• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerde hatta yaptım ?

arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler
Öncelikle çalışan bir kadınım demişsiniz çocuğunuz yok sanırım söylemesi kolay gibi gelecek belki de öyle düşüneceksiniz ama hemen bir avukat bulup boşanma davası açın hayat çok kısa ne getireceğini bilemezsiniz böyle bir adamla da ömür geçmiyor çok zor değişecek diye düşünüyorsanız da hiç bir zaman değişmezler yazık değil mi size bu zulmü kendinize yapmayın boşanın bir sene acısını çekin gerekirse sonrası rahatlık.

Siz niye gidiyorsunuz evden? Boğazınızı sıktığı an polis çağırsaydınız veya karakola gitseydiniz uzaklaştırma kararı çıkartırdınız. Eşiniz de hasret kaldığı annesine giderdi. Boşanmak isteyen kadın çocuğu alıp evden gidecek diye bir kanun yok. Siz ne kadar ezdirmişsiniz kendinizi. Zulüm de zulüm, kades indirdiniz mi telefonunuza? Bu iş kendiliğinden nazikçe bitmez, biraz cesur olun. Yarın boğazınızı sıkıp bırakmaz öldürüverir sizi. Yazık değil mi çocuğunuza, siz sağken kimse düşünmüyor ölürseniz bir köşeye atarlar yavrunuzu.
doğru diyorsunuz çocukluktan beri böle yetiştim malasef

Çalışan kadınsınız. Kocanızı boşamak evden gidip başka ev kurmak değil. Böyle şiddet uyguladığında gidiyorsunuz aile içi şiddet büroya diyosunuz ki bana zarar verdi uzaklaştırma istiyorum bittikçede tekrarlıyorsunuz.

Çalışıyorsanız çocuğunuza bakan edeniniz vardır,bir düzeniniz vardır. Kendi evinizde kalacaksınız. Düzeni bozulan siz ve çocuğunuz olmayacak kocanızı anasının evine postalayacaksınız. (Uzaklaştırma alınca düzenli kontrol ediyorlar sizi geldi mi gitti mi rahatsız ediyor mu diye)
Yani demem o ki para biriktireyim , düzen kurayım , çocuk küçük sonra boşanırım vs bunlar hep bahane..
Babamın evini alır filanda bahane miras malıysa birde mok alır. Evlilik birliği içinde ortak olarak alınmamış hiç birşeyi alamaz. Ortak malda bile %50 anca alabiliyor. Öyle kolay değil o işler.

Ha bişey daha ekleyeyim düğün altınlarını ne yaptınız bilmiyorum alıp borcunu filan ödediyse videolu fotoğraflı şu kadar altınım vardı aldı derseniz onları hakim size iade etmesine karar verir güzel bir avukatla birlikte. Senin anlayacağın zararlı çıkacak hep erkektir yasa özellikle aile içi şiddette hep kadını koruyor. O senin için uzaklaştırma alamaz ama sen alırsın mesela en basitinden.

arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler
Böyle biri için neden sabır ediyosun anlamıyorum o hasret kalsın anasına yaptıklarından dolayı kavuşmak nasip olmasın ozaman. Boşan topla eşyalarını git bi insan kendi evladı için bunu der mi ? Ar damarı bile yok saygısız canından hiç mi korkmuyosun bişey yapar diye bişey demeden git

söylüyorum eşime demediğimi bırakmadım anlamıyor anne anne diyor hele annesi varken dahada çoşuyor bana nasıl zulum edeceğini şaşıyor
yahu annesinden ayrılamıyosa neden evlenmiş kalsaymış anasının karnında töbe töbe..

Bence bir süre ailenizin yanında kalın alın çocuğunuzu gidin bir süre kafanızı dinleyin ve düşünün bu kısa ayrılık size ve ona iyi gelecek aile vs yanına gidemiyorsanız tanıdık arkadaşın yanına gidebilirsiniz bence biraz evden uzaklaşın

narsist bir insanla nasıl geçinilir
Psikolog olarak soyluyorum herkes narsist degil sizin kocaniz da degil muhtemelen . Herkes herkesi narsist biliyor, depresyonda biliyor psikolojik tanilar boyle kolay konulan seyler var esiniz elbette normal degil ama narsist mi degil. Bu arada bu adamla gecinmenin yolunu sormussunuz her dedigine evet diyeceksiniz demek ki itiraz ettiginizde bogaziniza sarilma ihtimali olan bi manyak kocaniz ve her tatilde annesi olene kadar koye gideceksiniz.
diger yorumlardan anladigim bosanma imkan ve isteginiz yok . O zaman zaten neden buraya konu actiniz bizlerden beklediginiz yorum ne “dayagini ye evde otur mu “ desin insanlar bu konuya yuzde 95 bosan diyecek bu belli bisey.

Bi kadin calisip neden boyle bi adami ceker onu da hic anlamiyorum.
Hic sanmam ama esiniz kabul ederse destek alsin hatta sizde alin o adamla yasayip sizin de normal oldugunuzu sanmam.

Bence bir süre ailenizin yanında kalın alın çocuğunuzu gidin bir süre kafanızı dinleyin ve düşünün bu kısa ayrılık size ve ona iyi gelecek aile vs yanına gidemiyorsanız tanıdık arkadaşın yanına gidebilirsiniz bence biraz evden uzaklaşın
ailem yok ne yazıki bi garip annam vardı oda vefat etti

Psikolog olarak soyluyorum herkes narsist degil sizin kocaniz da degil muhtemelen . Herkes herkesi narsist biliyor, depresyonda biliyor psikolojik tanilar boyle kolay konulan seyler var esiniz elbette normal degil ama narsist mi degil. Bu arada bu adamla gecinmenin yolunu sormussunuz her dedigine evet diyeceksiniz demek ki itiraz ettiginizde bogaziniza sarilma ihtimali olan bi manyak kocaniz ve her tatilde annesi olene kadar koye gideceksiniz.
diger yorumlardan anladigim bosanma imkan ve isteginiz yok . O zaman zaten neden buraya konu actiniz bizlerden beklediginiz yorum ne “dayagini ye evde otur mu “ desin insanlar bu konuya yuzde 95 bosan diyecek bu belli bisey.

Bi kadin calisip neden boyle bi adami ceker onu da hic anlamiyorum.
Hic sanmam ama esiniz kabul ederse destek alsin hatta sizde alin o adamla yasayip sizin de normal oldugunuzu sanmam.
boşanma istegi var ama imkanım şuan için yok diğer konuya gelirsek başlık açama konusuna kendimi hep suçladım ben suçluyum ben yaptım böle oldu diye bide benim gibi biri varsa azda olsa rahatlamak için

Back