• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Konuyu karıştırdılar çekip gittiler yahu olay sadece dağıtmakmıydı yardımı engellemekmiydi bence fake olan üyeler belli lütfen onların fake olduğunu düşünüyoruz onlarıda askıya alın madem böyle ilerliyor bu işler.

Her konuya fake diyen bir güruh var zaten, konular fake çıktı diye feci ızdırap duyanlar falan, şüpheye düştü isen yazmazsın, vay zamanımızı çaldın vay duygumuzu sömürdün bilmem ne

Zamanını daha faydalı işlere harcamak elinde, duyan deney yapıyodu uzaya çıkacaktı da bu konu sekteye uğrattı zanneder

Duygu sömürmeye gelince, o kadar kendinizi vermeyin neticede sanal burası, gerçekliğine en inandığınız üye bile gerçek olmayabilir erkek olabilir hayal dünyasını anlatıyo olabilir

Kimbilir belki kaç tane sorunlu var aramızda, sadece hitabetleri iyi çakmıyoruz

Bastan beri takip ediyorum. Cok uzuldum gercekten. Ezgi cevresindeki kimseye anlatamiyor derdini, fikir danisamiyor, buradan yardim bekliyor. Kadinin derdine dert kattiniz.belli ki kalbi de kirilmis suan. Hakli kendini ispatlamak zorunda degil ki.
Benim hayretler icinde kaldigim bazilari daha da yapamadilar ezgi hakaretlere beddualara olumsuz cevap vermedi, terslemedi, sakin kaldi diye de fake dediler. Nasil bi insan bu denli cizgisi bozmaz sakinligini korur diye agizlari acik kaldi bazilarinin resmen. Nasil bir cekememezliktir bu. Kendi mutsuzluklarini baskalarina bulastircaklar illaki.

Her konuya fake diyen bir güruh var zaten, konular fake çıktı diye feci ızdırap duyanlar falan, şüpheye düştü isen yazmazsın, vay zamanımızı çaldın vay duygumuzu sömürdün bilmem ne

Zamanını daha faydalı işlere harcamak elinde, duyan deney yapıyodu uzaya çıkacaktı da bu konu sekteye uğrattı zanneder

Duygu sömürmeye gelince, o kadar kendinizi vermeyin neticede sanal burası, gerçekliğine en inandığınız üye bile gerçek olmayabilir erkek olabilir hayal dünyasını anlatıyo olabilir

Kimbilir belki kaç tane sorunlu var aramızda, sadece hitabetleri iyi çakmıyoruz
bakınız bb değil mi, ;)

Ama kimse cep telefon nosunu vermek zorunda değil istemeyebilir ve sırf bu yüzden üye geri dönmez

Kişinin cep telefonu vermesi neyin ispatı?

Erkektir verir bir kadına konuşturur ya da telefonda sesinden nasıl anlaşılır konusu gerçek ya da sahte, bu saçma kıstas zaten

Saygıyı elden bırakmayalım lütfen.

Ama kimse cep telefon nosunu vermek zorunda değil istemeyebilir ve sırf bu yüzden üye geri dönmez

Sizler bu sitede 2 yıl boyunca aranızda kadın kimliğiyle gezen erkekler olduğunu biliyor musunuz peki?
Veya 2-3 yıllık üye olup her konusunun aslında sosyal deney olduğunu yıllar sonra itiraf edenleri?

Yöneticiler birtakım önlemler almak zorunda.

E canım
Bastan beri takip ediyorum. Cok uzuldum gercekten. Ezgi cevresindeki kimseye anlatamiyor derdini, fikir danisamiyor, buradan yardim bekliyor. Kadinin derdine dert kattiniz.belli ki kalbi de kirilmis suan. Hakli kendini ispatlamak zorunda degil ki.
Benim hayretler icinde kaldigim bazilari daha da yapamadilar ezgi hakaretlere beddualara olumsuz cevap vermedi, terslemedi, sakin kaldi diye de fake dediler. Nasil bi insan bu denli cizgisi bozmaz sakinligini korur diye agizlari acik kaldi bazilarinin resmen. Nasil bir cekememezliktir bu. Kendi mutsuzluklarini baskalarina bulastircaklar illaki.
herkes kendi gibi görüyor karşındakini sakin kalması onlara göre değil ezgide karşılığında beddua edecekti hakaret edecekti o zaman fake demezlerdi

Teşekkür ederim beni destekleyerek burada size de atıldığını paylaştığınız için.
Belki benim hakkımda da yanlış düşünürlerdi...
Zaten hemen dediler baksana arkadasim sadece neden size mesaj attilar diye. Ezgiyi tanimasamda guven duydum . Mesajlarinda ozeldende olsun hic celiski duymadim. Bugunde mesaji gelmis durumunu anlatti. Gereksiz insanlar icinde gerekeni yapicagini belirtti.

Ama mune abla cep telefonu kriter olmamalı bence,ha peki ne yapılsın dersen önerim yok açıkçası,cep telefonu vermekle kişinin ne cinsiyeti anlaşılır ne samimiyeti

Zaten hemen dediler baksana arkadasim sadece neden size mesaj attilar diye. Ezgiyi tanimasamda guven duydum . Mesajlarinda ozeldende olsun hic celiski duymadim. Bugunde mesaji gelmis durumunu anlatti. Gereksiz insanlar icinde gerekeni yapicagini belirtti.

Aynen... Konusu çok iyi baltalandı, yapsın da..
Kızın arkadaşı yoktu,gelip burda hiç tanımadığı insanlardan medet umdu ya..
Düşündükçe çok üzülüyorum..

Bence kişinin fake olduğunun tek kanıtı yorumlarındaki tutarsızlık,bir yorumda 3 çocuğum var diyip diğerinde bekarım diyo, sonrada e bi arkadaşım benim hesabımdan girdi, ya başında arkadaşım için açıyorum desin ya da açılmasın öyle konu

Aynen... Konusu çok iyi baltalandı, yapsın da..
Kızın arkadaşı yoktu,gelip burda hiç tanımadığı insanlardan medet umdu ya..
Düşündükçe çok üzülüyorum..
Ayni bende uzuldum. Insanin paylasacagi bir dostu olsa burada tanimadigi kisilerden neden medet umsun. Herkesin hayati kendinin filmi zaten. Neden bukadar herkes seneryo uretiyor gibi algiliyorlar anlamiyom. Demekki onlarin hayatinda hersey cok normal. Degisik bir durumda olagan ustu hal ilan ediyorlar.

Back