• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum eşimin ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi imaSEC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahhh yavrum küçücüksün sana revamı böyle bir hayat. Çoluk çocuk yokken hemen boşan. Annen baban seni, ellere hizmetçi olasın diye mi dünyaya getirdi. Boşan oku çalış gez toz ye iç hayatını yaşa. Onlarda sürü halinde yaşasınlar! Biz de bekar kardeşlerim bile ayrı yaşıyor bunlar ne biçimler hepsi aynı evde 🤮

Merhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll
Fikir boşan işte madem ailen arkanda git bu hizmeti anana babana yap bari bi hayır duası alırsın

Merhaba 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimin ailesi ile yaşıyorum 3 aile yaşıyoruz bir evde eltim, kaynanamlar ve biz. akşam olunca herkes evine yatmaya gidiyor eşime evimizi ayıralım diyorum hayır diyor eltimin 3 tane çocuğu var benim çocuğum yok hey yeri kirletiryorlar ben temizliyorum bir şey söyleyince yap senin çocuğun yok diyorlar kaynanam ailemle görüşmemi kısıtlıyor ailemin evime gelmesini istemiyor ben aileme ayda 1 gidebiliyorum gidince tavır yapıyor konuşmuyor eşim bana asla inanmıyor çok yoruldum ve bunaldım sürekli laf söylüyor ama eltime asla hiç bir şey demiyor toz kondurmuyor ama her şeyi yapan her şeye koşan benim çok yoruldum bosanmakta kararlıyım ailem beni destekliyor lütfen fikir verir misiniz acillll
Daha nasıl bir fikir istiyosun anlamadım?

Eski konularına bakınca Boşuna nefesimizi tüketmememiz gerektiğine karar verdim. Böyle bir adamdan haldır haldır üreme sevdasında kendisi

Mutsuzsun
Çok gençsin
Çocuğun yok
Ailen arkanda
Kocan ve ailesinden değer görmüyorsun
O evde resmen köle gibisin
Tekrar hatırlatıyorum:mutsuzsun

Ailenle ciddi konuş cesaretini topla ve davanı aç. Okulunu yarım bırakmışsın, oku bitir mesleğini ve gücünü eline al. Umarım her şey güzel olur

Öyle yapıcam haklısınız ben 18 yaşında evlemdim ve cahillik yaptım ama hatamdan dönücem annem evlenicem gün istersen vazgeç dedi dinlemedim seviyorum dedim keşke dinleseydim
Olan olmuş. Yol yakınken dön. Senin için en doğru karar.

Konudan bağımsız merak ettim 19 yaşında sizi evlendiren motivasyon neydi? Hadi adam zengin olsa, yalıda hizmetçilerle yaşasanız, çocuklara dadı, size Tesla filan alsa anlarım.

Bu yaşta KV,kp, elti, yeğen, kayın, görümce çekene kadar babama anama bakarım daha iyi.

Konudan bağımsız merak ettim 19 yaşında sizi evlendiren motivasyon neydi? Hadi adam zengin olsa, yalıda hizmetçilerle yaşasanız, çocuklara dadı, size Tesla filan alsa anlarım.

Bu yaşta KV,kp, elti, yeğen, kayın, görümce çekene kadar babama anama bakarım daha iyi.
Beni konusmasıyla tavırlarıyla hareketleriyle kendine bağladı 1 yıl nişanlı kaldık ama rüya gibiydi asla çiçeksiz gelmezdi sürekli süpriz yapar montumu ayakkabımı bile giydirir hatta düğünde susamıstım suyumu bile içirirdi prenses gibi davrandı bir dediğimi iki etmedi çok güzeldi bana o kadar şey yapmalarına rağmen az önce eve geldiğinde yüzüne bakınca üzüldüm içim öyle acıdı ki kendimi suçluyor şuan ben boşanma planı yaparken onun hiç bir şey den haberi yok diye ama bu kadar yeter evet çok üzülebilirim ama benim bir hayatım kalmadı beni düşünmüyor asla kendime bunu hatırlatıyorum kesinlikle caymıycam iki ağlar sızlarım geçer yoksa ömür boyu köle olacam

arkana bakmadan kac :)

Ailen arkandaymış ne güzel çocuğun da yok boşan tamamen kurtul

Yorumlarına bakıyorum valla aferin sana. Evet bir yanlış yapmışsın ama Yorumlarına göre bu yanlıştan en az zararla kurtulacak ve hayatına çok güzel yön verecek gibisin. Ama manipülasyona gelme. Yalvar yakar olabilir, evi ayiracam der guya ev tutar falan. Hiçbirine kanma ev tutsa bile kanma. Zihniyet aynı zihniyet evi değiştirsen de zihniyetlerini değiştiremezsin . Bence ailenle konus once kararini ve ailenin yanında söyle esine de. O kalabalık evde yapma bunu. Söyledikten sonra da ailenle kalmaya devam et. Tedbirli olmakta fayda var . Ve adim atinca burayi da güncelle. Biz de içimiz rahat gençliğini kurtardı diyelim
Konuşmak iyi geldi korkularımı bir adım daha yendim eşime söyliycem söyledikten hemen sonra ailemi arıycam kendi ailem ve onun ailesini aynı akşam bir araya getirip söyliycem
Sizide güncelliycem umarım her şey iyi olur

Eski konularına bakınca Boşuna nefesimizi tüketmememiz gerektiğine karar verdim. Böyle bir adamdan haldır haldır üreme sevdasında kendisi
Pardonda ben bu tutumu şimdi göstermiyorum , zaten yazmıştım oraya tedavi görüyorum çok istiyorum diye ama fikirlerim değişti insanları dinlemeden yargılamayın o evde ben tutunacak bir dal aramıştım belki bi bebeğim olursa her şey düzelir diye yanıma bir can aradım ama hata etmişim farkına vardım ve o yoldan dönmeye çalısıyorum biraz empati kurun lütfen

Mutsuzsun
Çok gençsin
Çocuğun yok
Ailen arkanda
Kocan ve ailesinden değer görmüyorsun
O evde resmen köle gibisin
Tekrar hatırlatıyorum:mutsuzsun

Ailenle ciddi konuş cesaretini topla ve davanı aç. Okulunu yarım bırakmışsın, oku bitir mesleğini ve gücünü eline al. Umarım her şey güzel olur
Teşekkürler öyle yapıcam ve yapıncada yazıcam buraya

Bir dur sakin ol yahu eşinle konuş biraz mesafe koyun onlarla aranıza hemen ne boşanması eşini sevmiyor musun.sen de çocuğunu doğur ona bak. Hemen boşanma düşünmeyin

Kendi isteğinle mi 18 yaşında evlendin?

Canım bu devirde hiç yaşanacak hayat değil inan.
Kocanda da akıl yok karı koca çalışır kiranızı öder mis gibi de baş başa hayat yaşardınız bırak şunu bırakmasın anasının koynunda yatsın.
Yaşın çok genç çok daha iyi bi evlilik yaparsın ileri doğru çocuğunda yok ayrıl kurtul.
Eşimin ailesinin evi var ilçede valla ne biz ne de görümcem oturmak istemiyor orda aynı sokakta akrabalar var çünkü.
Kimse evine yuvasına karışılsın istemiyor yani herkesin evi ayrı yolu ayrı olsun bu devirde

Zorunda bu zaten eşimle konuştum yüzlerce hemde ama o asla ailesini bırakmadı o bizim için asla çaba harcamadı ben o kadar tedavi gördüm yanımda olmadı doktora benimle hiç gelmedi o yüzden sevgi boş bir şey insanın menfaati bitince sevgisi de biter ben ailesine karşı geldiğim zaman yüzüme bile bakmadı onları seçti bana da yazık doğacak çocuğada

Back