Bu evliliği bitirmeli miyim?

Sana şiddet uygulasın, hakaretler etsin, sokaklara atsın sen hala daha evliliği kurtarmaktan, eşine aşık olduğundan falan bahset... Ben sana boşan demeyeyim de ne diyeyim? Ye dayağını otur, kocandır döver de sever de, sokağa da atar, eski sevgilisini de düşünür, o senin kocan yuvana sahip çık mı diyeyim? Bu rezil hayatınıza bir de bebek getirin, o da dayak yesin mi diyeyim? Buradaki üyeler neyin kafasındaysa artık, boşanmak için öldürülmek lazım herhalde. 'Boşan demek kolay'mışmış. İyi, yesin dayağı küfürü otursun diyelim o zaman. Bu herifin düzeleceğine gerçekten inanan varsa size hayal dünyanızda mutluluklar o zaman.

Böyle durumlarda gidip kocana sarılacakmışsın, öpecekmişsin, cııvıldayacakmışsın bak o zaman neler olurmuş... :KK70: konu sahibi lütfen bu denileni uygular mısınız, ben de merak ediyorum ne olacak, gidin cıvıldayın bakalım kocanıza düzelecek mi evliliğiniz? Yapın bunu bu gece. Ama daha sonra buraya gelip 'kocaman cıvıldadım ama o beni itti, dövdü, küfretti, sokağa attı' derseniz onu yazan üyeyi burada bulamazsınız haberiniz olsun. Gidin cıvıldayın canım biraz, siz de yani!

Em deli zamanlarda yapılanlar, alınan kararlar ve pişmanlıklar... Şimdi biz ne desek boş kararlı olman lazım. Hayatını geri kalanını nasıl geçirmek istediğin senin tercihin. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Böyle durumlarda gidip kocana sarılacakmışsın, öpecekmişsin, cııvıldayacakmışsın bak o zaman neler olurmuş... :KK70: konu sahibi lütfen bu denileni uygular mısınız, ben de merak ediyorum ne olacak, gidin cıvıldayın bakalım kocanıza düzelecek mi evliliğiniz? Yapın bunu bu gece. Ama daha sonra buraya gelip 'kocaman cıvıldadım ama o beni itti, dövdü, küfretti, sokağa attı' derseniz onu yazan üyeyi burada bulamazsınız haberiniz olsun. Gidin cıvıldayın canım biraz, siz de yani!
onursuz gurursuz yaşamanın adı evliliği kurtarmak olmuş. Kırıp döken adamlara bir de cıvıldanacak. Çok haklısınız

Canim biraz karışık yazmışsın bazı yerleri atlaya atlaya okudum. Esin tam bi odun. Onu unutmam imkansız diyip sonra şaka şaka nedir yani. Bence aşırı çocuk. Daha büyümemiş olgunluk sıfır. Keşke acele etmeseydiniz bazı şeyler için. Ama burda çokta kurtarılacak bir yuva yok gibi

Üniv bitirdim demişsiniz.Önce kendinize size yetecek kadar kazancı olan bir iş bulun.Eşinize sezdirmeden para biriktirin biraz.Sonra da boşanın.Çünkü evliliğin daha ilk zamanlarından başlamışsa şiddetli kavgalar,sizi sokağa atmalar.düzelir die beklemeyin bence.Maddi zorluk çekmek mutluluğa çok da engel değil.Bunu bahane etmesin eşiniz.Evlilik iyi günde kötü günde değil mi?Kötü gününüz de size şiddet uygulamış daha Ne denebilir ki.Siz bilirsiniz ama bence çok zorlamayın Ve şartlarınız oluşur oluşmaz boşanın...

Sonuna doğru hamileyim diyeceksin diye korka korka okudum.
Hazır bebek yokken hemen boşan. Bu işin sonu yok. Bir dönemmiş bitmiş. Senin sevgiye ve aileye ihtiyacın varmış, onun da başka sebepleri varmış. Olmamış işte, zorlama boşuna yoksa hayatın çekilmez olur. Bu dönemi kapat, diplomanla beraber yeni bir hayata başlangıç yap. Kimseye ihtiyacın yok, artık yetişkin bir kadınsın. İleride kendine uygun, seni mutlu edecek biriyle karşılaşırsın mutlaka.

+1000

Sayın dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekküt ediyorum. Herkesin hayata bakış açısı farklı biliyorum söyledikleriniz bana yol gösterecektir. Kafam çok karışık ruh gibiydim söylediğiniz herşeyin bende farkındayım dedim ya seçemiyorum. Bir kaç gündür hiç bişe yapmadan oturuyorum. Bugün eşim okuldan gelirken papatya koparıp getirmiş bana hayatımız çok güzel olacak bizim okulum bitsin ailemle aramızda düzelcek her istediğini yapıcam sonra senin için çalışıcam dedi. Çok mutlu hissetiriyoru insana ama biryandan gerçekleri de rafa kaldıramıyosun sineye çekmek benimde gururuma dokunuyor. Ama bu kadar şeydem sonrada çekip gitmek yüreğime de sığmıyor..

Canim biraz karışık yazmışsın bazı yerleri atlaya atlaya okudum. Esin tam bi odun. Onu unutmam imkansız diyip sonra şaka şaka nedir yani. Bence aşırı çocuk. Daha büyümemiş olgunluk sıfır. Keşke acele etmeseydiniz bazı şeyler için. Ama burda çokta kurtarılacak bir yuva yok gibi

Doğru söylüyorsun bitanem.

Bizde esimle universite okurken evlendik aileeler arkamizdaydi buna ragmen zordu. Sizse tek basiniza kalmissiniz daha da zor Esin hayat mucadelesinden yorulmus yuku agir gelmis . Simdi sana dusen evlilgini kurtarmak istiyorsan o kizi dusunme bence esinin oona karsi duygusu yok. Sende kendini toparla is bulmaya calis . Silkelen bir. Esinin yaninda ol Sakin sakin konus hersey gusel olaacak biz birbirimizden kopmazsak de baktin tartisma cikacak odadan cik .
Nolur bana yardımcı olun yüreğime sığmıyor. Eski sevgili konusu uzun zamandır açılmıyor ama bunu düşünüp bide yaşadıklarım gelince aklıma katlanamıyorum. En son bana çok yanlış bi.insan için uğraşmışım.boşyere karaktersiz insanlar için uğraşmışım keşke en başta seni tanısaydım seni çok seviyorum gibi seyler söyledi

Teşekkür ederim yol göstericek.birine okadar ihtiyacım var ki

Banada esinizin derdi maddiyat gibj geldi bence seviyor sizi siz sevgi gosterincede uzuluyor ama soyle dusunun erkekler daha maddiyatci oluyor bence ona onemli olanin birlikte huzurlu olmak oldugunu hissettirin konusun gercekten maddi sorunlar asilir asiliyor

Ve artik diger kizi kafanizdan atin bu adam sizi seviyor ama sanirim erkek olarak maddi anlamda yetememek agir geliyor onun icin bu konuda rahatlamasi lazim

Kari kocalikta yapin birbirinize maddi durum zor diye rafa kaldirmayin hepten

Yaşın çok genç, böyle bir insan için hayatı kendine zindan etmeye değer mi?
Ayrıca bu kadar karamsar olma. Ruh halini düzeltmek için evde egzersizler yapabilirsin, bu sırada iş aramaya odaklan ve çalışmaya başla.

Çalışmak ve kendi ayaklarının üzerinde durmak kendine olan öz güvenini geri kazanmana yardımcı olur... Sonrasında zaten doğru kararı vereceğini umuyorum

Heh işte cesaretin yok tek kelimeyle
Biliyorum canım öfkeni sinirini bende anlıyorum ben yaşadım bunu çünkü herşeyin farkındayım yol göstermenizi istiyorum sadece :KK43:
Hadi diyelim bu adam iyi oldu,sana çok güzel günler yaşatıyor,senin içini şu kemirmicekmi hala onumu düşünüyor diye ömür boyu böyle yaşanmaz.Sonra bu adam yine şiddete devam etmeyeceği ne belli,eşinin hamurunda şiddet var bu degişmicek,ve o kadınında etkisi geçmemiş.

Banada esinizin derdi maddiyat gibj geldi bence seviyor sizi siz sevgi gosterincede uzuluyor ama soyle dusunun erkekler daha maddiyatci oluyor bence ona onemli olanin birlikte huzurlu olmak oldugunu hissettirin konusun gercekten maddi sorunlar asilir asiliyor

Ve artik diger kizi kafanizdan atin bu adam sizi seviyor ama sanirim erkek olarak maddi anlamda yetememek agir geliyor onun icin bu konuda rahatlamasi lazim

Kari kocalikta yapin birbirinize maddi durum zor diye rafa kaldirmayin hepten
Bunun sıkıntısını yaşadıgının farkındayım tam bir yıldır kaldıramadı evliliğimiz bunu ama üçüncü bir kişinin ihtimali beni maffediyoe kafasına takılması bile yetiyor

X