- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Damla_1234
-
Hepsinin ekran resmini al, google fotoğraflarda yedeklemeyi aç. Google, turkcell, samsung cloud neresi varsa yedekle hatta kendi mail adresine mail olarak at fotoğrafları. Telefonun kırılsa dahi problem değil, bulutta kayıtlı oluuor hepsi. Google'da oturum açtığında google fotoğraflarda görüyorsun hepsini. Yaşasın teknoloji.Artık o dava açılamıyor direk red dönüyor.bi avukata sormuştum o boş dedi birsürü dosya var hepsi kapanıyor demişti.hani resim falan gerekiyormuş çok detaylı.benim dersim kocamla bunları başıma getirdiği için ona açıcam ama çekişmelide elimdeki bi kaç mesaj var onun dışında bişey yok telefonumu kırdı.şimdiki telefonumda kendi aramızdaki yazışmalarda yazdıkları var ben o kızı seviyorum diye ismide yazıyor annesinin mesajları yazışmalarımız var kızla yazışmalarımız var.onu avukata sormak lazım işe yararmı.yarasada ne olcakki ortak evimiz var hakim hepsi senin i olsun diycek.şimdi çalışıyo ama sigortasız nafaka bile çıkmaz ama anlaşmalı olursa en azından belirlediğimiz bi miktar olur o yüzden istiyorum yanlış anlamayın
Burdan da anlaşılıyor ki siz boşanmak istemiyorsunuz !Telefonumu kırdı bi tartışma esnasında içinde mesajlar vardı sakladıklarım.yıpranmak istemiyorum onunla mahkeme köşelerinde hemen bitsin istiyorum ve bana narkoz versinler günlerce uyuyup uyanmak istiyorum.artık kendime olan özgüvenimide mahvetti.sırf sevgilisi görüp rahatsız olur diye birlikte fotomuzu asla koymaz telefonuna watsaba falan.resimlerde gülmez mutsuzum imajı vermek için.çok yoruldum konuşcam tekrardan ayrılmak istiyorum diye beni ciddiye almıyor olmadı ailemden destek istiycem.şimdi şöyle evet malın çoğunluğu benim ama evlilik süresinde bana sattırdı bişeylerimi malvarlıklarımı kendi iş açtı.eğer çekişmeli olursa bölünür hakkımı alamam vermez.ama anlaşmalıda ikna edersem hakkımı alırım 2 evladım var acımasız çünkü nankör.
hemde bakışlarıyla yerler adamııOoo hemşerim hem deYaşasın kadın hegemonyası Canım memleketim kadınları... bir höd söd yeter.
Budur!Sizdeki daha cok “esimi baskasina kaptirmamak icin bosanmiyorum” durumu bence. Isterse 20 yil sursun,bosanmayi madem istiyorsaniz acin davanizi,esinizden icazet beklemeyin
Ne demek benim derdim kocamla. O dava açılabiliyor. Çünkü seni aramış, arattırmış ve eşinin seni aldattığını söylemiş. Bu durumlarda dava açabiliyorsun seni manevi olarak yaraladığı için.Artık o dava açılamıyor direk red dönüyor.bi avukata sormuştum o boş dedi birsürü dosya var hepsi kapanıyor demişti.hani resim falan gerekiyormuş çok detaylı.benim dersim kocamla bunları başıma getirdiği için ona açıcam ama çekişmelide elimdeki bi kaç mesaj var onun dışında bişey yok telefonumu kırdı.şimdiki telefonumda kendi aramızdaki yazışmalarda yazdıkları var ben o kızı seviyorum diye ismide yazıyor annesinin mesajları yazışmalarımız var kızla yazışmalarımız var.onu avukata sormak lazım işe yararmı.yarasada ne olcakki ortak evimiz var hakim hepsi senin i olsun diycek.şimdi çalışıyo ama sigortasız nafaka bile çıkmaz ama anlaşmalı olursa en azından belirlediğimiz bi miktar olur o yüzden istiyorum yanlış anlamayın
Ya kadın size 3.çocuğu yapsam duzelirmi diye mi soruyor ?okadar olay ve kaosun içinde akli durmuş kadincagizin.Neden bunu görüp yardımcı olmak yerine olayı bambaşka bir boyuta taşıyorsunuz?Size yazcak bişey bulamıyorum.
3.çocugu yapın düzelir belki.
Tövbe est....
Ahaha aynen. Annemden miras bir bakışlarımız var, millet yolda yürürken ego kasıyoruz zannediyor ama annem öyle yetiştirdi. Dedem de annemi öyle yetiştirmiş. Yolda yürürken dik dur, gülme kimseye falan diye. Tek başlarına çayıra falan gidiyorlarmış kimse takılmasın kimse peşlerine diye. Annemde bizi öyle yetiştirdi.hemde bakışlarıyla yerler adamııkaradenizin ayrıcalığı
Bu akıl tutulması, akıl durması falan değil. Anlaşmalı boşanmak istiyorum diyor. Mahkeme köşelerinde onunla uğraşmak istemiyorum diyor. Anlaşmalı boşanır mı o adam? Boşanmaz. Kadının hakkını gasp etti. Boşanırken de gasp eder. Hatta aldattığı kadınla bir olur o vicdansız, tamam anlaşmalı boşanalım ama şunu şunu istiyorum der, dımdızlak ortada bırakırlar kadını. Ya insan kendisi için savaşmayı geçtim. İki evladının hakkı için savaşır.Ya kadın size 3.çocuğu yapsam duzelirmi diye mi soruyor ?okadar olay ve kaosun içinde akli durmuş kadincagizin.Neden bunu görüp yardımcı olmak yerine olayı bambaşka bir boyuta taşıyorsunuz?
Şuan mantıklı düşünemiyor,hatta hiç düşünemiyor ki buaraya yazmış.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?