M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi Damla_1234
Ben konu sahibinin sakinliği karşısında akıl tutulması yaşıyorum vallahi. Kocam beni aldatacak, bana tonla laf söyleyip zeytinyağı gibi üste çıkacak... avukattan önce dedektif tutar aldattığını ispat ederim. Ya eve gelme beni katil edersin diye mesaj atarım ya gittikleri mekana baskın yapar ikisini de orada yerin dibine sokarım ya da hatta kollarım otel odasına polislerle gider baskın yapar delilli, ispatlı rapor tuttururum daha büyük rezil olurlar. Böyle durumlarda kadına hemen uzaklaştırma kararı da çıkarttırılabiliyor. Eşim beni bilir vallahi. Benim eve gelme dememe bile gerek kalmaz. Bir bakışımdan cinnetin kıyılarında gezdiğimi anlar, totosu yusufa bağlar evin önünden bile geçmez. Ne kadar eşyası varsa hepsini terastan aşağı koyveririm. Rezillikse rezillik. Rezil olacak olan ben değilim kendisi. Yemin ederim ben buradan kendi kocama sırf erkek olduğu için sinir oldum, konu sahibine hayret ediyorum.Bak arkadasim ben burada buna pek benzemeyen konularda genelde yuva yikilmasin cocuk var vs derim ama senin durumda bu cumleyi kurmaya baslayamam bile. Burada cogu kadin hoşlandı diye bile bosiyo kocasini ki senin elde tutacak hiçbirşeyin yok.. evli adama asik olmus onun yerine koy kendini diyor sana ve sen onu paralamadan durabiliyorsun pes artik !!! Bas tekmeyi. Ve birak duyulsun bu durum islerinden olsunlar. Utanc da buyuk cezalardandir.