Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

bravo canım sakın sakın kendini ezdirme..şiddete yönelerek boşanmaya ikna etmek isteyebilir..polis çağırıcam de korkut..

Neden hala görüşüyor bu adamla? Bu nasıl iş?

Bu konudaki düşüncem sabit.
Beni istemeyeni ben hiç istemem.
Maddi olarak alacağımı alır, keyfime bakarım.
Adam her şeyi planlamış.
şu an arkadaşımız evden çıkmaz..şu an bir savaş veriyor..inşallah kazanıcak..öyle cahil bir hanım değil..

Bak ailemin yaşayacağı hayal kırıklığı deme sakın. Ben ilk 6 ay resmen işkence çektim psikolojik o pislikten ve ailesinden. Aileme tek kelime etmedim başta evlenmemi istemediler ben istedim ben bu hayatı Seçtim diye.
Sonra ne oldu biliyor musun? 2 sene sonra o pislik benden hevesini Alıp gidince babama anlattım bana yaptıklarını bir bir... Babamın bana söylediği şu oldu: kızım niye çektin fazladan 1,5 sene; sen bilmiyor musun sen benim evladımsın, ne olursa olsun canımsın keraneye düşmüş olsan gelip kurtarırdım, kaldı ki Allah'ın emiri ile gelin oldun, o Hayırsız Şerefsiz çıktıysa senin suçun ne? Sen sevdin güvendin, annen benimle evlenirken biliyor muydu tanıyor muydu beni? Kaderdi, yaşandı bitti. Önümüze bakalım kızım ....
O zaman içimden keşke 6 aylık evliyken ben rest çekseydim demek geçti...
Yani canım üzme kendini ailen anlayacaktır. Ve zaman kaybetmeden Konuş onlarla . Yoksa elindekileri de kaybedeceksin.

Kovdum derken aklıma gelen şey mi?
Yok artık!

bravo canım sakın sakın kendini ezdirme..şiddete yönelerek boşanmaya ikna etmek isteyebilir..polis çağırıcam de korkut..
Şiddet uygulamaya korkuyor. Çünkü ben evlenmeden önce üvey abimi şiddetten dolayı polise şikayet etmiştim. Kızkardeşimi öldüresiye dövmüştü. Hastanede darp raporu yerine adam yaralama olarak rapor vermişler. Sonrasında babamın ısrarları yüzünden kızkardeşim şikayetini geri çekti ama 5 yıl denetimli serbest olarak bıraktılar.
O bunu yapacağımı iyi biliyor. ve ben şikayetimden de vazgeçmem. işini kaybetmekten korkar. Çünkü işin sonunda hapis bile olabilir. Ben kendini ezdiren bir kadın değildim ama eşimi o kadar çok sevdim ki yeni yeni anlıyorum ne kadar aciz durmuşum eşimin karşısında... bir insan ne kadar severse sevsin asla boyun eğmemeli... kendini daha çok sevmeli...

herşeyden önce oğlunun haysiyetini çıkarlarını kocan korumuyorsa sen korumak zorundasın..ev oğlunun ve senin hakkın..kendi nereye istiyorsa gitsin..seni artık sevmiyorum deyip sonra yatıp kalkma olayına sakın iin verme asla kaybedersin..senin affetmen için sürünmesi gerek iyice..

şu an arkadaşımız evden çıkmaz..şu an bir savaş veriyor..inşallah kazanıcak..öyle cahil bir hanım değil..
evi terk edersem ben suçlu oluyorum. ortak haneyi terk eden suçludur. eğer ben evi terk edersem eşim büyük bir zafer kazanmış olacak. Ben çoktan onu evden gönderirdim ama oğlum öyle bakınca dayanamıyorum.

Hiç kimseye hele hele onun ailesinden olan kişilere, beni çok severler, şahitlik yaparlar diye güvenme... Güvenme...
Mahkeme açıldıktan sonra kimin ne olduğunu çok daha iyi anlayacaksın... Dik dur... Ailen de ilk önce aynen senin yaşadığın gibi şok yaşayacak ama.. onlar da atlatacak... Herkes her şeyi atlatıyor inan bana...

Bu dönemde daha çok sarsılacaksın... Sen şimdiden hazırla kendini... Şuna güveniyorum, buna güveniyorum gibi değil. Bakalım kimler benim gerçek dostum muş? Kimlerin gerçek yüzlerini tanıyacağım? diye düşünürsen, bir de dostlardan ya da dost zannettiklerinden yana şok yaşamazsın...

Mahkeme şahit ister diye düşündüm. Benim elimde çok fazla bir ispatım yok. Sadece internete koyduğu satılık ev ilanın resimleri var. Ben kendi ailemden başkasına bu saatten sonra güvenmem. Dava açılmasını bekliyorum.

Biran önce bir avukata gitmezsen çok Zararlı çıkacaksın. Adam evi satmaya Kalkıyor sen hala oturup bakıyorsun. Evin üzerine aile konutu şerhi koydurman için illa Boşanma Davası açmana gerek yok. Internetteki ilanı kopyala çıktısını al dilekçenle birlikte mahkemeye ver. Hemen aile konutu şerhi koyulacaktır. Sonra açsın adam Davasını sen de o davada hem kendine hem çocuğuna nafaka istersin, tazminat istersin, ayrıca evde oturma Hakkı da istersin Sakın evden Çıkma ve yarın bir avukata git. Olmadı ailenden para iste avukat için.

biraz önce de yazmıştım. yarın tapuya gidicem ordan da avukat bulup ne yapmam gerektiğini sorucam. ilanın kopyasını aldım yarın çıktısını alıp avukata gidicem.

Eşim bana demişti ki bu evi satarım. banka borcu kapandıktan sonra kalan parayı sen al(zaten o para ben çalışırken maaşımdan çekip biriktiği paralar) bir de nafaka veririm dedi. kalan maaşımla ben kendime yeni bir hayat kurucam dedi. Ama ben evi sattırmayıp hem evin kredisini ödettirip hem de kendime nafaka bağlatabilir miyim? Eşim 2200 lira maaş alıyor hafta sonları da ek iş yapıyor ordan da ayda 800 filan kazanıyor(ek iş yaptığını telefonda resimleri var ordan ispatlayabilirim akşam kendi telefonuma atarım) toplamda 3000 lira maaşı var 1100 lira krediye gidiyor. Ben de nafaka olarak 650 lira alsam eşime 1250 kalıyor. Hakim bu durumu değerlendirir mi acaba? Ben kirada oturup her ay onun sıkıntısını çekmek istemiyorum. Bu adam merhameti hak etmiyor.

eşim ek işi ispat edemezsin normal maaşıma göre hakim değerlendirir. Hem kredi hem de nafaka verirsem kalan para bana yetmeyeceğinden hakim sana evi vermez diyor. Evi sattırır diyo.

eşim ek işi ispat edemezsin normal maaşıma göre hakim değerlendirir. Hem kredi hem de nafaka verirsem kalan para bana yetmeyeceğinden hakim sana evi vermez diyor. Evi sattırır diyo.
canım evde oturma hakkın var..bırak o evi senden kaçırma derdinde..göreceksin evden çıkmayacaksın..hakim evi sattırmaz mümkün değil böyle bir şey..eşinde ödemek zorunda

Inanma şu adamın palavralarına. Sen evde oturma Hakkı isteyeceksin hakim de bu Hakkı sana verir merak etme. Nafaka da alabilirsin. Inanma lütfen

biraz önce de yazmıştım. yarın tapuya gidicem ordan da avukat bulup ne yapmam gerektiğini sorucam. ilanın kopyasını aldım yarın çıktısını alıp avukata gidicem.
Canım yarın sabah erkenden uyan tapuya git ve aile şerhi koydurmak istediğini söyle hepsi bu kadar.daha sonra nerede ek iş yapıyosa bilmiyosan bi şekilde öğren ve mahkemede söyle kamera kayıtlarından filan çalıştığını anlayabilirsiniz filan falan gibi söyle.ek işse vergilendirilmiyordur, sigortasızdır ekstra suç , şikayette de bulunabilirsin.sonra avukata git buradaki arkadaşlardan tazminatın aşağı yukarı ne kadarını avukat ücreti olarak ödeyeceğini öğrenki afedersin kazıklanma.ama ilk iş yarın bu dediklerimi yap. Baktın halledemiyorsun ilk celsede zaman kazanmak için boşanmak istemediğini söylersin

Ki hakim sattorsada yarı parası senin her türlü. Kocana kulaklarını tıka saçmalamaktan başka bi şey yaptığı yok

ailesiyle görüşmüyor, sizi birden sevmediğini söyleyip boşanmak istiyor, oğlunu sevmiyor sevemiyor... kocanın ciddi psikolojik sorunları var bana göre. ayrıca boşanırsanız sen niye gidiyorsun o gitsin. otur oturduğun yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…