Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

Boş geçen bir haftadan sonra derslere başladık sadece 1 sınıfta ders işlemedim 2 kişi vardı sınıfta. Bu yıl girdiğim dersleri sevdim hepsi eğlenceli geçecek bayanssulusmile
3 tane 11. sınıfın 3 farklı dersine giriyorum öğrencilerim korkmuş benden bu yıl sınıfta kalcaz heralde diyorlar akannehir

korkmaları iyidir...derslerine çalışırlar...seni daha dikkatle dinler...

oo korkmaları normal çünkü geçip geçmemeleri senin elinde
okdr ders sende çünküaklinialirimsmile

evet kaderleri benim elimde ve ben,m de notum kıttır biliyorlar tabi.Ondan tutuştular güzel haberi alıncaaklinialirimsmile

sen naptın nasıldı ilk günün kaç saat derse girdin

korkmaları iyidir...derslerine çalışırlar...seni daha dikkatle dinler...

ders açısından kaygı duymaları bence de iyi. Çalışmadan geçemeyeceklerini tahmin ediyolardır ee derslerine de çalışsınlar bayanssulusmile:icecream:

Boş geçen bir haftadan sonra derslere başladık sadece 1 sınıfta ders işlemedim 2 kişi vardı sınıfta. Bu yıl girdiğim dersleri sevdim hepsi eğlenceli geçecek bayanssulusmile
3 tane 11. sınıfın 3 farklı dersine giriyorum öğrencilerim korkmuş benden bu yıl sınıfta kalcaz heralde diyorlar akannehir

naptın ne dedin onlara da korkuttun bu kadar? eyvahedigeldismile

Bugün bizim ders programı değişmiş bi baktım bi sınıfa üst üste 6 saat vermişler, sınıf iyi bi sınıf ama ne kadar iyi olsa da saat çekilmez diye düşündüm, bir de bizim derslerimiz 2 ders blok sonra 10 dk tenefüs şeklinde. Bende bi arkadaşla değiştim 2 saati başka güne aldım ama iyi mi ettim bilmiyorum.Tek çarşamba günleri 3 buçukta diğer günler 6 da çıkıyodum şimdi çarşamba da 6 da çıkmış olacağım. Sanki pişman oldum değiştirdiğime ama 6 saat de aynı sınıfla çekilmez:sm_confused:

naptın ne dedin onlara da korkuttun bu kadar? eyvahedigeldismile

bişey demedim ki fiyonk geçen yıl derslerine girmiştim, sadece çalışan öğrencileri geçirdiğimi anlamışlar heralde ki korkmuşlar bayanssulusmile

bence iyi olmuş programın ceku. benimkiler korkmaz da pek o yüzden sordum. :)

ben nöbetçiydim, alışamadım okula. sınıflarım iyiler şükür. bugünküler iyiydi yani. bakarlım darısı diğerlerine...

evet kaderleri benim elimde ve ben,m de notum kıttır biliyorlar tabi.Ondan tutuştular güzel haberi alıncaaklinialirimsmile

sen naptın nasıldı ilk günün kaç saat derse girdin
:

bugün 2.günümdü gayet güzel geçti. kendinden emin olunca sorun olmuyor
günde 6saat dersim var
şimdilik bi sorun olmadı çok şükür

arkadaşlar ücretli öğretmenliğe başvurmuştum. kabul edilmişim fakat ingilizce öğretmenliğine atamam yapılmış. ingilizce sertifikası alalı 5 yıl oluyor. 5 yıldırda ingilizceyi hiç kullanmadım diyebilirim. ne yapsam karar veremiyorum. bugün haber vermem gerekiyormuş. offf ne yapsam acaba???4.5.6. sınıflar açısından sorun olmaz da yine de düşünüyorum.

Zaten ilk günler çok önemlidir sorunsuz geçtiyse rahat edersin artık.

evet. :) dil anlatımdan çok edebiyata giriyorum bu sene. edebiyatı daha çok severim ben.

ilk günleri sorunsuz atlatman güzel olmuş.

teşekkür ederim arkdaşlar opuyorumnanaktan

arkadaşlar ücretli öğretmenliğe başvurmuştum. kabul edilmişim fakat ingilizce öğretmenliğine atamam yapılmış. ingilizce sertifikası alalı 5 yıl oluyor. 5 yıldırda ingilizceyi hiç kullanmadım diyebilirim. ne yapsam karar veremiyorum. bugün haber vermem gerekiyormuş. offf ne yapsam acaba???4.5.6. sınıflar açısından sorun olmaz da yine de düşünüyorum.

o sınıfların okdr ağır olmaz bence dersleriCADIARZU

arkadaşlarrr
12.sınıf diksiyon ve hitabet dersine giren var mı??
bnm yarın bu ders var da 1 saat
ne yapılıyor? acil cvpp

Son düzenleme:
kızlar ücretli öğretmenliği kabul ettim. yarın evraklarımı hazırlayıp teslim edicem. köy okuluymuş merkeze de 10 km. buraya yeni tayin olmuştuk eşimin işi nedeniyle etrafı çok iyi bilmiyorum bu yüzden her konuda sıkıntı çekicem sanırım.

hayırlı olsun ececim,Allah utandırmasın
cicikız çok güzel bir ders,bence her öğrenci görmeli,yardımcı olacak biri çıkar mutlaka,ben bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar ücretli öğretmenliği kabul ettim. yarın evraklarımı hazırlayıp teslim edicem. köy okuluymuş merkeze de 10 km. buraya yeni tayin olmuştuk eşimin işi nedeniyle etrafı çok iyi bilmiyorum bu yüzden her konuda sıkıntı çekicem sanırım.

biraz zor olabilir ama eminim altından kalkarsın hadi hayırlı olsun:KK3:

hayırlı olsun ececim,Allah utandırmasın
cicikız çok güzel bir ders,bence her öğrenci görmeli,yardımcı olacak biri çıkar mutlaka,ben bilmiyorum

edebiyatçılar gelse de baksa =)

X