- 12 Temmuz 2006
- 56.172
- 215.912
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi maviliezgi
- #1.121
Ablacım en azından telefon açıp görüşme yapılıyor.Ama mune abla cep telefonu kriter olmamalı bence,ha peki ne yapılsın dersen önerim yok açıkçası,cep telefonu vermekle kişinin ne cinsiyeti anlaşılır ne samimiyeti
Biz zamanında sırf fake ve erkek üyelikleri otomatik eleme yapalım diye tc kimlik bilgisi olsun dedik, itiraz edildi, yöneticiler sizlerin bilgilerinizi kanuna aykırı haller hariç (savcılık talebi olursa müstesna)
hiç kimseyle paylaşmıyor, telefon açamaz, şunu yapamaz üyeler deniyor ama bu sitede 2-3 yıl kadın profiliyle üyelere mesaj atıp fotoğraf isteyen sonunda gaflete düşüp kollarının fotoğrafını paylaşmasıyla yakaladığımız erkek üyeleri, 3 yıl sitede üye olup sonunda yine kendisi ben sizle dalga geçtim, sosyal deney yaptım diyenleri nasıl ayıklayacağız?
Konular sahipleniliyor tamam haklılar ama dalga geçilmesi durumunda yönetim ne yapsın?
Daha dün gece öyle bir üyelik yakaladım ki akıllara zarar, detayını yazmayacağım ama epey kötü bir kumpas hazırlamış insanlara yakalamasam daha kimbilir neler olacaktı.
Telefon numarası veremeyiz diyorlar lakin sitede daha birkaç gün önce üye olmuş kişiye telefon numarası verenler var, onlara nasıl güveniyorlar?
Bu sitede ben doktorum deyip hastalık teşhisi için üyelerden fotoğraf isteyenler var, verilir mi demeyin fotoğraf gönderen üyelerde var, mail adresi yazanda.
Oysa yöneticiler 15-20 yıllık maziye sahip adı sanı yaşadığı yer belli olan insanlar, burada kullanıcı adından ibaret üyelere güveniyorlar ama köklü geçmişe sahip site sahibine güvenilmiyor.
Şunu da not düşeyim, birazdan yönetime verilmeye çekinilen telefon numaralarının uluorta topikte yazıldığı bir konuya gidip telefon numaralarını kaldıracağım çünkü siteyi ziyaretçilerde okuyor ve o numaraları not alıp sonradan üyeleri taciz ediyorlar.
Kaç taciz mesajı alıyoruz böyle ortaya yazılan numaralar yüzünden.
Son düzenleme: