Boşanma ve Pişmanlık

peki neden sana ulaştı bir başkasına değil ?
bende gerçek olduğunu düşünüyordum oysaki

Onunla özelden benim konum hakkında da konuşmuştuk, ve bana yaşadıklarından tecrübe olarak gördüğü fikirlerini sundu saolsun.. ve konusunda da ona hep inandığımı belirttim... sadece bana ulaşmadı belkide. belki benim gibi destek olan birkaç kişiye ulaşmıştır..

peki gitmiş mi parka bari sen söyle napmış

Evet ama bir girseydi birkaç bişey yazabilseydide sonra banlasaydınız fake denir denmez agzını açamadan banladınız bence sizde de yargısız infaz var fake oldugunu düşünenler kadar düşünmeyenler de var.

konuyu baştan beri takip ediyorum hiç fake olcağını düşünmedim biri çıktı sosyal deney dedi diğeri fake dedi konuyu saptırdılar 3 5 kişi nin yüzünden hesap pasifte ve burya biri bir topik açıyorsa gerçekten farklı fikirlere ihtiyacı vardır konuşacak danışacak kimsesi yoktur belki tebrik ediyorum fake diyen tüm arkadaşları

En kotu koca kucagi en iyi baba ocagindan iyidir.Ben bunu anladiktan sonra esimle aramiz cok daha iyi oldu.Sigamazsin ki anne babanin yanina.Madem pismansin esinle iletisim kur tatli tatli flort et yeniden.Neden olmasin? Benim cok muvekkilim oldu oyle boşanıp birlesince mutlu olan.Cocuk varsa hersey daha kolay.Bol sans dilerim

Site kuralları uygulanır.

Site kurallarinda 100 kadinin yazdigi bi baslikta, iki kadinin konu sahibinin sahte olmasindan suphelenmesi durumunda kisi banlanir mi deniyor?

Bu durumda konu sahibine inanan cogunlugun dusuncesinin degeri olmuyor mu?

Tamamen Ezgiden bagimsiz soruyorum bunu cunku yarin bizim icinde biri cikip ona uymadigimiz icin sahte diyebilir

Bu konuya kapılanlardan birisi de benim. Hep merak ettim her gün foruma girdim acaba neler olmuş herhangi bir gelişme var mı diye bakmak için. Ben yalan olduğuna inanmıyorum.
Konu sahibinin yerinde ben olsam bende kendimi ispatlamak için yorulmazdım hiç bir şekilde mecbur da değil zaten.

Derdi olan!!! bir insan evladı buraya belki akıl almak, belki içini dökmek biraz olsun rahatlamak adına buraya yazıyor. Ve hemcinsleri tarafından eleştiri adı altında adeta taşlanıyor beddualar ediliyor ve kadın susuyor diye sen fakesin ve hatta erkeksin suçlamalarına maruz bırakılıyor cevap verme şansı bile tanınmadan akabinde hesabı pasife alınıyor... Site yönetimini de bu tutumundan dolayı haklı bulamıyorum.

Sevgili ezgi lütfen okuyorsan bana gelişmeleri bildirir misin çok sevinirim.

fake diyenlere hitaben yazsaydı keşke son durum ne peki

Site kuralları fake denince ban yemekmi. Hayır merak ettigimden soruyorum banlanmak için hakaret küfür felan olmasıı gerekiyordu biryerlerde sanki.
Hanımlar,
tekrar açıklayayım, hergün ortalama 3-4 üye fake diye bildirilir ama bunların hepsinin üyeliği askıya alınmaz.
Banlama değil üyeliği askıya alma işlemi yapılır ve askıya alma işlemi sonrası ekranda beliren numarayı arayarak üyelik aktif ettirilir.

Sizler için sahte denirse yönetim sizin üyeliklerinizi askıya almaz direkt, üyelerin bildirimleri kadar başka kriterlerde vardır çünkü bu işlemi yapmak için.

Bunun sizin düşüncelerinizin değer görüp görmemesiyle alakası yok, fake diye bildirilen üyeliklerden 2'si askıya alınmazken diğerleri askıya alınıyorsa demek ki başka donelere de bakılıyor.

Site kuralları elinizde somut deliller olmadan 2 kişi fake diye iddia edince ban yemesi mi ? Bu mudur yani kuralınız ?
Peki diğer fake olmadığına inanan üyeler ? Onların neden yorumları göz ardı edilior ?
Gerekli açıklama yapılmıştır daha fazla açıklamaya gerek yoktur.

Aynen banada mesaj atti hak veriyorumda tanimadigi insanlara neden numarasini versinki. 1dk jcinde yolladilar kizi. Cok sey diyecegimde neyse....

Ama kimse cep telefon nosunu vermek zorunda değil istemeyebilir ve sırf bu yüzden üye geri dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…