- 14 Ağustos 2024
- 757
- 1.184
- 36
- Konu Sahibi balkopugu26
Konu sahibinin arabası bal kabağına döndü galiba sesi çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibinin arabası bal kabağına döndü galiba sesi çıkmıyor
Bizim toplum için diyorum kadınlarımızın çoğunluğu konforsuz konaklamak istemez, öyle bir kültür yok bizde.Mune ben kamp insanı değilim zaten, eşimi kıramadım, bi de oğluma güzel bir çocukluk hatırası kalmasını istedim. Bizimkiler beni daha zorlu bir seviyeden başlattılar. :)) "İki güncük" dediler, bir geceyi nasıl geçirdim bana sor, içime içime manyak oldum. Sabah da "Gidiyom ben hoçça ğalın" diye ardıma bakmadan gitmeye kalktım bebemi de alıp. Kocayı mocayı bırakıyordum orada : D : D
Ayıyla hiç karşılaşmadım ama yılan ve domuza denk geldim, bizim ülkemizde de zehirli ve yırtıcı hayvanlar var ama yurtdışındaki gibi çok iri ayılar, öldürücü zehirde hayvanlar yok, ayı kalabalık ve gürültülü yerlerden korkar, mantar toplamaya kalabalıkla çıkar ses yaparak ilerlerseniz, yavru ayılar görürseniz ya da yırtıcıların yavrularını görür de ay ne tatlı diye yaklaşmazsanız bir şey olmaz bence.Ayıya napıcaz ki? Sırf korkudan mantar toplamaya bile çıkmadım.
aaaaaa doğru diyorsunuz Çarşamba buluşacağız demişti sankiDış ticaret mezunu 4 dil bilen konu sahibimiz ve o muhteşem robotik yazılımlar yazan yurt dışında acayip tanınan enine en boyuna boy kafalamak istediği über en beyefendiyle yarın buluşmayacakmıydı???
aaaaaa doğru diyorsunuz Çarşamba buluşacağız demişti sanki
Ben oraları kaçırmışım ya, çok konuşma olmuşYok sonra mesaj yazdı öne çekti buluşmayı adam.
Evet çarşamba günüydü.aaaaaa doğru diyorsunuz Çarşamba buluşacağız demişti sanki
Bende olumlu geçecegını dusunuyorum. Adamın teklifi reddetmemek için öne çekmesi beni umutlandırdı. Konu sahibinin anlattıgı kadar biliyoruz. Belki konu sahibi çok çekici bir kadın. Belki adam tam ona göre. Belki bu cesareti adamın hoşuna gitti...Ben görüşme olumlu geçecek diye düşünüyorum.Konu sahibini görmedik adamı görmedik sadece anlatılanlardan kafamızda insanlar canlandırıyoruz.Sonra bu müthiş verilerle bu adam seni istemez.İstemezse de dünyanın sonu değil şansını denemiş olur.
29.sayfaBulusmayi öne çektiği mesaj kaçıncı sayfada Allah aşkına konunun hepsini okuyan biri söyleyebilir mi ben kaçırdım oraları
29. sayfadaBulusmayi öne çektiği mesaj kaçıncı sayfada Allah aşkına konunun hepsini okuyan biri söyleyebilir mi ben kaçırdım oraları