• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Ama mune abla cep telefonu kriter olmamalı bence,ha peki ne yapılsın dersen önerim yok açıkçası,cep telefonu vermekle kişinin ne cinsiyeti anlaşılır ne samimiyeti
Ablacım en azından telefon açıp görüşme yapılıyor.
Biz zamanında sırf fake ve erkek üyelikleri otomatik eleme yapalım diye tc kimlik bilgisi olsun dedik, itiraz edildi, yöneticiler sizlerin bilgilerinizi kanuna aykırı haller hariç (savcılık talebi olursa müstesna)
hiç kimseyle paylaşmıyor, telefon açamaz, şunu yapamaz üyeler deniyor ama bu sitede 2-3 yıl kadın profiliyle üyelere mesaj atıp fotoğraf isteyen sonunda gaflete düşüp kollarının fotoğrafını paylaşmasıyla yakaladığımız erkek üyeleri, 3 yıl sitede üye olup sonunda yine kendisi ben sizle dalga geçtim, sosyal deney yaptım diyenleri nasıl ayıklayacağız?

Konular sahipleniliyor tamam haklılar ama dalga geçilmesi durumunda yönetim ne yapsın?
Daha dün gece öyle bir üyelik yakaladım ki akıllara zarar, detayını yazmayacağım ama epey kötü bir kumpas hazırlamış insanlara yakalamasam daha kimbilir neler olacaktı.

Telefon numarası veremeyiz diyorlar lakin sitede daha birkaç gün önce üye olmuş kişiye telefon numarası verenler var, onlara nasıl güveniyorlar?
Bu sitede ben doktorum deyip hastalık teşhisi için üyelerden fotoğraf isteyenler var, verilir mi demeyin fotoğraf gönderen üyelerde var, mail adresi yazanda.

Oysa yöneticiler 15-20 yıllık maziye sahip adı sanı yaşadığı yer belli olan insanlar, burada kullanıcı adından ibaret üyelere güveniyorlar ama köklü geçmişe sahip site sahibine güvenilmiyor.

Şunu da not düşeyim, birazdan yönetime verilmeye çekinilen telefon numaralarının uluorta topikte yazıldığı bir konuya gidip telefon numaralarını kaldıracağım çünkü siteyi ziyaretçilerde okuyor ve o numaraları not alıp sonradan üyeleri taciz ediyorlar.
Kaç taciz mesajı alıyoruz böyle ortaya yazılan numaralar yüzünden.

Son düzenleme:
Evet canım ailemin yanına İzmir e istedim. Bakalım hayırlısıyla sonuçlanır bian önce inşallah. Hayatım değişti. Yeni bir hayat beni bekler memleketimde..
çok gençsin daha toparlamak için zamanın olacak kaldığın yerden oğlunla devam edebileceksin hayatına

Aynen banada mesaj atti hak veriyorumda tanimadigi insanlara neden numarasini versinki. 1dk jcinde yolladilar kizi. Cok sey diyecegimde neyse....
Ezgi bana da mesaj attı. Bence de numarasını vermez. Yani bu kadar yazdıklarına rağmen KK ona güvenmiyorsa o nasıl güvensin ki... Nasıl fake düşünmüşler gerçekten merak ettim. Sadece polemiğe girmediği için olamaz değil mi?

Ezgi başka bir hesaptan bana özelden mesaj attı ve verilen numaraya kendimi kanıtlamak için ulaşamayacağını, kimse ile bilgilerini paylaşmayacağını ve üyeliğini aktifleştirmeyeceğini söyledi..
Bu konuya en başından beri inandım, çünkü absürt olan hiçbir şeyle karşılaşmadım..
Evet, bizden yardım, yol göstermek maksatlı konu açan bir üyenin konusu böyle baltalanılır!! Tebrikler..
Bu ilk değil, son da olmayacak bu gidişle...
Buraya bunu yazma sebebim ise hala fake çıktı işte , olmasa gelir açıklama yapardı yorumları var..
Arkadaşım herkes yönetime ulaşıp ispat etmek zorunda mı kendini.. aynı olay benim başıma gelse hiç te uğraşmam, nasıl bilirlerse bilsinler. Bildikler onların gördükleri kadardır...
fake oldugunu dusunmemistim suphe ettim bir kac yerde ama yok degil buda boyle falan demistim ama artik gozumde fake otesi fake eger aldigi yeni uyelikse bildigim yeni uyeler hemen birine ozel msj atamiyor yok baska bir hesapsa buraya gelip ben su kisiyim ve kimse ile teyitlesmek istemiyorum diyebilir ayrica neden sen!kizma yada yanlis anlama ama burada cok ciddi yasca daha buyuk guvenilirligi cokta sorgulanmayan uyeler var onlara neden atmamis
Neyse ya o demisya herkes gordugu kadardir bende herkes yaptigiyla sinanir eger yalan bir konuyduysa bunca insani kandirmaktan keyif aldiysa doner dolasir ayagina dolanir nasilsa diyorum

Ha birde bence sende ona ulasirsan deki boyle bir sistemi kuran adamlar bir tel numarasindan teyit bekleyecek kadar gerizekali degiller sadece yogunlar gerekirse sokak bulup mapten uyeye kendi sokaginin goruntusunu face hesabini sosyal medya hesaplarini falan atip yalvartan bir yonetici var burada ben gordum cokta dalga gecilecek bir yer degil burasi burasi bdv den ibaret degil herturlu onlemi almak zorundalar oyle sahte emaille hesap alinmasida cosss teknoloji takip edilebilen bise

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu noktadan sonra bence konuyu kapatin simdi olay bu uyede karakteristik olarak ayni ozellikte ve benzer konuya sahip oldugu icin ayni kisisiniz sen o sun sen yazdina falan doner

Son düzenleme:
Konuyu karıştırdılar çekip gittiler yahu olay sadece dağıtmakmıydı yardımı engellemekmiydi bence fake olan üyeler belli lütfen onların fake olduğunu düşünüyoruz onlarıda askıya alın madem böyle ilerliyor bu işler.
Aynen bazı üyeler konu sahibiyle geçmişte kızdıkları insanları birbirine karıştırıp bütün öfkesini kadından çıkardılar hangimiz bazen bencillik yapmıyoruz ki ne olursa olsun bir kadının pişmanlık ve sorununa çözüm bulmalıydık

fake oldugunu dusunmemistim suphe ettim bir kac yerde ama yok degil buda boyle falan demistim ama artik gozumde fake otesi fake eger aldigi yeni uyelikse bildigim yeni uyeler hemen birine ozel msj atamiyor yok baska bir hesapsa buraya gelip ben su kisiyim ve kimse ile teyitlesmek istemiyorum diyebilir ayrica neden sen!kizma yada yanlis anlama ama burada cok ciddi yasca daha buyuk guvenilirligi cokta sorgulanmayan uyeler var onlara neden atmamis
Neyse ya o demisya herkes gordugu kadardir bende herkes yaptigiyla sinanir eger yalan bir konuyduysa bunca insani kandirmaktan keyif aldiysa doner dolasir ayagina dolanir nasilsa diyorum

Ha birde bence sende ona ulasirsan deki boyle bir sistemi kuran adamlar bir tel numarasindan teyit bekleyecek kadar gerizekali degiller sadece yogunlar gerekirse sokak bulup mapten uyeye kendi sokaginin goruntusunu face hesabini sosyal medya hesaplarini falan atip yalvartan bir yonetici var burada ben gordum cokta dalga gecilecek bir yer degil burasi burasi bdv den ibaret degil herturlu onlemi almak zorundalar oyle sahte emaille hesap alinmasida cosss teknoloji takip edilebilen bise

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu noktadan sonra bence konuyu kapatin simdi olay bu uyede karakteristik olarak ayni ozellikte ve benzer konuya sahip oldugu icin ayni kisisiniz sen o sun sen yazdina falan doner

Arkadaşım....
Ezgi sadece bana mesaj atmadı,siteden ona köstek değil de destek olan birkaç üyeye mesaj attı, zahmet edip yukarıları okursan anlayacaksın..

Saygıyı elden bırakmayalım lütfen.

Sizler bu sitede 2 yıl boyunca aranızda kadın kimliğiyle gezen erkekler olduğunu biliyor musunuz peki?
Veya 2-3 yıllık üye olup her konusunun aslında sosyal deney olduğunu yıllar sonra itiraf edenleri?

Yöneticiler birtakım önlemler almak zorunda.
Sonuna kadar haklısınız sizi bu kadar başarılı ve köklü bi site yapanda bu kaliteniz zaten tebrikler

Ablacım en azından telefon açıp görüşme yapılıyor.
Biz zamanında sırf fake ve erkek üyelikleri otomatik eleme yapalım diye tc kimlik bilgisi olsun dedik, itiraz edildi, yöneticiler sizlerin bilgilerinizi kanuna aykırı haller hariç (savcılık talebi olursa müstesna)
hiç kimseyle paylaşmıyor, telefon açamaz, şunu yapamaz üyeler deniyor ama bu sitede 2-3 yıl kadın profiliyle üyelere mesaj atıp fotoğraf isteyen sonunda gaflete düşüp kollarının fotoğrafını paylaşmasıyla yakaladığımız erkek üyeleri, 3 yıl sitede üye olup sonunda yine kendisi ben sizle dalga geçtim, sosyal deney yaptım diyenleri nasıl ayıklayacağız?

Konular sahipleniliyor tamam haklılar ama dalga geçilmesi durumunda yönetim ne yapsın?
Daha dün gece öyle bir üyelik yakaladım ki akıllara zarar, detayını yazmayacağım ama epey kötü bir kumpas hazırlamış insanlara yakalamasam daha kimbilir neler olacaktı.

Anlıyorum da, yine de telefon numarasının etkili bir çare olduğunu düşünmüyorum. Farzedelim ki, erkek üye. Bir kız arkadaşıyla anlaşıp onu telefonda konuşturabilir. Bu onun gerçek olduğunu ıspatlamaz ki... Sanal ortamda sahtecilik yapmak için her zaman yol bulunur. Bu artık insanların sağduyusuna kalmış.

Ezginin konusuna gelince, 100 küsür sayfa yazıldı, kimse bir tane bile tutarsızlığını bulamadı. Tek sebep olarak eleştirileri sessizce kabul etmesini gösterdiler. Benim düşünceme göre, bu şaşılacak bir şey değil. Kendisi hatalarını önceden kabul ettiği için ne kadar ağır eleştiri olsa da haklı buluyordu.

Sonuna kadar haklısınız sizi bu kadar başarılı ve köklü bi site yapanda bu kaliteniz zaten tebrikler
Teşekkür ederim, mevzu aslında haklı olmakta değil, 16 yıllık bir sitede yaşanılan birtakım acı tecrübeler yüzünden alınması gereken önemler olduğunu anlatamıyoruz.
Üyeler bir konuyu baz alıyor yönetim birçok yaşanmışı göz önünde bulunduruyor.
İşlem eleştirilebilir ama bu saygı kuralları içerisinde olmalıdır.
Üyelikler askıya alındığında ve sonrasında üye aradığında kendisinden hayat hikayesi istenmiyor veya tc kimlik bilgisi, falanca üyelik bana ait aktif eder misiniz demek bile yeterli oluyor.
Neyse, gerekli açıklamalar ziyadesiyle yapıldığına göre konuyu daha fazla işgal etmemin bir anlamı yok.

Kuzum kac yillik uyesin 3 gunden biri mapustasin :) tek veri telefon numarasi olabilirmi sence sitede dr kismi hastalik kismi ozelden kandirip satis yapani bir sikayet gelse savcilik bise istese sunabilecek donanimi olmasi lazim
Hatirlamiyormusun kazen birinin faceinden tut kapi numarasina kadar bulmustu sadece bdv o kadar efor sarfedilecek bir bolum degil onu daha cok estetik dr hastalik cinsellik kisimlarinda falan kullaniyolar kadin cikmis bizimde donelerimiz var diyorsa o done sirf tel degildir bence bu konu ve kisidede oyle ama iste bu mune in pis bi huyu var gizem seviyo :skandal:

Her gün bu konuya bakmak için giriyordum siteye..
Çok üzüldüm ezginin üyeliğinin askıya alınmasına...
Ben yorumlarında hiçbir tutarsızlık görmemiştim, bana konunun sahte olduğunu düşündürten bir mesajı bile olmamıştı.
Buraya danışıp fikir almak istiyordu sadece...
Belki de çevremde konu sahibinin hayatına benzer kesitleri gördüğümden dolayı hiç düşünmüyorum bunu.
Umarım geri döner veya bizi bilgilendirir bir şekilde, gerçekten üzüldüm.

Kızlar ya ezgi bana mesaj attı diyenleriniz olmuş ilginç geldi ne mesajı attı size, bana da mesaj atmıştı bi deyimin anlamını sormuştu. Öncesinde konuşmuşluğumuz falan yok şaşırmıştım öyle bi mesaja.

Back