Bu hayat benim değil

sakin bosanma.
hic bir sebep yok ortada.
evet bunalmis olabilirsin o sehir sana göre olmayabilir ama inan Sevgi o esinin sana olan davranislari cok daha önemli.
söyle düsün diyelim gittin baska bi sehire fakat mutlu degilsin cünkü sevdigin yok, seni seven yok, böyle bi Adam yok.
bu daha kötü olmazmi. seni daha cok mutsuzluga sürüklemezmi.
bilemedim.
esinle mutlu degil misin? sevmiyor musun?
esinle beraber biseyler yap.
acaba suan ise gitmedigin icin mi bu Kadar taktin.
bikac arkadasin yokmu söyle kafa dengi......

Evet canim seninle gecenlerde konustugumuzda ne kadar iyiydim hatirliyormusun kabullendim demistim ama 15 gunmus sadece simdi yine ayni durumdayim

evlennice hayat bitiyor sonuçta...
bekarken daha tatlıydı degilmi??
evlenince gezme tozma yok oluyor kafasina göre takılamiyorsun vardiği yerde kimsen olmuyor. çevrede yok...

hmmm o kötü ama eşin bencillik ediyor o zaman... boşanma değil ama o şehirde bunaldığınızı eşinize anlatmaya çalışın. evlenmeden konuşmuş muydunuz nerde yaşayacağınızı?
Ahh ahh kafami duvarlara vurasim geliyor, konusmadim malesef bu tamamen benim hatam o da simdi inat ediyor memleketini cok seviyor annesini babasini birakip gitmek istemiyor

insan nelere alışmıyor ki alışırsın, aşmak istemiyorsun sen konuyu aynı yerde takılı kalmışsın. Ben de büyük şehirden ufacık bi ilçeye atanmıştım ama tıpkı sen gibi o cafe senin bu cafe benimdi. alışamam sandım yapamam sandım hatta istifa dilekçesi bile yazdım amirim yırttı attı bırakmadı gideyim. Sen yine şanslısın eşin var yalnız değilsin ben yapayalnızdım. Sonra kendime öyle bi çevre yaptım ki hepsi ailemden öte oldu. 4 yıl sonra evlenip başka bi yere tayin istemek zorunda kaldım şuan o kadar özlüyorum ki 5 bin nüfuslu o küçük ilçeyi ve o iyi insanları

Yok iste anlattim ya burda henuz arkadas edinemedim. Zaten esimle yapiyorum herseyi ama bir yere kadar yani o da sıkılıyor bende

Evet canim seninle gecenlerde konustugumuzda ne kadar iyiydim hatirliyormusun kabullendim demistim ama 15 gunmus sadece simdi yine ayni durumdayim
hatırlıyorum
sevinmiştim senin adına ama neden böyle ya
neden yani
keşke sevgimizin ve evliliğimizin önüne bu şehirler geçmese
çok garip bir imtihandayız
eşin hiç mi asla mı kabul etmiyor gitmeyi, gerekçesi ne , belli bi yıl planı yapsanız eğer iş sıkıntısı yoksa?

Yok iste anlattim ya burda henuz arkadas edinemedim. Zaten esimle yapiyorum herseyi ama bir yere kadar yani o da sıkılıyor bende

pardon canim okudum fakat hic olmadigini düsünemedim.

ya onun akrabalarindan da mi yok söyle kuzen falan, ailesiyle aran iyi degilmis ama baska kimse yok mu ya.
üzüldüm gercekten.
gel sen gel yanima gezelim yurtdisinda

Yok iste ankaradan is teklifi bile aldi ama kabul etmedi neymis maasi azmis

pardon canim okudum fakat hic olmadigini düsünemedim.

ya onun akrabalarindan da mi yok söyle kuzen falan, ailesiyle aran iyi degilmis ama baska kimse yok mu ya.
üzüldüm gercekten.
gel sen gel yanima gezelim yurtdisinda
Ayy canim ne guzel olur valla gelebilsem.
Ailesi cok sorunlu benimle yasit kiz kardesi var ama asla anlasamiyoruz. Beni kiskaniyormus kv soyledi. O okumamis evinin mobilyasini bile kv si secmis ama ben herseyime kendim karar veriyormusum o yuzden beni kiskaniyormus. Bu mantikta insanlarla ne paylasabilirimki

küçük yerlerde dostluklar çok güzel gelişiyor çünkü yapacak bir şey, gidecek bir yer olmayınca insanlar birbiriyle görüşmek zorunda kalıyor. Benim eski kaldığım yerdeki dostluklar 22 yıl doğduğum büyüdüğüm okuduğum yerde olmadı. Eşinle sorunun yok seviyor seni, eşinin ailesine gelince inan biçoğumuz sorunluyuz o konuda. İnşallah atanırsın ve eşine sıkı sıkı bağlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…