• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Sanki baska bir ortam yokmus gibi hep park deniyo dikkatimi cekti Avm olabilir,hayvanat bahcesi,burg.kin. mc amca yani hep park ama...
İyide. Canım bizde çocugumuzu çalıştıgımız için oturdugumuz lojmanın parkına götürüyoruz adamda çalışıyor alıp oynatıp bırakıyordur büyük ihtimal dediklerinde yapılır tabiki ama fırsat bulmak lazım biz dogudayız ve ne zamandır avmye gitmiyoruz mesela

İyide. Canım bizde çocugumuzu çalıştıgımız için oturdugumuz lojmanın parkına götürüyoruz adamda çalışıyor alıp oynatıp bırakıyordur büyük ihtimal dediklerinde yapılır tabiki ama fırsat bulmak lazım biz dogudayız ve ne zamandır avmye gitmiyoruz mesela
Benim rahmetli her geldiginde farkli yerlere gotururdu ne bileyim dikkatimi cekti....

Benim rahmetli her geldiginde farkli yerlere gotururdu ne bileyim dikkatimi cekti....
Uye ayriliktan beri ilk talebi olacagi icin cokta dikkat cekici olsun istemediginden parki secti benim esim park gibi bir yerde zaten konusturmaz kapatir konuyu orada istesemde konusamam durumun gidisine tavrina gore pastane cage gibi biryerde ozur ve iliskiye iliskin konusicam dedi park nabiz olcme

Uye ayriliktan beri ilk talebi olacagi icin cokta dikkat cekici olsun istemediginden parki secti benim esim park gibi bir yerde zaten konusturmaz kapatir konuyu orada istesemde konusamam durumun gidisine tavrina gore pastane cage gibi biryerde ozur ve iliskiye iliskin konusicam dedi
Sanırım üye inandırıcılığını yitirdi,o yuzden öküz altında buzağı ariyorum:)

Mutlu olacak, geciminizi saglayacak yer aramissiniz. Ailenizde bu olanagi bulamayinca simdi yine esinize donmek istiyorsunuz. Donmek istemeniz sevginizden degil, kendinizi caresiz gordugunuzden.

Tembellik etmeyip, calisip, maddi gucunuzu elinize alip, kendi kendinize bi hayat yasamanizi oneriyorum.

Esiniz belki sizi kabul eder ama bence bi ip bi kere koptumu, sonrasi zor

Mutlu olacak, geciminizi saglayacak yer aramissiniz. Ailenizde bu olanagi bulamayinca simdi yine esinize donmek istiyorsunuz. Donmek istemeniz sevginizden degil, kendinizi caresiz gordugunuzden.

Tembellik etmeyip, calisip, maddi gucunuzu elinize alip, kendi kendinize bi hayat yasamanizi oneriyorum.

Esiniz belki sizi kabul eder ama bence bi ip bi kere koptumu, sonrasi zor
Konuyu bastan okumadiniz belliki konu sahibi calisiyor isi var.

Hatırlar mısınız bilmem.. 9 nisan günü bende konu açmıştım. Eşimle konuşmamız diye. Bana inanmayanlar olmustu. Çok üzülmustum. O şokun içinde bide hiç tanımadığım ama derdimi paylaştığım insanlar bile inanmadı. Yapayalnız hissettim kendimi. Mune yle mesajlastim. Bana bı numara verildi. Mesaj atmam icindi sanırım. Ama ben direkt aradım. Ve kazen le telefon görüşmesi yaptım. Ağlayarak . Kimse bana inanmıyor kapatın konumu diye. Yüzüstü kalmış gibi hissettim. Tutunmaya çalıştığım eller yok olmuş gibi. Şimdi saçma gelse de. O zaman gerçekten kalbim kırılmıştı. Şimdi ne mi oldu. Ben 16 haziran da boşandım. Dün gerekçeli kararim yazıldı ve kesinleşti. Ve yaşadığım herşey baştan sona gerçekti inanmasi güç olsa da.

Kırıldım bı çok kişiye. Bana inanmayanlara . Daha doğrusu beni yalancılık la itham edenlere.. yapmayın arkadaşlarim lütfen. Bazen öyle şeyler yaşıyor ki insanoğlu inanasi gelmiyor ama yaşanıyor ve anlatacak kimsesi yoksa buraya yaziyor.. kimsenin kalbini kirmayin.. kalbi kırılan biri olarak yazdım..

Selametle... Eylül
eylül evet sana da fake diyen birçok kişi olmuştu konunu ve seni hatırlıyorum ... tayin durumun ne oldu

Adam barışır mı bilmem, barışırsa çocuk için barışır ama adamın yerinde olsam asla yüzüne bakmazdım. Eşim işsiz kaldığında biz o düzensiz dediğin maaşıda bulamadık uzun zaman, çok kötü zamanlar geçirdik. Ama sabrettik geçti şükür.

Sen zor dönemde yarıyolda bırakıp ailene gitmişsin hemde kırıp dökerek sonra orada da rahatını bulamayınca eşine dönmek istiyorsun. Özlediğinden veya çocuga üzüldüğünden değil. Neresi rahat kapı oraya sıvışayım derdinde olan bir insansın ve krndi çıkarlarını hesap edıyorsun. Senın gıbı ınsanlardan hayat arkadaşı olll mazzz. :)

Birde suçu yanında olan ailene atıyorsun ne kadar çirkin yaptığın. Dön git kocana diyip yollasalar yine arkalarından saydırcaktın. Yanındayız, bakarız dediler diye yine suç olmuş oldu. Azcık dönde bir kendine bak.

Ezgi başka bir hesaptan bana özelden mesaj attı ve verilen numaraya kendimi kanıtlamak için ulaşamayacağını, kimse ile bilgilerini paylaşmayacağını ve üyeliğini aktifleştirmeyeceğini söyledi..
Bu konuya en başından beri inandım, çünkü absürt olan hiçbir şeyle karşılaşmadım..
Evet, bizden yardım, yol göstermek maksatlı konu açan bir üyenin konusu böyle baltalanılır!! Tebrikler..
Bu ilk değil, son da olmayacak bu gidişle...
Buraya bunu yazma sebebim ise hala fake çıktı işte , olmasa gelir açıklama yapardı yorumları var..
Arkadaşım herkes yönetime ulaşıp ispat etmek zorunda mı kendini.. aynı olay benim başıma gelse hiç te uğraşmam, nasıl bilirlerse bilsinler. Bildikler onların gördükleri kadardır...

Eylülün başına gelen ezgininde başına geldi ama herkes eylül gibi direk numarasını veremez arayamaz yada msj atamaz çok üzüldüm fake olduğuna madem bu kdar innıyosunuz neden konudasınız anlamıyorum

Konuya genelde olsa bir açıklık getirelim, hergün ortalama 3-4 üyelik fake iddiasıyla bildirilir ama hepsinin üyeliği askıya alınmaz, şüphe duyulan üyelikler konular bildirilmelidir çünkü özellikle bu bölümü sıkı takip edenler biliyorlar ki yazdıklarına inanılan hatta üyeliği birkaç yıllık olan kişiler fake çıktı, bir kişi oynayacak hikaye yazacak diye de üyelerin duygularının sömürülmesine, dalga geçilmesine göz yumulamaz.

Bu demek değildir ki her fake denilen üyelik ve konu sahtedir, bu konuyu açan üyenin yazdıklarının gerçek olma ihtimali göz önünde bulunduruluyor ama tedbirli olmak zorundayız, üyeliği askıya alırken hem yorumcuların bildirimleri dikkate alınır hem de kişinin kim olduğuyla ilgili bilgiler var mı yok mu bakılır, muallakta kalındıysa önlem amaçlı askıya alınır, askıya alınan üyelik yöneticilere rahatlıkla ulaşabilir, siteye girmeye çalıştığında ekranında ulaşması irtibata geçmesi için bir telefon numarası belirir, o numarayı arayarak kimlik doğrulaması yaptığı anda üyeliği aktif edilir.

Fake üyelik şüphesi olan bazı üyelerin konuları da geçici kapatılıyor neden bunda yapılmadı denmiş, konuda engellenemeyen tartışmalar, küfür, hakaret, aşağılama, konunun saptırılması gibi şeyler söz konusu değilse konu kapatılmaz.

Eylülün başına gelen ezgininde başına geldi ama herkes eylül gibi direk numarasını veremez arayamaz yada msj atamaz çok üzüldüm fake olduğuna madem bu kdar innıyosunuz neden konudasınız anlamıyorum

Benimde anlamadigim su: bu konuya yazan yuzlerce kadin vardi. neden sadece 2 kisi sahte dedi de onlar dikkate alindi. bana bu haksizlik olarak geliyor

Son düzenleme:
Ezgi başka bir hesaptan bana özelden mesaj attı ve verilen numaraya kendimi kanıtlamak için ulaşamayacağını, kimse ile bilgilerini paylaşmayacağını ve üyeliğini aktifleştirmeyeceğini söyledi..
Bu konuya en başından beri inandım, çünkü absürt olan hiçbir şeyle karşılaşmadım..
Evet, bizden yardım, yol göstermek maksatlı konu açan bir üyenin konusu böyle baltalanılır!! Tebrikler..
Bu ilk değil, son da olmayacak bu gidişle...
Buraya bunu yazma sebebim ise hala fake çıktı işte , olmasa gelir açıklama yapardı yorumları var..
Arkadaşım herkes yönetime ulaşıp ispat etmek zorunda mı kendini.. aynı olay benim başıma gelse hiç te uğraşmam, nasıl bilirlerse bilsinler. Bildikler onların gördükleri kadardır...
peki neden sana ulaştı bir başkasına değil ?
bende gerçek olduğunu düşünüyordum oysaki

Back