- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Hayir hanimefendi bilmiyordum hayatimda hic DOGU yu gormemistim ayrica pardon ama DOGU ya ne diyecektim analamadim yani DOGU ANADOLU da bir ili nasil anlatacaktim guney mi diyeyim ege mi diyeyimEn baştan evlenmeden önce eşinizin memleketini de veya tabirinizle"" DOĞU"" da yaşamın nasıl olduğunu az buçuk biliyordunuz değil mi ?
Sonradan sonraya mı benimsememeye başladınız ????
Keşke biraz daha gezip Tozup ankara İzmir den koca bulsaymışsınız.
Ahh ahh kafami duvarlara vurasim geliyor, konusmadim malesef bu tamamen benim hatam o da simdi inat ediyor memleketini cok seviyor annesini babasini birakip gitmek istemiyor
Eşiniz sizin gözünüzü mü boyadı?? Çok sosyal Çok aktif ve modern bi yaşam mı vaad etti ? Peki çok hızlı mı evlendiniz konuşmadan detaylıca falan ? Kusura bakmayın ama evlenirken çoğu şeyi görmezden gelip eşim şöyle iyi böyle iyi bir şey olmaz vs vb Kafasında olup sonradan ailesine ,yaşadığı yere şartlara burun kıvıran mantığı da hiç anlamam.Hayir hanimefendi bilmiyordum hayatimda hic DOGU yu gormemistim ayrica pardon ama DOGU ya ne diyecektim analamadim yani DOGU ANADOLU da bir ili nasil anlatacaktim guney mi diyeyim ege mi diyeyim
İnsan böyle seylere nasil konussun nerden bileyim burda yasamin bu kadar sığ oldugunu, ailesinin böyle oldugunu nerden bileyim bana en guzel yuzlerini gosterdiler. Ki şu da var bir kac yorumda da soyledim bu benim hatam yine de, dusunemedim akil edemedim diye. Yasami zevkli hale getirmek icin cok yollar denedigimi de soyledim.Eşiniz sizin gözünüzü mü boyadı?? Çok sosyal Çok aktif ve modern bi yaşam mı vaad etti ? Peki çok hızlı mı evlendiniz konuşmadan detaylıca falan ? Kusura bakmayın ama evlenirken çoğu şeyi görmezden gelip eşim şöyle iyi böyle iyi bir şey olmaz vs vb Kafasında olup sonradan ailesine ,yaşadığı yere şartlara burun kıvıran mantığı da hiç anlamam.
Ben de meslektaşım ben de Doğuda kaç yıl çalıştım şuan büyük bir şehirdeyim.
Eğer büyük bir aşkla evlenmiş olsaydım bu benim seçimimdi der ordaki yaşamımı daha Zevkli hale getirmeye çalışırdım.
Evet soylediginiz her cumleyi onayliyorum aynen öyle kabullenemiyorum ve sevemiyorum burda yasanan her sey bana ters bende onlara tersim gercekten durum boyleDoğulu biri ile evliliği seçmişsiniz belki zamanin şartları bugünleri görmenizi olusa bilecek sorunlari dusunmenizi sağlamadi.Ama önemli olan suan içinde bulduğunuz ruh hali ve suan için bir çözüm bulunması.Doğuda gezecek görecek yer çok doğa güzellikleri var.Ama sizin sorununuz tam olarak bu değil senede bir kere tatile gidiyor yurtdışına da gidecek olduğunuza göre sizin en büyük sorununuz ordaki yasami insanlarin hayatlarini surdurme bicimlerini kabullenememek onlar gibi olmak o şekilde yaşlanmak istememek .eşiniz durumundan memnun siz değilsiniz .böyle bir şey için bosanmayi düşünmek ne kadar doğru orası tartışmaya açık .Bir orta yol elbet bulunacaktır .Yeni bir ise yeni bir çevreye girince belki biraz daha rahatlayacaksinizdir.Ama sorunun aslı kabullenememek.
Tamam canim bekliyorumBende hayatimin hatasini yapmistim doguya gitmekle.. umitlerim hayallerimi bir cirpida caldilar etrafimdaki herkes kumaliydi .. kafayi yeme derecesine gelmistim .. ozelden yazcam sana canim ..
Eşiniz sizin gözünüzü mü boyadı?? Çok sosyal Çok aktif ve modern bi yaşam mı vaad etti ? Peki çok hızlı mı evlendiniz konuşmadan detaylıca falan ? Kusura bakmayın ama evlenirken çoğu şeyi görmezden gelip eşim şöyle iyi böyle iyi bir şey olmaz vs vb Kafasında olup sonradan ailesine ,yaşadığı yere şartlara burun kıvıran mantığı da hiç anlamam.
Ben de meslektaşım ben de Doğuda kaç yıl çalıştım şuan büyük bir şehirdeyim.
Eğer büyük bir aşkla evlenmiş olsaydım bu benim seçimimdi der ordaki yaşamımı daha Zevkli hale getirmeye çalışırdım.
Bir laf var "bekara karı boşamak kolay" diye. Onun gibi oldu. Hanimefendi bilmedigi yasamadigi seylerde atip tutuyor isteyaa sırf muhalefet etmek için muhalefet etmeyin lütfen yaa... öyle olsaydı böyle yapardım diye tahminlerle olmuyor işte bu işler. evlenirken insan her ayrıntıyı hesap edemiyor yaşadıkça karşılaştıkça anlaşılıyor birtakım şeyler. umarım siz evlenirken hiçbir ayrııntıyı atlamaz hepsini 4/4lük yaptıktan sonra evlenirsiniz
Gayet normal böyle olması ama önemli olan çözüme ulaşması inşallah yebi bir iş yeni arkadaş çevresi sizi biraz olsun mutlu eder .Evet soylediginiz her cumleyi onayliyorum aynen öyle kabullenemiyorum ve sevemiyorum burda yasanan her sey bana ters bende onlara tersim gercekten durum boyle
Konu sahibinin çok yskın arkadaşı veya savunucusu olduğunuzu bilmiyordum.ben muhalefetlik Peşinde değilim dört dörtlük bi evlilik hayalim de yok gayet gerçekçiyim rahat olunyaa sırf muhalefet etmek için muhalefet etmeyin lütfen yaa... öyle olsaydı böyle yapardım diye tahminlerle olmuyor işte bu işler. evlenirken insan her ayrıntıyı hesap edemiyor yaşadıkça karşılaştıkça anlaşılıyor birtakım şeyler. umarım siz evlenirken hiçbir ayrııntıyı atlamaz hepsini 4/4lük yaptıktan sonra evlenirsiniz
Çok komik .senin bilmediğin etmediğin görmediğin duymadığın ve şuan gözüynle görüp yaşadığın her şeyi ben de deneyimledim atıp tutmak değil sayın hanımefendi.zorla evlenmedin ,gezip tozduğun zamanlarda keşke bunları da konuşsaydınız. Kimse kendini önce kandırıp sonra ah vah etmesin.Bir laf var "bekara karı boşamak kolay" diye. Onun gibi oldu. Hanimefendi bilmedigi yasamadigi seylerde atip tutuyor iste