Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar genele yazıyorum. Lütfen yorum yapacaksanız bana yapın. Bana hakaret edebilirsiniz, salak diyebilirsiniz, saf diyebilirsiniz. Herşeyi söyleyin ama lütfen tanımadığınız bir insana laf etmeyiniz. Bakın ben vicdanen kendimi rahat hissetmiyorum.

Ya yapmayın Allah aşkına. Adam mezarını dahi gösterdi ya. Söyletmeyin şimdi bana burda bunları. Mezarının fotoğrafı, ektiği çiçeklerin fotoğrafı, yapılacak listesini birlikte yazdıkları ya anlattırmayın bana..

Çok ilişki deneyimin yok bence. Tecrübesizsin.
İyi niyetlisin.
Çok üzerler seni.
Hiç kimseye bu kadar sonsuz güvenme.
13 yıllık kocamı bu kadar can hıraş korumam ben.

Arkadaşlar biliyorum ki sizler hiç bir şeye ikna olmazsınız. Çünkü sizler çok okumuş, çok bilgili ve çok kültürlü insanlarsınız. Yalanı dolanı anında yakalarsınız. Acayip über tecrubeli insanlarsınız. Size pes diyorum ve rica ediyorum. Tüm hakaretlerinizi bana edebilirsiniz.
Çok ilişki deneyimin yok bence. Tecrübesizsin.
İyi niyetlisin.
Çok üzerler seni.
Hiç kimseye bu kadar sonsuz güvenme.
13 yıllık kocamı bu kadar can hıraş korumam ben.
Tamam ablacım. Ben Mal'ım zaten. tamam mı istediğin cevabı aldıysan, artık insanların değerlerine saygı duy ve bas git!

Mune Mune Lütfen rica ediyorum bu kadar iğrenç yorumların ve bu kadar iğrenç yorum yapabilen insanların içinde bu konu daha fazla açık kalmasın. Güncellemesini yaptım. Ayrıntısını yazdım.

Konunun kapanmasını rica ediyorum.

Beni de isterseniz süresiz banlayabilirsiniz. Çünkü gerçekten buradaki insanlar psikolojik harp için buradalar gibi. Bu kadar hemcinsini kötüleyen ben ömrü hayatımda görmedim. Burası çok başka bir yermiş..

Ya bazı yorumları cidden sinirlenerek okuyorum. Yok bahane bulmuş, reddetmek için uydurmuş bilmem ne. Evet böyle erkekler var mı var ama konu sahibinin çok kısa anlatımından bile adamın samimiyeti bana geçti.
Bana çok da anormal gelmedi, adam yas sürecini atlatamamış, hala aklında kalbinde o var. Bu kadar çok seven insanlar yok mu var, benim çevremde çok var en azından.
Adamın içinde bulunduğu durum normal değil evet ama demek ki daha çok zamana ihtiyacı var. Ve konu sahibine de tüm samimiyetiyle anlatmış.

Tüm yorumları okudum. İnsanlar ne kadar rezilleşebilir, ne kadar küçülebilir gerçekten görmüş oldum. Bazı yorumlar o kadar iğrenç o kadar rezil ki, o yorumları yapanları kendi rezillikleri ile başbaşa bırakıp, sonucu aşağıya bırakıyorum. Ana konuyu da güncelledim.

29.10 yemek sonrası güncelleme.

Merak edenler için öncelikle sonucu söyleyeyim, ayrıntıyı aşağıda yazacağım. İş arkadaşı olarak oturduğumuz yemekten birbirini daha iyi tanımış iki dost olarak kalktık.

Öncelikle yemek için 18:30 da buluştuk, beni al demedim, ben gelirim dedim. Nezih sakin bir mekanda buluştuk. Yemeğimizi yedik, yemek yerken fazla özel hayat vs. sohbetlerine ayrıntılı girmedik, yüzeysel olarak konuştuk. İşiyle ilgili çok şey bildiğimi ama kendisiyle ilgili pek bilgi sahibi olmadığımı dile getirdim. Saat 19:30 gibi yemeğimiz bitti ve madem öğrenmek istiyorsun gel seni bir yere götüreyim dedi.

30-35 dklık yol sonrasında bir yayla gibi alana çıktık. Sürekli gittiği ve kendisine ait bir yermiş. Açık havada çoban çayı adını verdiği(daha önce bunu hiç duymadım çünkü) bir çay demledi.

Fazla ayrıntı vermeden, fazla özelini açmadan söyleceğim şu ki, 30 yaşında birisiyle sevgili olmuşlar, anlattığından belli ki çok sevmiş. Ayrıntıya girmeden, bundan 4 yıl önce ne yazık ki hastalık nedeniyle vefat etmiş.. Nişan düşündükleri ve artık tamam dedikleri esnada,

Bu arkadaş bir firma ile iş için anlaşıyor ve yüzyüze görüşmeler için Amerika'ya gidiyor. Giderken sevgilisiyle birlikte gidiyor. Görüşmeler sonrasında gelmişken bir kaç gün tatil yapalım diyorlar ve ne yazık ki orada sevgilisinin hastalığı belirtilerini veriyor. Orada hastane vs. derken, oradaki hastanelerde ciddi bir rahatsızlık olabileceği ve detaylı tetkik yapılması öneriliyor. Türkiye'ye döndüklerinde yapılıyor ve adını söylemek istemediğim rahatsızlığın teşhisi konuluyor.

Yine ayrıntı vermeden hastalıkla savaş bir süre devam ediyor ve kendisi yurt dışındaki bu işi iptal ediyor. Bİrlikte savaşıyorlar ve ne yazık ki savaşı kaybediyorlar. Onsuz kaldıktan sonra onu bırakıp gitmek istemiyor, ve kendileri birlikte yapacağımız 60 şey diye bir liste hazırlamışlar(neden 60 sormadım, soramadım) Onu kaybettikten sonra bu 60 şeyi yapmaya başlıyor. O esnada tamamen insanlardan kendisini soyutluyor ve kendisini sadece kariyerine odaklıyor.

Bir kaç kez rüyasında görüyor ve bunun yanlış olduğunu söylediğini, insanları mutlu etmesi, insanlarla sohbet etmesi gerektiği ve böylelikle onunda yerinde rahat olacağını söylediğini belirtiyor ve insanlarla arasına koyduğu mesafeleri kaldırmaya başlıyor.

Ama anlaştık onunla diyor, gündüzleri onun dediği gibi, geceleri ve hafta sonları kendi içimden geldiği gibi diyor. Yani sürekli kampa gitmesi, sürekli tek başına bir yerlere gitmesi ki sürekli geceleri buradaymış Yani gelip burada çalışma yapıp, burada çay içiyormuş.

Dedim alkol falan? Yok dedi ben o olaylardan sonra çaya müptela oldum dedi. Çay ve tasavvuf. Yani kendisini tamamen bunlara adamış. Ney çalmayı öğrenmiş ve bağlama çalmayı öğrenmiş. Burada kendince kendine özel bir hayat kurmuş.

Eğer Allah'a inancım olmasaydı, sanırım ben toparlayamazdım dedi. Bu konuda da ayrıntı vermeyeceğim.

Tekrar ziraat mühendisliği okumasının sebebini kendisi söyledi. Bunu söylemekte sorun bulmuyorum, sevdiğinin yanına ektiği çiçekler sık sık kurumuşlar. Neden kuruyorlar diye araştırırken, beni toprak tedavi eder mantığı ile okumak istemiş.

Yukarıda bahsettiğim birlikte yapılacak 60 şey listesinin bir çoğunu bitirmiş ve sadece 3 tanesi kalmış. Bunlardan bir tanesi de yurt dışında iş hayatına devam etmek. Yani Temmuz'a kadar kalan 2 yapılacağı da bitiririm ve Temmuz'da da Kanada'ya yerleşerek 3. ve son kalan yapılacak şeyi yapmış olurum diyor.

Evlenmeyi vs. ben hiç düşünmedim diyor. Ha ömür boyu evlenmem dersem yalan olur çünkü insanız beşeriz şaşarız diyor. Ama kafamdaki planlarda böyle birşey yok diyor. Tabi Kader ve zaman ne gösterir bilemem diyor. Ama benim tahminim de bu yönde ki, bunca aşkını içinde yaşayan, böyle bağlı kalan bir insan başkasıyla yapamaz..

Yani o kadar çok şey anlattı ki, saat 20:00'dan 22:00'a kadar ağzım açık ve hüngür hüngür ağlayarak dinledim. Sanırım 3 demlik çay bitti.

Haziran ayı itibariyle doktorası bitiyormuş ve Kanada'da hepimizin günde en az 1 kez karşısına çıkan bir firmada Temmuz ayı itibariyle başlamak üzere anlaşmayı yapmış.

Burada çoğu şeyi anlatamam, anlatmak istemem. Bu konu benim için kapanmıştır. Şunu anladım ki, dışarıdan o güleryüzlü eğlenceli gördüğümüz insanların içerisinde ne fırtınalar kopuyormuş da haberimiz yokmuş.

Yani anlattıklarım konuştuklarımızın ve öğrendiklerimin sadece %10 u falandır. Çünkü o anılara o insana saygısızlık yapmak istemiyorum.

Yani elimden geldiğince yalın ve o kişiyi açık etmeden ve çok fazla ayrıntıya boğmadan yazmak istedim. Konu bu.

Burada saçmalayan olur olmadık ileri geri konuşan insanlar da inşallah hatalarını anlarlar..
tam çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya'lı netflix filmi senaryosu olmuş bu :KK70:
eğer bizi trollemiyorsan, o buluşma sahiden olduysa ve adam sana bunları anlattıysa...
bir insanı reddetmenin bin tane daha kolay yolu var, yani adam öyle bir senaryo yazmış ki sonsuza kadar ondan uzak durasın diye
eğer sen bizi trollüyorsan, buralarda harcanma.
netflix'le görüş bence :)

Arkadaşlar genele yazıyorum. Lütfen yorum yapacaksanız bana yapın. Bana hakaret edebilirsiniz, salak diyebilirsiniz, saf diyebilirsiniz. Herşeyi söyleyin ama lütfen tanımadığınız bir insana laf etmeyiniz. Bakın ben vicdanen kendimi rahat hissetmiyorum.

Ya yapmayın Allah aşkına. Adam mezarını dahi gösterdi ya. Söyletmeyin şimdi bana burda bunları. Mezarının fotoğrafı, ektiği çiçeklerin fotoğrafı, yapılacak listesini birlikte yazdıkları ya anlattırmayın bana..
E olabilir. Yarın bi gün onu da unutur, ömür boyu yas mı tutacak? Unutturan biri çıkar elbet karşısına. İnsan neleri unutmuyor. Unutmak en büyük nimet, unutmasak yaşayamazdık.

tam çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya'lı netflix filmi senaryosu olmuş bu :KK70:
eğer bizi trollemiyorsan, o buluşma sahiden olduysa ve adam sana bunları anlattıysa...
bir insanı reddetmenin bin tane daha kolay yolu var, yani adam öyle bir senaryo yazmış ki sonsuza kadar ondan uzak durasın diye
eğer sen bizi trollüyorsan, buralarda harcanma.
netflix'le görüş bence :)
Evet akıllı bıdık. İki gün sonra birisi bana yazar diye adam gitmiş mezar ve mezar taşı da yaptırmış dimi? Siz harbi Saygısızsınız ya.

Beni illa konuşturacaksınız. Ulan bu adamın yaptıklarının 10 da birini sizin kocalarınız yapmaz be. Öldüğünüzün ertesi günü mezarınızda sorguya çekilirken yataklarınızda başka kadınlar yatar. Kalkıp burada saçma salak milleti yargılıyorsunuz. Yazıklar olsun size be.

üye sana da adama da bir hakaret etmemiş ki. kendince gayet üsluplu biçimde inandırıcı bulmadığını söylemiş.
kimse burada senin yazdıklarına inanmak zorunda değil. fikrini beyan edebilir.
kimin ne yazacağına karışmaya hakkın yok. hiçbirimizin yok.

Evet akıllı bıdık. İki gün sonra birisi bana yazar diye adam gitmiş mezar ve mezar taşı da yaptırmış dimi? Siz harbi Saygısızsınız ya.

Beni illa konuşturacaksınız. Ulan bu adamın yaptıklarının 10 da birini sizin kocalarınız yapmaz be. Öldüğünüzün ertesi günü mezarınızda sorguya çekilirken yataklarınızda başka kadınlar yatar. Kalkıp burada saçma salak milleti yargılıyorsunuz. Yazıklar olsun size be.
Red edilmedim adam acılı demek hoşuna gidiyorsa devam et.
Bazen de insan önce kendini sevip değer verip devam etmeli.

Hadi size içinizdeki nefret ve çürümüş vicdanlarınızla birlikte iyi geceler.

İyi yorumları tenzih ederek, diğerlerini Allah'a havale ediyorum. Aynılarını yaşamamanız dileği ile.

Red edilmedim adam acılı demek hoşuna gidiyorsa devam et.
Bazen de insan önce kendini sevip değer verip devam etmeli.
Reddedileceksem böyle bir adam tarafından reddedileyim tamam mı. Ben bundan şikayetçi değilim.

Saçma sapan hala utanmadan adam seni kandırmış, başından atmış bilmem ne yorumları yapılıyor. MEZAR TAŞI da mı sahte? MEZAR da mı sahte arkadaş? Yahu bu kadar mı uçtunuz siz?

inanmadığım bir hikayenin nesine saygı duyayım ya?
mesaj olayına da inanmadım, kendin hakkında yazdıklarına da inanmadım. konuyu da yazdıklarını da ciddiye almıyorum ki ne saygısı?
başkaları da inanmamış.
saygı hak edilen bir şeydir. yalanlar da saygıyı hak etmez, nokta.
sen konuyu açarken asistanım dedin, bir gün sonra 4 dil bilen uzman olduğunu iddia ettin. neyine inanayım da saygı duyayım?

Ben bu kadar malın mülkün içinde kariyerin içinde geçmişe takılmazdım. Önüme bakardım. Sonuçta herkes fani. Ben öldükten sonra arkamdaki ne yaparsa yapsın.

Hadi size içinizdeki nefret ve çürümüş vicdanlarınızla birlikte iyi geceler.

İyi yorumları tenzih ederek, diğerlerini Allah'a havale ediyorum. Aynılarını yaşamamanız dileği ile.

Reddedileceksem böyle bir adam tarafından reddedileyim tamam mı. Ben bundan şikayetçi değilim.

Saçma sapan hala utanmadan adam seni kandırmış, başından atmış bilmem ne yorumları yapılıyor. MEZAR TAŞI da mı sahte? MEZAR da mı sahte arkadaş? Yahu bu kadar mı uçtunuz siz?
Evet adam yazılımcı ama basit bir Photoshop yapamıyor 🙃

Son yorumumdur. Tek bir yorum dahi yapmayacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah büyüktür.

Kimse kınadığını ve dalgaya aldığını yaşamadan bu dünyadan göçüp gitmezmiş.

Ağzınıza meze yaptıklarınızı ve dalga geçtiklerinizi umarım yaşamazsınız. Çünkü Allah'ın adaleti büyüktür.

İyi geceler.

Evet adam yazılımcı ama basit bir Photoshop yapamıyor 🙃
Abla senin kocan baya bi seni zorlamış sanırım. Belli bu kadar güvensizlik bir günde olacak bişey değil. Bu psikoloji de normal bi psikoloji değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X