Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune ben kamp insanı değilim zaten, eşimi kıramadım, bi de oğluma güzel bir çocukluk hatırası kalmasını istedim. Bizimkiler beni daha zorlu bir seviyeden başlattılar. :)) "İki güncük" dediler, bir geceyi nasıl geçirdim bana sor, içime içime manyak oldum. Sabah da "Gidiyom ben hoçça ğalın" diye ardıma bakmadan gitmeye kalktım bebemi de alıp. Kocayı mocayı bırakıyordum orada : D : D
Bizim toplum için diyorum kadınlarımızın çoğunluğu konforsuz konaklamak istemez, öyle bir kültür yok bizde.
Şimdilerde kamp alanları biraz daha modernize olmuş mu diyeyim ne diyeyim bilemedim, mesela 9-17 yaş arası dönemimde babamla senenin 3 ayını çadırda geçirirdik, adam doğa adamıydı kamp yapmayı, ekipmanıyla dalmayı severdi, tabii annem tedirgin ürkek bir ceylan olduğundan kamp alanlarını tercih etmek zorunda kalıyordu, ki 80’li yıllarda kamp alanlarında öyle kapısı olan duşlar vs olmazdı veya 7/24 sıcak su, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi yoktu😂 leğende ayaklarınla çamaşır yıkayacaksın, ortak mutfakta lak lak yaparak tabak çanak yıkacaksın, hollandalı hatun ingiliz hatun ve sen yanyana sıralı duş alanlarında duşunu alacaksın, tabii sen Türk kültüründe büyümüşsün bikiniyle çimerken, yurtdışından gelenler Rabbülalemin😁

Ben severim kamp yapmayı, o da olsun bu da olsun aramam çünkü kamp yaparak büyüdüm ama dediğim gibi kadınlarımızın çoğunluğu için kamp demek eziyet demek, o yüzden erkekler genelde erkek arkadaşlarıyla kamp yapmaya gider çünkü kadınlar gece tuvalete gitmeye korkar, hadi gitti diyelim yılan mı çıkacak çiyan mı çıkacak diye panikler, en ufak çıtırtı da uykusu kaçar.

Ayıya napıcaz ki? Sırf korkudan mantar toplamaya bile çıkmadım.
Ayıyla hiç karşılaşmadım ama yılan ve domuza denk geldim, bizim ülkemizde de zehirli ve yırtıcı hayvanlar var ama yurtdışındaki gibi çok iri ayılar, öldürücü zehirde hayvanlar yok, ayı kalabalık ve gürültülü yerlerden korkar, mantar toplamaya kalabalıkla çıkar ses yaparak ilerlerseniz, yavru ayılar görürseniz ya da yırtıcıların yavrularını görür de ay ne tatlı diye yaklaşmazsanız bir şey olmaz bence.

Ben görüşme olumlu geçecek diye düşünüyorum.Konu sahibini görmedik adamı görmedik sadece anlatılanlardan kafamızda insanlar canlandırıyoruz.Sonra bu müthiş verilerle bu adam seni istemez.İstemezse de dünyanın sonu değil şansını denemiş olur.
Bende olumlu geçecegını dusunuyorum. Adamın teklifi reddetmemek için öne çekmesi beni umutlandırdı. Konu sahibinin anlattıgı kadar biliyoruz. Belki konu sahibi çok çekici bir kadın. Belki adam tam ona göre. Belki bu cesareti adamın hoşuna gitti...

Bulusmayi öne çektiği mesaj kaçıncı sayfada Allah aşkına konunun hepsini okuyan biri söyleyebilir mi ben kaçırdım oraları

Konu sahibi hadi gari burda yüzlerce kadın nefesini tuttu seni bekliyor 😀
Umarım elbise tül çorap beş metre topuklu falan giyinmemiştir ya

Ay ben negatif düşünüyordum ama oladabilir gibi geldi inşallah sadece kibarlıktan yap çağırmamıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X