- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
-
- Konu Sahibi papatyavenusss
Yok tamamen samimiydim. Sadece aralarda sana da eleştirilerde bulundum bunu doğrudan seni üzerek yapmadım. Çünkü doğrudan yorumlarda ortalık karışmıştı. Emin ol doğru bir iletişim olsa idi çoğu kişi yazdıklarımı yazardı.Samimi değildiniz yani yorumlarinizda
Teşekkür ederim her şey içinLisedeyim de de ona göre konuşalım... uydurma yani hikaye. 26 yaşındaki kadınlar etrafındaki erkeklerle saatlerce bakışmaz, 28 yaşında koca adam da bakışayım biraz daha diye düşünüp birini reddetmez... ayrıcaa 26 yaşındaki bir kadın karşısındaki erkeğin kurs koridorunda yara bandı aramak için koşturmasını değil, garsona tavrını, annesi ve kız kardeşleriyle olan diyaloglarını falan önemser... bi de kız arkadaşı koluna girmiş de kıskandırmış? 28 yaşımda bana yakın erkek arkadaşım bana bunu teklif etse ona ağır küfür ederim bırak koluna girmeyi büyük dalga geçerimm...
Doğru bir şekilde yazdım ama insanlar anlamadı.... Tuhaflarina gitti ve 28 yaşında biri bunu yapmaz diye düşündüler ve en son kabak benim başıma patladıYok tamamen samimiydim. Sadece aralarda sana da eleştirilerde bulundum bunu doğrudan seni üzerek yapmadım. Çünkü doğrudan yorumlarda ortalık karışmıştı. Emin ol doğru bir iletişim olsa idi çoğu kişi yazdıklarımı yazardı.
Bu hareketleri yapan 28 yaşında bir erkek olabilir. %1 ihtimal olsun.Doğru bir şekilde yazdım ama insanlar anlamadı.... Tuhaflarina gitti ve 28 yaşında biri bunu yapmaz diye düşündüler ve en son kabak benim başıma patladı
Bu hareketleri yapan 28 yaşında bir erkek olabilir. %1 ihtimal olsun.
Bu hareketleri yapan bir erkeğe aşık olan 25 yaşında bir kadın olabilir. %1 ihtimal olsun.
Bu hareketleri yapan bir erkeğe aşık olan kızın oyuna düşürüldüğünde kızmama ya da ortalığı ayağa kaldırmama ihtimali %1 olabilir.
Hepsinin bir araya gelme ihtimalini Kk da permütasyon kombinasyon bilen arkadaşlara bırakıyorum.
Tüm ihtimaller bir araya gelince zor oluyor işte. Olamaz mı olabilir. Ama bu hikayedeki arkadaşlar için aşk evlilik ve iş zor geçecek ihtimal veriyorum %99:)
Buraya yazma nedenim insanların bu durum karşısında bana farklı bir fikirle gelip dalga geçip geçmediğini anlamakti ama herkesin dediği nokta bu çocuk senle dalga geçmiş bende hiç ona kendisini savunması için fırsat vermeden direkt yazdığım için acabalar? Kafamda dolaştı belkide o an pat diye söylediğim için öyle dedi ve kiskandirip tepkimi ölçmek istemişti belkide hoslaniyordu diye düşünüp bazı cevaplar almaktı ama tabi ki burada kı insanlar doğal olarak olaylar komigine gitti ve saldirdilar banaBu hareketleri yapan 28 yaşında bir erkek olabilir. %1 ihtimal olsun.
Bu hareketleri yapan bir erkeğe aşık olan 25 yaşında bir kadın olabilir. %1 ihtimal olsun.
Bu hareketleri yapan bir erkeğe aşık olan kızın oyuna düşürüldüğünde kızmama ya da ortalığı ayağa kaldırmama ihtimali %1 olabilir.
Hepsinin bir araya gelme ihtimalini Kk da permütasyon kombinasyon bilen arkadaşlara bırakıyorum.
Tüm ihtimaller bir araya gelince zor oluyor işte. Olamaz mı olabilir. Ama bu hikayedeki arkadaşlar için aşk evlilik ve iş hayatı zor geçecek ihtimal veriyorum %99:)
Bence şu an benimle sen dalga geçiyorsun. Bu son mesajım. Çünkü çocuğun hala kursta olduğu imajını verdin. Benim ısrarla çocuğa ve kıza tepki vermeliydin mesajlarıma tamam yazacağım dedin. Ben ise üzerinden zaman geçti ise yazma dedim.Çok güldüm haklısın evet %1 ihtimal 28 yaşında biri bunu yaptı %1 ihtimal gerçekleşti ve 25 yaşında ki biri ona aşık olmuştu diğer ihtimal için şunu söyleyeyim bu olaylar iki ay önce gerçekleşti çocuğa yazıp seni Allah'a havale ediyorum yaziklar olsun benimlee dalga geçip eglendiniz bir daha benim yakınımda görürsem seni feci rezil ederim dedim vb. kelimeler... oda gördü ve cevap yazmadı ve daha sonra kurs merkezini bırakmıştı.
Hayır sivamadim cidden. Dalga da geçmedim çünkü olaydan iki ay geçmiş neden burda konusunu konuşuyorsun diye yazarsınız diye yeni olmuş gibi anlatmak istedimBence şu an benimle sen dalga geçiyorsun. Bu son mesajım. Çünkü çocuğun hala kursta olduğu imajını verdin. Benim ısrarla çocuğa ve kıza tepki vermeliydin mesajlarıma tamam yazacağım dedin. Ben ise üzerinden zaman geçti ise yazma dedim.
Ya bizimle eğlendin yA da şu an sıvıyorsun. Ama senin için üzüldüm çünkü sıvadığına eminim.
Kurstan gitmeden önce ki iki hafta boyunca yaptıklarını anlattım. Çünkü henüz kız bana mesaj atmamisti attığı zamanda hemen bir gun sonrası mesaj atıp haddini bildirdimHayır sivamadim cidden. Dalga da geçmedim çünkü olaydan iki ay geçmiş neden burda konusunu konuşuyorsun diye yazarsınız diye yeni olmuş gibi anlatmak istedim
Hayır, konudaki cringelik ve kezoluk çok eğlenceliCui Bono herhalde sana beddua etmem çok zoruna gitti o yuzdenn konumdan cikamiyorsun ya haklılık payı varsa basima bir şey gelir diye düşünüp vicdan mi rahatlatmak derdin anlamadım eğer ben ergen çocuksu liseliysem sen olgun ol ve benden konumdan uzak dur
Sen olayları istediğin gibi anlatma lüksüne sahipsin; İstediğin gibi anlattığın olaylardan çıkarım yapınca ama öyle değildi diyip ekleme düzeltme yapma lüksüne sahipsin; olayda biz eksikler var bir sorun var deme lüksüne sahip değiliz öyle mi? Çok sinirlendim şu an. Benim canım da sinirlenmek istedi böyle yazmak istedi, diğer arkadaşlar dalga geçmek istedi, ha bu arada o çocuk da seninle dalga geçmek istedi. Bunu unutma. Hayatındaki eksikleri tamamlasın umarım.Hayır sivamadim cidden. Dalga da geçmedim çünkü olaydan iki ay geçmiş neden burda konusunu konuşuyorsun diye yazarsınız diye yeni olmuş gibi anlatmak istedim
Sabrına hayran kaldımSen olayları istediğin gibi anlatma lüksüne sahipsin; İstediğin gibi anlattığın olaylardan çıkarım yapınca ama öyle değildi diyip ekleme düzeltme yapma lüksüne sahipsin; olayda biz eksikler var bir sorun var deme lüksüne sahip değiliz öyle mi? Çok sinirlendim şu an. Benim canım da sinirlenmek istedi böyle yazmak istedi, diğer arkadaşlar dalga geçmek istedi, ha bu arada o çocuk da seninle dalga geçmek istedi. Bunu unutma. Hayatındaki eksikleri tamamlasın umarım.
Hayır, konudaki cringelik ve kezoluk çok eğlenceli
Neden sinirlendin anlamadım diğer üyeler yerine sana değer veriyorum ben sana iki ay boyunca her şeyi anlatsam eksiklikler dedin ya burası destan olur ben olayın başında da arkadaslar kısaca anlatacam dedim. İkincisinde ha şimdi ha iki ay önceki şeyler olsun sonuçta anlattığım her şey dogru. ben sizlerden farklı yorumlar bekledim ve kendi yaptığım şeyin tepki vermemin doğru olup olmadığını ölçmeye çalıştım. Kıza tepki vermedim çünkü düzgünce anlattı ve özür diledi. Çocuğa da tepki verme nedenim ise oyun kurması her ne olursa olsun neyse kimseye kendimi ispatlamak niyetimi anlatmak zorunda degilimSen olayları istediğin gibi anlatma lüksüne sahipsin; İstediğin gibi anlattığın olaylardan çıkarım yapınca ama öyle değildi diyip ekleme düzeltme yapma lüksüne sahipsin; olayda biz eksikler var bir sorun var deme lüksüne sahip değiliz öyle mi? Çok sinirlendim şu an. Benim canım da sinirlenmek istedi böyle yazmak istedi, diğer arkadaşlar dalga geçmek istedi, ha bu arada o çocuk da seninle dalga geçmek istedi. Bunu unutma. Hayatındaki eksikleri tamamlasın umarım.
Gercekten seni kaale bile almiyorum. Yorum sahibine değer veriyorum o kadar.Sabrına hayran kaldım
Seni kizdirdiysam özür dilerim gerçekten güzel ve aklıselim yorumlarda bulundun sadece ben zaten tepki vermiştim ona sen öyle diyince aynen vericem felan dedim vermiştim çünküNeden sinirlendin anlamadım diğer üyeler yerine sana değer veriyorum ben sana iki ay boyunca her şeyi anlatsam eksiklikler dedin ya burası destan olur ben olayın başında da arkadaslar kısaca anlatacam dedim. İkincisinde ha şimdi ha iki ay önceki şeyler olsun sonuçta anlattığım her şey dogru. ben sizlerden farklı yorumlar bekledim ve kendi yaptığım şeyin tepki vermemin doğru olup olmadığını ölçmeye çalıştım. Kıza tepki vermedim çünkü düzgünce anlattı ve özür diledi. Çocuğa da tepki verme nedenim ise oyun kurması her ne olursa olsun neyse kimseye kendimi ispatlamak niyetimi anlatmak zorunda degilim
Olmuş, bitmiş üstünden zaman geçmiş kendinizce cevabınızı da vermişsiniz şahsa bu yüzden gelip burda insanlara hakaret ve beddualar etmeye deydi mi cidden?Buraya yazma nedenim insanların bu durum karşısında bana farklı bir fikirle gelip dalga geçip geçmediğini anlamakti ama herkesin dediği nokta bu çocuk senle dalga geçmiş bende hiç ona kendisini savunması için fırsat vermeden direkt yazdığım için acabalar? Kafamda dolaştı belkide o an pat diye söylediğim için öyle dedi ve kiskandirip tepkimi ölçmek istemişti belkide hoslaniyordu diye düşünüp bazı cevaplar almaktı ama tabi ki burada kı insanlar doğal olarak olaylar komigine gitti ve saldirdilar bana
Yorum sahibinin de çok umrundaGercekten seni kaale bile almiyorum. Yorum sahibine değer veriyorum o kadar.
Çok üzüldüm ama çünkü anlamadan saldırdıkları içinOlmuş, bitmiş üstünden zaman geçmiş kendinizce cevabınızı da vermişsiniz şahsa bu yüzden gelip burda insanlara hakaret ve beddualar etmeye deydi mi cidden?
Bakın anlamaya calismiyorlar direkt kezban sen ne malsin her şeyden anlam cikariyorsun diye yazmışlar biri de diyip ya kızım sen bundan uzak dur bu belli ki çocuksu karaktersiz yazmamış hep beni suçladılar ee bende kendi gordugum olaylarda bu kadar suçlamayı kaldiramadimÇok üzüldüm ama çünkü anlamadan saldırdıkları için