüncenin ürünü değil.
Ayrıca o çok sevenleri ve evlenenleri de gördük, çok seven ama cinsel ilişkiye girmeyenler, çok seven ama dövenler, çok sevenler ama çocuk istemiyorum diye tutturanlar. Sanki bir erkek sizi sevdiğini söyleyince tüm sorunlar yok olacak , güneş açacaklar, ağaçlar meyve verecek.