- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi maviliezgi
-
- #1.081
peki neden sana ulaştı bir başkasına değil ?
bende gerçek olduğunu düşünüyordum oysaki
peki gitmiş mi parka bari sen söyle napmışOnunla özelden benim konum hakkında da konuşmuştuk, ve bana yaşadıklarından tecrübe olarak gördüğü fikirlerini sundu saolsun.. ve konusunda da ona hep inandığımı belirttim... sadece bana ulaşmadı belkide. belki benim gibi destek olan birkaç kişiye ulaşmıştır..
inşallah canım ... izmire mi istedin tayini ailenin yanınaDün dilekcemi yazdım verdim. Umarım en kısa zamanda sonuclanir. Bekliyorum
Evet ama bir girseydi birkaç bişey yazabilseydide sonra banlasaydınız fake denir denmez agzını açamadan banladınız bence sizde de yargısız infaz var fake oldugunu düşünenler kadar düşünmeyenler de var.Konuya genelde olsa bir açıklık getirelim, hergün ortalama 3-4 üyelik fake iddiasıyla bildirilir ama hepsinin üyeliği askıya alınmaz, şüphe duyulan üyelikler konular bildirilmelidir çünkü özellikle bu bölümü sıkı takip edenler biliyorlar ki yazdıklarına inanılan hatta üyeliği birkaç yıllık olan kişiler fake çıktı, bir kişi oynayacak hikaye yazacak diye de üyelerin duygularının sömürülmesine, dalga geçilmesine göz yumulamaz.
Bu demek değildir ki her fake denilen üyelik ve konu sahtedir, bu konuyu açan üyenin yazdıklarının gerçek olma ihtimali göz önünde bulunduruluyor ama tedbirli olmak zorundayız, üyeliği askıya alırken hem yorumcuların bildirimleri dikkate alınır hem de kişinin kim olduğuyla ilgili bilgiler var mı yok mu bakılır, muallakta kalındıysa önlem amaçlı askıya alınır, askıya alınan üyelik yöneticilere rahatlıkla ulaşabilir, siteye girmeye çalıştığında ekranında ulaşması irtibata geçmesi için bir telefon numarası belirir, o numarayı arayarak kimlik doğrulaması yaptığı anda üyeliği aktif edilir.
Fake üyelik şüphesi olan bazı üyelerin konuları da geçici kapatılıyor neden bunda yapılmadı denmiş, konuda engellenemeyen tartışmalar, küfür, hakaret, aşağılama, konunun saptırılması gibi şeyler söz konusu değilse konu kapatılmaz.
Site kuralları uygulanır.Evet ama bir girseydi birkaç bişey yazabilseydide sonra banlasaydınız fake denir denmez agzını açamadan banladınız bence sizde de yargısız infaz var fake oldugunu düşünenler kadar düşünmeyenler de var.
Kesinlikle katılıyorum sizeBenimde anlamadigim su: bu konuya yazan yuzlerce kadin vardi. neden sadece 2 kisi sahte dedi de onlar dikkate alindi. bana bu haksizlik olarak geliyor
En kotu koca kucagi en iyi baba ocagindan iyidir.Ben bunu anladiktan sonra esimle aramiz cok daha iyi oldu.Sigamazsin ki anne babanin yanina.Madem pismansin esinle iletisim kur tatli tatli flort et yeniden.Neden olmasin? Benim cok muvekkilim oldu oyle boşanıp birlesince mutlu olan.Cocuk varsa hersey daha kolay.Bol sans dilerimKızlar merhaba.
Derdim çok büyük ve dışardan birilerinin tavsiyesine çok ihtiyacım var.
6 yaşında bir oğlum var ve bundan 2 yıl kadar önce eşimden boşandım. Boşanmayı ben istedim. O kadar cok istedimki boşanmayı önüme dağlar çıksa onlarıda yıkar geçer yinede o evde durmazdım.
Ufak tartışmalarımız oluyordu ama o akşamki çok kötüydü.
Evden gitmesini istedim ama o gitmeyince o zaman ben gidiyorum dedim. Ailemi aradım, onlar gelene kadarda oğlumun ve kendimin birkaç esyamızı toplayıp valize koydum. Bu arada eşim sürekli, lütfen konuşalım yapma etme deyip duruyordu. Ama o evde kalamazdım, kalmaya zerre kadar tahamülüm yoktu. Tahamülüm kalmamıştı. Ailem gelincede onlara tek laf ettirmeden, oğlumuda aldım ve gittik. Annemin evine döndüm. İçimde hiç üzüntü yoktu ve daha öncede birkaç defa boşanmayı düşündüğüm için kararımı vermiştim boşanacaktım. Şimdi o günleri düşündüğümde annemin beni olumsuz yönlendirdiğini fark ediyorum. Bana hiç yapma kızım demedi. Kızım sen gel dedi biz sanada torunumuzada bakarız dedi. O ilk günler okadar rahattımki sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalkmıştı. Bir ay sonrada eşyalarımın tamamını aldım. Sonra eşimin karşısına geçip onu sevmediğimi, hiç saygımın kalmadığını, annemin evinde çok ama çok mutlu olduğumu ve boşanmak istediğimi söyledim. Karşımda güçlü durmaya çalışıyordu ama biliyorum içi paramparça olmuştu. Biliyorum çünkü çok duygusal bir insandır. Sonra kalktım konuşmamız bu kadar diyip evden çıktım. Hiç sesini çıkarmadı çıkaramazdı çünkü çok kararlıydım. Ertesi gün bütün sosyal mecralarda eşimi engelledim. Hiçbirinde beni göremiyordu artık. 3 ay önce işten çıkarılmıştı, sürekli iş arıyordu. İnşaat mühendisiydi ama iş bulamıyordu. Oğlumu hergün okuldan alıyor parkta oynatıyor annemlere bırakıyordu. Bundan dolayı oğlum sürekli babasını soruyordu. Asla göstermemezlik etmedim oğlumu eşime. Bu kadar baba diyeceğini hiç düşünmemiştim, oğlum sürekli babayı sayıklıyordu. Oğluma babayla anlaşamadığımızı ama onu ikimizinde çok sevdiğini söylüyordum ama anlamıyordu daha 3,5-4 yaşındaydı. Şu anda 6 yaşında ve hala babacı benim oğlum.
Sunuda belirteyim eşim asla aldatmadı beni, elini bir kere bile kaldırmadı, sigara kullanmaz, alkolü yoktur. işinden dolayı çok geç geldiği olurdu. Bazen banyo yapmadan yatardı, ayaklarını bile yıkamazdı... son zamanlarda herseyi batar olmuştu, bazen telefonda oyun oynardı ve bu beni çıldırtırdı... o telefonu camdan fırlatasım gelirdi. O evde ne yemek yapıyordum ne de ütü, hiçbirşey içimden gelmiyordu.
4 yıl çalıştığı son firmada maaşını hep geç alırdı hatta 3 ay maaş almadığı oldu ve benim kartlarım sonuna kadar doluydu. Maaşını yalvar yakar, yarım yamalak alır kredi kartlarımızı öderdi. Sonra işten çıkardılar, tazminatını bile zor ödediler. Kalan maaşlarını ödeyemediler, iflas ettiler. Ailelerimiz bize destek olamazlardı emeklilerdi ve bütçeleri belliydi. Buda evi terk etmemde ayrı bir etkendi. Anlayışım, sabrım, tahamülüm, sevgim, hersey tükenmişti. Para önemli değildi ama önemliydi işte. Bütün olanaklarımızı oğlumuza aktarırdık. Ve tüm bunlar beni çok bunalttı ve boşanmamda etkili oldu. Şunu belirtmeliyim boşanma esnasında beni hiç zorlamadı (ben onu çok zorladım).
Ailem ilk başta bana ve oğluma karşı çok iyiydiler fakat boşanana kadar sürekli beni destekleyen annem ve babam boşanmadan sonra bambaşka oldular. Düzenleri bozulduğu için banada oğlumada kızgınlar. Ve ailemle çok problem yaşamaya başladık. Oğlumla oturup bir kez oyun oynamadılar. Oğlumla hiç ilgilenmediler. Onlarında elinde telefon sürekli sosyal sitelerdeler ya da televizyon izliyorlar.
Kimseyle beraber olmadım. Eşim ne yaptı ne yapıyor bilmiyorum. Belki de hayatında birileri vardır.
Dostlar ben pişmanım. Bu pişmanlık okadar ağırki inanın taşıyamıyorum. Pişmanlık beni öldürüyor. Fakat kapıları okadar sert kapattımki eşime nasıl döneceğimi bilmiyorum. Oğlum gece gündüz baba diyor ve hep onu aramak istiyor, konuşmak istiyor. Görüştüklerinde de babasını bırakmak istemiyor, ağlıyor. Onun daha fazla üzülmesini istemiyorum.
Çevremde boşanıp tekrar aynı kişiyle evlenen örnekler var ama onlar benim gibi giderken yakıp yıkmadılar. Ben çok kötü davrandım : (
Ne olur bana yol gösterin. Soracagınız sorular varsa onları da memnuniyetle cevaplarım yeter ki yardımcı olun fikir verin.
Site kuralları uygulanır.
Site kuralları fake denince ban yemekmi. Hayır merak ettigimden soruyorum banlanmak için hakaret küfür felan olmasıı gerekiyordu biryerlerde sanki.Site kuralları uygulanır.
fake diyenlere hitaben yazsaydı keşke son durum ne pekiOnunla özelden benim konum hakkında da konuşmuştuk, ve bana yaşadıklarından tecrübe olarak gördüğü fikirlerini sundu saolsun.. ve konusunda da ona hep inandığımı belirttim... sadece bana ulaşmadı belkide. belki benim gibi destek olan birkaç kişiye ulaşmıştır..
Site kurallarinda 100 kadinin yazdigi bi baslikta, iki kadinin konu sahibinin sahte olmasindan suphelenmesi durumunda kisi banlanir mi deniyor?
Bu durumda konu sahibine inanan cogunlugun dusuncesinin degeri olmuyor mu?
Tamamen Ezgiden bagimsiz soruyorum bunu cunku yarin bizim icinde biri cikip ona uymadigimiz icin sahte diyebilir
Hanımlar,Site kuralları fake denince ban yemekmi. Hayır merak ettigimden soruyorum banlanmak için hakaret küfür felan olmasıı gerekiyordu biryerlerde sanki.
Site kuralları uygulanır.
Gerekli açıklama yapılmıştır daha fazla açıklamaya gerek yoktur.Site kuralları elinizde somut deliller olmadan 2 kişi fake diye iddia edince ban yemesi mi ? Bu mudur yani kuralınız ?
Peki diğer fake olmadığına inanan üyeler ? Onların neden yorumları göz ardı edilior ?
Aynen banada mesaj atti hak veriyorumda tanimadigi insanlara neden numarasini versinki. 1dk jcinde yolladilar kizi. Cok sey diyecegimde neyse....Ezgi başka bir hesaptan bana özelden mesaj attı ve verilen numaraya kendimi kanıtlamak için ulaşamayacağını, kimse ile bilgilerini paylaşmayacağını ve üyeliğini aktifleştirmeyeceğini söyledi..
Bu konuya en başından beri inandım, çünkü absürt olan hiçbir şeyle karşılaşmadım..
Evet, bizden yardım, yol göstermek maksatlı konu açan bir üyenin konusu böyle baltalanılır!! Tebrikler..
Bu ilk değil, son da olmayacak bu gidişle...
Buraya bunu yazma sebebim ise hala fake çıktı işte , olmasa gelir açıklama yapardı yorumları var..
Arkadaşım herkes yönetime ulaşıp ispat etmek zorunda mı kendini.. aynı olay benim başıma gelse hiç te uğraşmam, nasıl bilirlerse bilsinler. Bildikler onların gördükleri kadardır...
Ama kimse cep telefon nosunu vermek zorunda değil istemeyebilir ve sırf bu yüzden üye geri dönmezHanımlar,
tekrar açıklayayım, hergün ortalama 3-4 üye fake diye bildirilir ama bunların hepsinin üyeliği askıya alınmaz.
Banlama değil üyeliği askıya alma işlemi yapılır ve askıya alma işlemi sonrası ekranda beliren numarayı arayarak üyelik aktif ettirilir.
Sizler için sahte denirse yönetim sizin üyeliklerinizi askıya almaz direkt, üyelerin bildirimleri kadar başka kriterlerde vardır çünkü bu işlemi yapmak için.
Bunun sizin düşüncelerinizin değer görüp görmemesiyle alakası yok, fake diye bildirilen üyeliklerden 2'si askıya alınmazken diğerleri askıya alınıyorsa demek ki başka donelere de bakılıyor.
Aynen banada mesaj atti hak veriyorumda tanimadigi insanlara neden numarasini versinki. 1dk jcinde yolladilar kizi. Cok sey diyecegimde neyse....
Evet canım ailemin yanına İzmir e istedim. Bakalım hayırlısıyla sonuçlanır bian önce inşallah. Hayatım değişti. Yeni bir hayat beni bekler memleketimde..inşallah canım ... izmire mi istedin tayini ailenin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?