• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum eşimin ailesi

Belki isler ciddilesince seni ikna etmek icin cabalar esin, duygu somurusu yapip vaadler verebilir sakın kanma bu klisedir. Yani inanirsan pisman olursun. Birde cikip cpcugumuz olursa evi ayiririz falan der ikna eder aman diyeyim. Seni baglamak icin her yolu denerler. O yuzden fazla yuz goz olmadan kac kurtul hayatina kaldigin yerden mis gibi devam et. Bundan sonra senin kararlarin, senin kurallarin olsun hayatinda, oku ayaklarinin uzerinde dur. Koca her yerde bulunur. Hayat 1 tane.
Yok asla kanmıycam gurur kalmadı bende iyi olıym diye her şeyi verdim hep çabaladım ne derlerse yaptım ama iyilik yaramazmış

1 yıl peşimden koştu kime sorduysak çok iyi aile dediler pişman olmazsınız dediler biz zaten doğuluyuz herkes küçük evleniyor o yüzden uzak değiller bu fikre ben küçük evlendim diyince eşimin akrabaları benim çevrem biz 13 de evlendik 15 de evlendik diyorlar 50 yıl önceyle şimdiyi bir tutuyorlar
Onlar yarıştalar kim daha erken evlenir diye Rekora koşuyorlar 🤦🏼‍♀️😑

Canım sen bunu çıtlatırsan boşanmak istediğini vallahi çocuk mucuk işin içine girebilir yani o yüzden korun ve ona göre karar ver sonra bir bakmışsın hamile kalmışsın

Canım sen bunu çıtlatırsan boşanmak istediğini vallahi çocuk mucuk işin içine girebilir yani o yüzden korun ve ona göre karar ver sonra bir bakmışsın hamile kalmışsın
Yok dokunmuyorum eşime zaten adet olucam dahada yaklaşmam

1 yıl peşimden koştu kime sorduysak çok iyi aile dediler pişman olmazsınız dediler biz zaten doğuluyuz herkes küçük evleniyor o yüzden uzak değiller bu fikre ben küçük evlendim diyince eşimin akrabaları benim çevrem biz 13 de evlendik 15 de evlendik diyorlar 50 yıl önceyle şimdiyi bir tutuyorlar
bazısı el iyisi oluyor işte. dışarıya çok iyi ama aynı evin içine girince bir sürü kötü tarafını görüyorsun seninkiler de o hesap olmuş. şu anda ailen arkandaysa daha da düşünecek başka bir şey yok. yarın öbür gn çocuk olmadan kaç kurtar kendini. daha çoook uzun ve güzel bir hayat var önünde. bunlarla gençliğin gider, ömrün çürür. kocan adam olsa seni ezdirmezdi. ne yapar eder ayrı eve çıkarırdı.

Belki isler ciddilesince seni ikna etmek icin cabalar esin, duygu somurusu yapip vaadler verebilir sakın kanma bu klisedir. Yani inanirsan pisman olursun. Birde cikip cpcugumuz olursa evi ayiririz falan der ikna eder aman diyeyim. Seni baglamak icin her yolu denerler. O yuzden fazla yuz goz olmadan kac kurtul hayatina kaldigin yerden mis gibi devam et. Bundan sonra senin kararlarin, senin kurallarin olsun hayatinda, oku ayaklarinin uzerinde dur. Koca her yerde bulunur. Hayat 1 tane.
Katılıyorum M Meryemkasr . Seni evde hizmetçi gibi kullanıyorlar kolay kolay gitmene izin vermeyebilirler, boş vaatler verip ikna etmeye çalışırlar sakın inanmayın. Kimse değişmez. Boşan kurtul bu ruh emici aileden

Yok asla kanmıycam gurur kalmadı bende iyi olıym diye her şeyi verdim hep çabaladım ne derlerse yaptım ama iyilik yaramazmış
Ama su an ofkeli olabilirsin ve ofken dindikce ikna edilebilme ihtimalin artabilir. Aman kendine o kotulugu yapma, yasadiklarini unutma, sakin manipule etmelerine izin verme. Cunku belli iyi niyetli birisin bu dediklerinden bile anlasiliyor o yuzden ofkeni diri tut bacim.

Ama su an ofkeli olabilirsin ve ofken dindikce ikna edilebilme ihtimalin artabilir. Aman kendine o kotulugu yapma, yasadiklarini unutma, sakin manipule etmelerine izin verme. Cunku belli iyi niyetli birisin bu dediklerinden bile anlasiliyor o yuzden ofkeni diri tut bacim.
Yok kasım ayından beri problem yaşıyorum dün anneme gittim diye surat yapıyor bu bardağı taşıran son damla

Allah’ını seviyorsan çocuk yapma. Lütfen lütfen. En kısa zamanda boşan kendi hayatını kur. Daha yaşın 21
Öyle yapıcam merak etmeyin kararlıyım kimse bana üzülmüyor söyleyince yapmasaydın diyorlar kadir kıymet bilen yok malesef ne hayallerle evlenmiştim oysa

Öyle yapıcam merak etmeyin kararlıyım kimse bana üzülmüyor söyleyince yapmasaydın diyorlar kadir kıymet bilen yok malesef ne hayallerle evlenmiştim oysa
Olabilir her şey insan için. Bir hata yaptın ama neresinden dönersen kârdır. Hatta hayatını öyle güzelleştir ki geçmiş aklına bile gelmesin

Ne fikri verelim Allahasen ? :olamaz:
Her şey çok açık. Sen de karar vermişsin işte.
İns caymazsın. Yaşın çok küçük. Kurtar kendini.

Yorumlarına bakıyorum valla aferin sana. Evet bir yanlış yapmışsın ama Yorumlarına göre bu yanlıştan en az zararla kurtulacak ve hayatına çok güzel yön verecek gibisin. Ama manipülasyona gelme. Yalvar yakar olabilir, evi ayiracam der guya ev tutar falan. Hiçbirine kanma ev tutsa bile kanma. Zihniyet aynı zihniyet evi değiştirsen de zihniyetlerini değiştiremezsin . Bence ailenle konus once kararini ve ailenin yanında söyle esine de. O kalabalık evde yapma bunu. Söyledikten sonra da ailenle kalmaya devam et. Tedbirli olmakta fayda var . Ve adim atinca burayi da güncelle. Biz de içimiz rahat gençliğini kurtardı diyelim

Haklısınız ama ben 1 yıl oturup ayırıcaktım evi öyle konusmadık kaynanam oğlumu bırakmam diyor
Tamam işte sen oğlunu bırakmıyorsan ben bırakırım dersin. Alsın hayrını görsün, eşinde annesinin eteğinin altında yaşasın. Onlar kendine başka bir hizmetçi bulur merak etme. Boşan hepimiz arkandayız. Çık git evine ne bunları çekiyorsun. Ailene bile gitmene izin vermiyorlar.

Tamam işte sen oğlunu bırakmıyorsan ben bırakırım dersin. Alsın hayrını görsün, eşinde annesinin eteğinin altında yaşasın. Onlar kendine başka bir hizmetçi bulur merak etme. Boşan hepimiz arkandayız. Çık git evine ne bunları çekiyorsun. Ailene bile gitmene izin vermiyorlar.
Öyle yapıcam haklısınız ben 18 yaşında evlemdim ve cahillik yaptım ama hatamdan dönücem annem evlenicem gün istersen vazgeç dedi dinlemedim seviyorum dedim keşke dinleseydim

Back
X