Bu hayat benim değil

Hayir hanimefendi bilmiyordum hayatimda hic DOGU yu gormemistim ayrica pardon ama DOGU ya ne diyecektim analamadim yani DOGU ANADOLU da bir ili nasil anlatacaktim guney mi diyeyim ege mi diyeyim

Eşini ikna etmekten başka çaren yok.
Başka yere gideceksiniz ama bu seferde eşinin mutsuzluğu seni mutsuz edecek.

Ailesi seni ayıplamış laf sokmuş boşver bunları. Sen kocanla enönemlisi de kendinle mutlu olmaya bak.

Yanlış hatırlamıyosam kilo probleminde vardı önce onu halletsen? Spor yapabileceğin yer yoksa aletleri eve al.
Yürüyüşe çık tak kulağına kulaklığı.

Evde Değişiklikler yap. Okul da açılınca Zaman'ın fazlasıyla dolacak.

Canim bana kalirsa esin de bencillik yapiyor kendi ailesi cevresi ve rahati icin seni oraya mahkum etmeye hakkim yok
Cunku ona evi gibi gelen kent sana hapishane olmus resmen
Su geldi aklima ankara olmasa da yine doguda ama gelismis sosyal bir kente tasinabilir misinz
Sen de hiç degilse yapacak bir seyler bulursun

Ahh ahh kafami duvarlara vurasim geliyor, konusmadim malesef bu tamamen benim hatam o da simdi inat ediyor memleketini cok seviyor annesini babasini birakip gitmek istemiyor

olmaz öyle şey çocuk mu o Alllah Allah! ailesi yanında zaten sizsiniz. yapamıyorsunuz mutsuzsunuz zorlamanın anlamı var mı? hiç değilse deneyebilir o da. sizin mutsuzluğunuzu bu kadar göz ardı etmemeli. izmir yada ankaraya taşınıp bikaç sene de orda denemeyi teklif edin. ille de hayır diyorsa eşiniz çok ama çok büyük bencillik etmiş olur.

benim burda durmamın tek sebebi gidecek olmam gün saymam. eğer eşim sonrası için ben gelmem kesinlikle başka yere deseydi durmazdım gibime geliyor şu anda bile zor duruyorum zaten

Hayir hanimefendi bilmiyordum hayatimda hic DOGU yu gormemistim ayrica pardon ama DOGU ya ne diyecektim analamadim yani DOGU ANADOLU da bir ili nasil anlatacaktim guney mi diyeyim ege mi diyeyim
Eşiniz sizin gözünüzü mü boyadı?? Çok sosyal Çok aktif ve modern bi yaşam mı vaad etti ? Peki çok hızlı mı evlendiniz konuşmadan detaylıca falan ? Kusura bakmayın ama evlenirken çoğu şeyi görmezden gelip eşim şöyle iyi böyle iyi bir şey olmaz vs vb Kafasında olup sonradan ailesine ,yaşadığı yere şartlara burun kıvıran mantığı da hiç anlamam.

Ben de meslektaşım ben de Doğuda kaç yıl çalıştım şuan büyük bir şehirdeyim.

Eğer büyük bir aşkla evlenmiş olsaydım bu benim seçimimdi der ordaki yaşamımı daha Zevkli hale getirmeye çalışırdım.

İnsan böyle seylere nasil konussun nerden bileyim burda yasamin bu kadar sığ oldugunu, ailesinin böyle oldugunu nerden bileyim bana en guzel yuzlerini gosterdiler. Ki şu da var bir kac yorumda da soyledim bu benim hatam yine de, dusunemedim akil edemedim diye. Yasami zevkli hale getirmek icin cok yollar denedigimi de soyledim.
Madem sizin icin bu kadar kolay bir durum bu, dilerim ayni seyleri yasarsiniz

Doğulu biri ile evliliği seçmişsiniz belki zamanin şartları bugünleri görmenizi olusa bilecek sorunlari dusunmenizi sağlamadi.Ama önemli olan suan içinde bulduğunuz ruh hali ve suan için bir çözüm bulunması.Doğuda gezecek görecek yer çok doğa güzellikleri var.Ama sizin sorununuz tam olarak bu değil senede bir kere tatile gidiyor yurtdışına da gidecek olduğunuza göre sizin en büyük sorununuz ordaki yasami insanlarin hayatlarini surdurme bicimlerini kabullenememek onlar gibi olmak o şekilde yaşlanmak istememek .eşiniz durumundan memnun siz değilsiniz .böyle bir şey için bosanmayi düşünmek ne kadar doğru orası tartışmaya açık .Bir orta yol elbet bulunacaktır .Yeni bir ise yeni bir çevreye girince belki biraz daha rahatlayacaksinizdir.Ama sorunun aslı kabullenememek.

Bende hayatimin hatasini yapmistim doguya gitmekle.. umitlerim hayallerimi bir cirpida caldilar etrafimdaki herkes kumaliydi .. kafayi yeme derecesine gelmistim .. ozelden yazcam sana canim ..

Evet soylediginiz her cumleyi onayliyorum aynen öyle kabullenemiyorum ve sevemiyorum burda yasanan her sey bana ters bende onlara tersim gercekten durum boyle

yaa sırf muhalefet etmek için muhalefet etmeyin lütfen yaa... öyle olsaydı böyle yapardım diye tahminlerle olmuyor işte bu işler. evlenirken insan her ayrıntıyı hesap edemiyor yaşadıkça karşılaştıkça anlaşılıyor birtakım şeyler. umarım siz evlenirken hiçbir ayrııntıyı atlamaz hepsini 4/4lük yaptıktan sonra evlenirsiniz

Bir laf var "bekara karı boşamak kolay" diye. Onun gibi oldu. Hanimefendi bilmedigi yasamadigi seylerde atip tutuyor iste

bende aynı sekıldeyım canm 1 yıllık evlıyım evde sıkıllıyorum daRALIYORUM kafayı yıcem evın ıcınde kaynanam ardımdan hıc ayrılmıyo hıc bı yere cıkartmıyo esıme kalsan heryere gıdebılırsn dıyo ama arkadasm yok burda bnde senın gıbı cok rahat yasadm bu gune kadar ama nasıl devam eder bende bılmıyorum..bıraz sabret derım ben hem senn bı meslegın varms okuldan bı arkadas yaparsın ılerde az zaman kaldı zaten ..

Konu sahibinin çok yskın arkadaşı veya savunucusu olduğunuzu bilmiyordum.ben muhalefetlik Peşinde değilim dört dörtlük bi evlilik hayalim de yok gayet gerçekçiyim rahat olun benim Anlamadığım ben de Güneydoğu'nun en büyük modern şehirlerinden birinde doğdum büyüdüm ama farklı yerlerde yaşadım.şimdi aşktan gözüm dönse de gerek Doğu da gerek güneydoğu da yaşama hayalim yok .e konu sahibi de İzmir de ankara da doğmuş yaşamış alışmış ve bilmiyordum diyo.silah zoruyla evlenmedi ya bu Hatun. Herkesin gönlüne göre olsun her şey .allah sabır versin ne diyelim .

Bir laf var "bekara karı boşamak kolay" diye. Onun gibi oldu. Hanimefendi bilmedigi yasamadigi seylerde atip tutuyor iste
Çok komik .senin bilmediğin etmediğin görmediğin duymadığın ve şuan gözüynle görüp yaşadığın her şeyi ben de deneyimledim atıp tutmak değil sayın hanımefendi.zorla evlenmedin ,gezip tozduğun zamanlarda keşke bunları da konuşsaydınız. Kimse kendini önce kandırıp sonra ah vah etmesin.

Çok iyi anlıyorum sizi. O bahsettiğiniz kadınlar hayatları boyunca o şehirden çıkmamışlar ki o ortamı kanıksamışlar, o yüzden başka yerlerin varlığını düşünmüyorlardır bile. Ama tüm hayatını büyük şehirde geçirmeye alışmış biri için bir anda daha kısıtlı bir yerde yaşamak çok ama çok zordur. Bu üzüntünüz ve sıkkınlığınız eşinizle ilişkinizi de etkiliyordur doğal olarak. Ama okulların açılmasına çok bir şey kalmadı o zaman yapacak işiniz olunca kafanız biraz dağılır eminim. Ya da en azından hafta sonları bir yemeğe gitmek bile değişikliktir. Umarım en iyisi olur hakkınızda.

O hayat benim

Ben londradayim mesela, istesem bir suru ucretsiz aktivite muze vs bulurum.
Gezecek bi dolu yer var. ama 5 yildir dogru duzgun gezmedim bile, istanbulda yasarken de oyle. Evde keyif yapayim kahve kitap dizi sinema falan yeter.
Bir de komsulara git gel falan severim.
Senin yerinde olsaymisim da mutlu olurmusum. Burada da mutluyum gerci iste bi komsuluk yok ona bozuluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…