Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

diğer öğretmenlerle paralel gitmeniz gerekmiyor aslında. senin plana uygun şekilde gitmen gerekiyor. çünkü bazı öğretmenler çabucak işler konuları, bazıları çook ağır gider. onlara uyamayabilirsin. en iyisi plana uyman.

kitaptaki etkinlikler yetmiyorsa ya da kendine özgü şeyler yapmayı planlıyorsan tabi ki kendin de hazırlayabilirsin etkinlik. genellikle ders sırasında eğlenceli fikirler gelebiliyor insanın aklına veya öğrencilerin önerilerine açık olursan onlar da bulurlar.

soruların saçma değil, aksine cevaplarken ben de düşünüyorum iyi oluyor. yeni fikirlerin olursa lütfen paylaş.

bu arada, bakanlık temsilcilerini ağırlayacakmışız mem'de, işim bitti çıkarken söylediler. pzt günü de okula gidemiyorum. ahaha. :KK43:(

tatlırüya,
2 yıl eşimin görev süresi :) eşim uzman jandarma ve batıdan batıya tayinle buraya geldik :))

teşekkür ederim fiyonk tabii fikrim olursa paylaşırım
bi sorum daha olacak
ben bi hft geç okula başlıyrm ya sınıf defterini doldururken bulunduğum tarihten başlıycam di mi?
önceki hft boş kalacak?
bir de plana göre doldurmalıyız sanırım?
yani o güne göre planda ne yazıyosa onu yazmalıyız başka bişi işliyosak bile
deftere örneğin "tanzimat edb doğuşu işlendi" mi yazmalıyız yoksa öğrenci tarafından kazanım şeklinde mi?
yani "tanzimat edb fikir dünyası öğrenci tarafından kavrandı" şeklinde mi?
böyle bişi duydum da uzunca oldu kusuruma bakma ltf

teşekkür ederim fiyonk tabii fikrim olursa paylaşırım
bi sorum daha olacak
ben bi hft geç okula başlıyrm ya sınıf defterini doldururken bulunduğum tarihten başlıycam di mi?
önceki hft boş kalacak?
bir de plana göre doldurmalıyız sanırım?
yani o güne göre planda ne yazıyosa onu yazmalıyız başka bişi işliyosak bile
deftere örneğin "tanzimat edb doğuşu işlendi" mi yazmalıyız yoksa öğrenci tarafından kazanım şeklinde mi?
yani "tanzimat edb fikir dünyası öğrenci tarafından kavrandı" şeklinde mi?
böyle bişi duydum da uzunca oldu kusuruma bakma ltf

:)) rica ederim.

deftere ilk yazdığın şekilde yazmalısın. girmediğin dersi sonradan dolduramazsın, eğer unutmuşsan doldurabilirsin nadiren. planda 1-2 haftalık gecikme veya ileride olma olabilir, hele ki edebiyatta tam tamına tutturmak zor. ben ne işlersem onu yazarım bazen olması gerektiği gibi yazar ve yetiştiririm.

fişi doldururken öğrencileri saymayı unutma. yoklama fişini.

:)) rica ederim.

deftere ilk yazdığın şekilde yazmalısın. girmediğin dersi sonradan dolduramazsın, eğer unutmuşsan doldurabilirsin nadiren. planda 1-2 haftalık gecikme veya ileride olma olabilir, hele ki edebiyatta tam tamına tutturmak zor. ben ne işlersem onu yazarım bazen olması gerektiği gibi yazar ve yetiştiririm.

fişi doldururken öğrencileri saymayı unutma. yoklama fişini.

hımm ve plana göre yazsam daha iyi olur sanırım
teşekkürler:KK3:

merhaba herkese
ilk günüm gayet güzel geçti =)
saat 12.30da evde olunca tüm gün bana kaldı gibi geldi =)

slm kızlar cuma günü ve haftsonu annemlerdeydim nasılsınız bakalım
benim boğazlarım agrıdı ilk gün yaa
gelecek haftada agrı ondan sonra alışırım inş.

teologcum dikkat et kendine
ben nöbetçiydim bugün.Sabah 7'den akşam 16'ya kadar döndüm durdum,çok yorgun ve uykusuzum.Gece de pek uyuyamamıştım zaten :KK43:

bütün il ilçe genel müdürlerinin toplantısı vardı. bugünü de mem de tamamladım. artık okuluma gitmek istiyoruuummmm...

şunu daha iyi anladım ki ben masa başı memur olamazmışım. nasıl oturuyorlar tüm gün öyle yerlerinde anlamıyorum, tüm mem i dolanıp durdum.

bütün il ilçe genel müdürlerinin toplantısı vardı. bugünü de mem de tamamladım. artık okuluma gitmek istiyoruuummmm...

şunu daha iyi anladım ki ben masa başı memur olamazmışım. nasıl oturuyorlar tüm gün öyle yerlerinde anlamıyorum, tüm mem i dolanıp durdum.

aynen fiyonk çum Allah sabır versin onlara otur otur vakit gecmez biz ders anlama filan derken vakit geciveriyor
aman kimseler duymsın yan gelip yatıyorsunuz derler

aynen fiyonk çum Allah sabır versin onlara otur otur vakit gecmez biz ders anlama filan derken vakit geciveriyor
aman kimseler duymsın yan gelip yatıyorsunuz derler

yan gelip yatma konusunda az taarruza geçilmemişti değil mi? :) seninle çok savaşlar verdik orada. :))

sanki 3 yıl ara vermiş gibi oldum. insanın mesleğini özlüyor olması ne güzel. Allah'a şükür. :Saruboceq:

sınıflarınız nasıl? ben çok merak ediyorum bana verilen sınıflar nasıl.

iyi çok şükür ya 20 25 arası bebeler de çok uslu arada zorlayanlar oluyor tabi
ben 2 aylık tatilden sonra beynimi formatlanmış gibi hissettim dün uykum kaçtı nerdeyse sanki herşeyi unutmuş gibi hissettim
çok şükür unutmamışım ya baya stres yapmışım seni de çok iyi anlıyorum

Boş geçen bir haftadan sonra derslere başladık sadece 1 sınıfta ders işlemedim 2 kişi vardı sınıfta. Bu yıl girdiğim dersleri sevdim hepsi eğlenceli geçecek bayanssulusmile
3 tane 11. sınıfın 3 farklı dersine giriyorum öğrencilerim korkmuş benden bu yıl sınıfta kalcaz heralde diyorlar akannehir

Boş geçen bir haftadan sonra derslere başladık sadece 1 sınıfta ders işlemedim 2 kişi vardı sınıfta. Bu yıl girdiğim dersleri sevdim hepsi eğlenceli geçecek bayanssulusmile
3 tane 11. sınıfın 3 farklı dersine giriyorum öğrencilerim korkmuş benden bu yıl sınıfta kalcaz heralde diyorlar akannehir

oo korkmaları normal çünkü geçip geçmemeleri senin elinde
okdr ders sende çünküaklinialirimsmile

X