Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hikayeye inanıyorum. Olabilir. Ama adam fazla dibe vurmuş. Böyle biri ile evlenecek olan 10 kez düşünmeli. Senin için de iyi olmuş. Kimler geldi kimler geçti.

Aslında hayata tutunmuş denebilir. Sadece kalbini başka birine açmak kolay değil yani normal bence. Adamın tepkileri bana normal geldi bu hikayeyi duyunca hatta biseyler yerine oturdu. Bence de fake değil. Oluyor böyle şeyler ne yazık ki.

Red edilmedim adam acılı demek hoşuna gidiyorsa devam et.
Bazen de insan önce kendini sevip değer verip devam etmeli.
senaryosuna inanmayan herkes saygısız, kıskanç, kötü kalpli, fesat onun gözünde :KK53:
anında küfürler hakaretler, ben böyle terbiyesizini görmedim. ne ağzı bozuk bi tip çıktı ya.

İyi de niye hikaye uydursun ki ? Benim anlamadığım ilk bulusmada kaldığı eve kadar götürmesi. Mezar taşına kadar göstermesi vs. Bu kadar ayrıntı gereksiz. Yüzeysel anlat geç. Dağlardan alıp taşlara vurmanın anlamı ne :KK51:
film senaryosu diye boşuna demedik.
yemeği yerken bi yarım saatini ayırıp anlatsa, bahsetse eyvallah
alıp bir yerlere götürmesi, mezarlık fotoğrafı göstermesi falan güya
1500 tane detay falan.

Ama anlaştık onunla diyor, gündüzleri onun dediği gibi, geceleri ve hafta sonları kendi içimden geldiği gibi diyor.
Anlaşmaya bak😅😅😅puhahaaha hafta içi seni hatırlarım. Hafta sonları ise yansın geceler Pelinsu Eceler🤣🤣 yas tutmanın yeni versiyonu. Herife bak bee. Taç Mahal diktireydi. Ziraat okuyacağına🤣🤣
(2. Kez okudum valaa burayı nasıl atlamışım)

film senaryosu diye boşuna demedik.
yemeği yerken bi yarım saatini ayırıp anlatsa, bahsetse eyvallah
alıp bir yerlere götürmesi, mezarlık fotoğrafı göstermesi falan güya
1500 tane detay falan.
Böyle çok dizi, film sahnesi var ya.
Adamın takıldığı bir yer, orada babacan tavırda yaşlıca bir adam oluyor birde. Hikayede bir eksik o kalmış. 🫠
Herkesin değil ama bazı üyelerin bu hikayeye inanmış olmasına şaşırdım sadece.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X