Yazdıklarımı okumadığınız çok belliİnşallah, bir dahi ki konunuz hamileyim arkadaşlar olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdıklarımı okumadığınız çok belliİnşallah, bir dahi ki konunuz hamileyim arkadaşlar olmaz.
Şimdi kocanızın yanında değil misiniz? Ben de diyorum ki dikkat edin hamile kalmayın.Yazdıklarımı okumadığınız çok belli
Evet ama uzak duruyorum boşanıcam diye planlar kurarken soluğu kocamın kollarında almam diye düşünüyorumŞimdi kocanızın yanında değil misiniz? Ben de diyorum ki dikkat edin hamile kalmayın.
İnşallah.. O hiç belli olmuyor. Burda çok konu okuduk.. Ayrılacağım ayrılıyorum derken birden hamileyim arkadaşlar diyenleri de okuduk.Evet ama uzak duruyorum boşanıcam diye planlar kurarken soluğu kocamın kollarında almam diye düşünüyorum
Evet kararlıyım 21 yaşımda hayatımı karartmak istemiyorum kimse ikna edemez beni ayrıldığım gün konu açıcam umarım görürsünüzİnşallah.. O hiç belli olmuyor. Burda çok konu okuduk.. Ayrılacağım ayrılıyorum derken birden hamileyim arkadaşlar diyenleri de okuduk.
O yüzden kararlıysanız dikkat edin.
Peki bu yaşta aceleniz neydi hemen evlendiniz?Evet kararlıyım 21 yaşımda hayatımı karartmak istemiyorum kimse ikna edemez beni ayrıldığım gün konu açıcam umarım görürsünüz
Boşan gitsin yarın çocukla daha büyük sorun yaşarsın ailen de arkandaymış ne güzel. Boşanmayacaksan da kendini eltinle kıyaslamayı bırak sen kendi şartlarını iyileştirmeye odaklan, sürekli onu dile getirirsen adın kıskanca çıkar derdini anlatamazsınMerhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll
Boşan gitsin yarın çocukla daha büyük sorun yaşarsın ailen de arkandaymış ne güzel. Boşanmayacaksan da kendini eltinle kıyaslamayı bırak sen kendi şartlarını iyileştirmeye odaklan, sürekli onu dile getirirsen adın kıskanca çıkar derdini anlatamazsınMerhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll
Çok sevdim prenses gibi hissettim sanki tek biz vardık , doğduğumdan beri o vardı hiç onsuz olmamışım gibi hissettim aileside iyi olunca ailem bir şey demediPeki bu yaşta aceleniz neydi hemen evlendiniz?
Şimdi bu kadar kararlı bir insan o dönem nasıl bir motivasyonla evlendi diye merak ediyor insan.
Aileniz buna nasıl izin verdi?
Eşimi seviyorum, ama o benim isteklerimi yerine getirmiyorBen sende ki kararlılığı bu sitede hiç görmemiştim gerçekten tebrik ederim. Çoğu bir kaç mesaj sonra kıvırmalara başlıyor. Diğer arkadaşlarıda anla.
Aslında eşim şöyle iyi böyle iyiler başlıyor. Sonra araya çocuk sıkıştırıp kendilerini iyice kitliyorlar.
Bak toymuşsun o zaman çok erken evlenmişsin büyük hatayı yapmışsın ama bu hatayı silsileye çevirmemek önemli olan.
Senin yaşın yeni hayat kurmak için çok müsait. Kendin için yaşamayı öğren. Kendini sev başkalarının hizmetçisi değilsin. Bak bunu iş olarak yapanlara saygım sonsuz ama bu senin işin değil.
Ailende sana yok sen gittin geri gelme demiyormuş. Bu gerçekten çok önemli ama bir çocuğun olunca onuda diyecekler çocuk sorumluluğu herkes için çok fazla kendi babası baksın mantığına bürünüveriyor aileler. Asıl kendi çocuğuna kıyma pahasına.
Sözün özü sen herşeyin farkındasın zaten.
Ben sende ki kararlılığı bu sitede hiç görmemiştim gerçekten tebrik ederim. Çoğu bir kaç mesaj sonra kıvırmalara başlıyor. Diğer arkadaşlarıda anla.
Aslında eşim şöyle iyi böyle iyiler başlıyor. Sonra araya çocuk sıkıştırıp kendilerini iyice kitliyorlar.
Bak toymuşsun o zaman çok erken evlenmişsin büyük hatayı yapmışsın ama bu hatayı silsileye çevirmemek önemli olan.
Senin yaşın yeni hayat kurmak için çok müsait. Kendin için yaşamayı öğren. Kendini sev başkalarının hizmetçisi değilsin. Bak bunu iş olarak yapanlara saygım sonsuz ama bu senin işin değil.
Ailende sana yok sen gittin geri gelme demiyormuş. Bu gerçekten çok önemli ama bir çocuğun olunca onuda diyecekler çocuk sorumluluğu herkes için çok fazla kendi babası baksın mantığına bürünüveriyor aileler. Asıl kendi çocuğuna kıyma pahasına.
Sözün özü sen herşeyin farkındasın zat
Yooo kolay kurulmuş.Eşini ikna etmeye çalış bir aile kolay kurulmuyor ama istemiyorsa çocuğun da yok yaşında küçük ayrıl bence öyle ömür geçmez
Onunla mutlu olmak için ailesinin söyledikleri her şeye gözümü kapattım ben annesiyle tartısınca hiç bir şey demiyor annesinin karşına geçip niye böyle yapıyorsun demiyor karısmam diyo evi ayıralım
Umarım öyle olucakYooo kolay kurulmuş.
Kolay olmasa 21 yaşında 3 yıllık evlilik olmaz.
Bitişi de kolay olsun, uzatmadan.
Şu saatten sonra evi ayırsada farketmez ne sözünü tutmuş nede annesinin önüne set çekebilmiş. Sen seviyorsun belkide sevilecek tarafıda yok ayrıca senide sevmiyor seven insan korur kollar
Eşimi seviyorum, ama o benim isteklerimi yerine getirmiyorŞu saatten sonra evi ayırsada farketmez ne sözünü tutmuş nede annesinin önüne set çekebilmiş. Sen seviyorsun belkide sevilecek tarafıda yok ayrıca senide sevmiyor seven insan korur kollar
Eşimi seviyorum, ama o benim isteklerimi yerine getirmiyor
Normal insan gibi evimizde ikimiz yaşayalım diyorum hayır şimdi olmaz 2 sene sonra olsun diyor çocuk olsun annemin babamın yanında büyüsün diyor ben bu hayatı istemiyorum evet üzgünüm ondan ayrılıcağım için ama o beni umursamadı ailesine çok bağlı zaten ben bir kere boşanıcam demiştim kayınvalidem de bana yapma yuvanızı yıkma ben oğlumdan ayrılmam boşansanız bile oğlum evlenir sen arada hiç olursun dedi 35-40 yasında çocuklu adamla evlenirsin babanın evinde ne yapıcaksın sen artık kız değilsin dedi o an haklı geldi bana ama şimdi görüyorum ki ne kadar yanlış