- Konu Sahibi maviliezgi
- #1.101
Evet canım ailemin yanına İzmir e istedim. Bakalım hayırlısıyla sonuçlanır bian önce inşallah. Hayatım değişti. Yeni bir hayat beni bekler memleketimde..inşallah canım ... izmire mi istedin tayini ailenin yanına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ailemin yanına İzmir e istedim. Bakalım hayırlısıyla sonuçlanır bian önce inşallah. Hayatım değişti. Yeni bir hayat beni bekler memleketimde..inşallah canım ... izmire mi istedin tayini ailenin yanına
bakınız bb değil mi,Her konuya fake diyen bir güruh var zaten, konular fake çıktı diye feci ızdırap duyanlar falan, şüpheye düştü isen yazmazsın, vay zamanımızı çaldın vay duygumuzu sömürdün bilmem ne
Zamanını daha faydalı işlere harcamak elinde, duyan deney yapıyodu uzaya çıkacaktı da bu konu sekteye uğrattı zanneder
Duygu sömürmeye gelince, o kadar kendinizi vermeyin neticede sanal burası, gerçekliğine en inandığınız üye bile gerçek olmayabilir erkek olabilir hayal dünyasını anlatıyo olabilir
Kimbilir belki kaç tane sorunlu var aramızda, sadece hitabetleri iyi çakmıyoruz
Canım güzel haberlerini bekliyoruz seninde çok güzel bi hayatın olacak inanıyorum bunaEvet canım ailemin yanına İzmir e istedim. Bakalım hayırlısıyla sonuçlanır bian önce inşallah. Hayatım değişti. Yeni bir hayat beni bekler memleketimde..
Ama kimse cep telefon nosunu vermek zorunda değil istemeyebilir ve sırf bu yüzden üye geri dönmez
bakınız bb değil mi,
arkadaş banlanmışbugun harekete mi geçeceksiniz ?
yine sabah sabah damladım gelişme var mı diye
Saygıyı elden bırakmayalım lütfen.
Ama kimse cep telefon nosunu vermek zorunda değil istemeyebilir ve sırf bu yüzden üye geri dönmez
herkes kendi gibi görüyor karşındakini sakin kalması onlara göre değil ezgide karşılığında beddua edecekti hakaret edecekti o zaman fake demezlerdiBastan beri takip ediyorum. Cok uzuldum gercekten. Ezgi cevresindeki kimseye anlatamiyor derdini, fikir danisamiyor, buradan yardim bekliyor. Kadinin derdine dert kattiniz.belli ki kalbi de kirilmis suan. Hakli kendini ispatlamak zorunda degil ki.
Benim hayretler icinde kaldigim bazilari daha da yapamadilar ezgi hakaretlere beddualara olumsuz cevap vermedi, terslemedi, sakin kaldi diye de fake dediler. Nasil bi insan bu denli cizgisi bozmaz sakinligini korur diye agizlari acik kaldi bazilarinin resmen. Nasil bir cekememezliktir bu. Kendi mutsuzluklarini baskalarina bulastircaklar illaki.
Zaten hemen dediler baksana arkadasim sadece neden size mesaj attilar diye. Ezgiyi tanimasamda guven duydum . Mesajlarinda ozeldende olsun hic celiski duymadim. Bugunde mesaji gelmis durumunu anlatti. Gereksiz insanlar icinde gerekeni yapicagini belirtti.Teşekkür ederim beni destekleyerek burada size de atıldığını paylaştığınız için.
Belki benim hakkımda da yanlış düşünürlerdi...
breakingbadd var dı yaBb kimdi kı
Zaten hemen dediler baksana arkadasim sadece neden size mesaj attilar diye. Ezgiyi tanimasamda guven duydum . Mesajlarinda ozeldende olsun hic celiski duymadim. Bugunde mesaji gelmis durumunu anlatti. Gereksiz insanlar icinde gerekeni yapicagini belirtti.
Aynen ozaman yaranirdi bunlara iste.E canım
herkes kendi gibi görüyor karşındakini sakin kalması onlara göre değil ezgide karşılığında beddua edecekti hakaret edecekti o zaman fake demezlerdi
Ayni bende uzuldum. Insanin paylasacagi bir dostu olsa burada tanimadigi kisilerden neden medet umsun. Herkesin hayati kendinin filmi zaten. Neden bukadar herkes seneryo uretiyor gibi algiliyorlar anlamiyom. Demekki onlarin hayatinda hersey cok normal. Degisik bir durumda olagan ustu hal ilan ediyorlar.Aynen... Konusu çok iyi baltalandı, yapsın da..
Kızın arkadaşı yoktu,gelip burda hiç tanımadığı insanlardan medet umdu ya..
Düşündükçe çok üzülüyorum..