- 14 Aralık 2024
- 409
- 629
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır zaten öyle bir beklentim yok kasım ayından beri düşünüyorum yuva yıkmak kolay değil ama bizim bi yuvamız yokmuş kararlıyım sadece pişman olurum diye korkuyorum
Evimi ayırmıyor eşim ayırırsam bile 2 sene daha bekle diyorAilenin seni destekliyor olması ve çocuğunun olmaması en büyük şansın, yaşın da genç, bence bir an önce ya tavrını net olarak ortaya koy evini ayır ve evini ayırdıktan sonra da çocuk için acele etme, ya da boşan.
Tek pişmanlığın neden 3 sene bekledim demek olur. Çocuk olmadan ayrıl hayatına bak. Bir tane ömrün var genceciksin, ayrılsan çöpsüz üzümsün. Yoluna bakarsın.Hayır zaten öyle bir beklentim yok kasım ayından beri düşünüyorum yuva yıkmak kolay değil ama bizim bi yuvamız yokmuş kararlıyım sadece pişman olurum diye korkuyorum
Yok zaten ben birde akılsız gibi 1 yıldır çocuk tedavisi görüyorum ne dualar ettim olsun diye çocuk çok ağladım demek ki Rabbim bu yüzden nasip etmemiş bu günlerde adet olucam kocama yaklaşma zatenTek pişmanlığın neden 3 sene bekledim demek olur. Çocuk olmadan ayrıl hayatına bak. Bir tane ömrün var genceciksin, ayrılsan çöpsüz üzümsün. Yoluna bakarsın.
Çok iyi korun, hamile kalma karar verene kadar. Aslında acabaya düşecek durumun bile yok ailen arkanda çocukta yok, şak diye kopartırsın bağını, okuluna gidersin zaten yaşıtların yeni yeni üniversiteli oluyor.
Kocana güvenme korunma konusunda, olmuyor diyede gevşek davranma, hamile kalırsan her şey zorlaşır. Hamileyken boşanan bi ton kadın var ama sen bu kadar gençken aklın başına gelmişken ne gerek var.Yok zaten ben birde akılsız gibi 1 yıldır çocuk tedavisi görüyorum ne dualar ettim olsun diye çocuk çok ağladım demek ki Rabbim bu yüzden nasip etmemiş bu günlerde adet olucam kocama yaklaşma zaten
Kararlıyım 3 yıldır çektiğimi bir ben bilirim bir allah o kadar göz yaşı döktüm umrunda bile olmadı eşimin döndü arkasını yattı çocuk konusunda da dokunamam bile bu saatten sonraKocana güvenme korunma konusunda, olmuyor diyede gevşek davranma, hamile kalırsan her şey zorlaşır. Hamileyken boşanan bi ton kadın var ama sen bu kadar gençken aklın başına gelmişken ne gerek var.
Bak çoğu kadının evi kapısı ayrı, eşleri el üstünde tutuyor senin bu kadınlardan ne farkın varda elaleme hizmet edeceksin.
Böyle düşün kararlı ol
Evet haklısınız açık öğretimden okumama bile izin vermediler babam sınav paramı bile yatırmıştı korkumdan giremedimTek pişmanlığın bu evliliği niye kendime reva gordum de bu aileyi cektim olacak 5-6 qy sonra emin ol. Ona da diyeceksin ki gençlik hatası tecrübe bundan sonra adımlarımı saglam atarim. Ne güzel söylüyorsun okuyacağım, çalışacağım diye. En güzeli. Genceciksin bu yaşta okuyor olmam lazımdı zaten. Olması gereken hayatına dön arkama bile bakma
Aman hiç düşünme bile o 3 seneyi. Bak benim kuzenlerim 20-22 yaşlarında üniversitedeler o kadar güzel bi gençlik yaşıyorlar ki yaşıtlarıyla. Sende oku mesleğini eline al çalışan güçlü bi kadın ol, böyle olursan sana gelecek erkek profilide değişir böyle anasının dizinin dibinde kabile gibi yaşayan tipleri çekmezsin kendine, çünkü adam otomatik olarak bu kadının işi gücü var belli standartı var der. Ben 28 yaşındayım arkadaşlarım daha yeni sözleniyor millet 30unda evleniyor artık.Kararlıyım 3 yıldır çektiğimi bir ben bilirim bir allah o kadar göz yaşı döktüm umrunda bile olmadı eşimin döndü arkasını yattı çocuk konusunda da dokunamam bile bu saatten sonra
Aynen 18 imde evlendim ne derlerse yaptım cahilim ve farkındayım ama ben ayaklarımın üstünde durucam erkeklerden hayır gelmez piskolojim bozuldu takıntılı hale geldimAman hiç düşünme bile o 3 seneyi. Bak benim kuzenlerim 20-22 yaşlarında üniversitedeler o kadar güzel bi gençlik yaşıyorlar ki yaşıtlarıyla. Sende oku mesleğini eline al çalışan güçlü bi kadın ol, böyle olursan sana gelecek erkek profilide değişir böyle anasının dizinin dibinde kabile gibi yaşayan tipleri çekmezsin kendine, çünkü adam otomatik olarak bu kadının işi gücü var belli standartı var der. Ben 28 yaşındayım arkadaşlarım daha yeni sözleniyor millet 30unda evleniyor artık.
Hiç bekleme boşan ve eğitimini tamamla.Evimi ayırmıyor eşim ayırırsam bile 2 sene daha bekle diyor
Boşanın, alsın başına çalsın oğlunu.Haklısınız ama ben 1 yıl oturup ayırıcaktım evi öyle konusmadık kaynanam oğlumu bırakmam diyor
18 yaşında böyle saçma sapan bir aileye gelin gitmene ailen nasıl izin verdi ben ona şaşıyorum.
18 yaşında böyle saçma sapan bir aileye gelin gitmene ailen nasıl izin verdi ben ona şaşıyorum.
Ailen de destekliyorsa ve çocuğun yoksa hala niye o evdesin kaçsana ayolMerhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll