• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Suphe uzerine incelemeye aldiklarinda askiya aliyorlar uye geri gelirse gercek gelmezse kalici iptal olmus oluyor sanirim
Yillardir konu fake aciklamasini gormedim ben forumda sadece bazen kazen patlayip lafa goz daliyor onada iki defa falan denk geldim yonetimin agzindan konu yalan kisi sahte falan okumadim bazen 2. Uyelik icin yaziyorlar
Onun disi hep muallakta kaliyor kendi kendimize he fake di galiba oluyoruz :))

Ornegin gecen bir hukukcu arkadas birinin acigini yakaladi esinden dayak yiyip kv aciyan bir konuydu bosanma davasinda yazdiklarindan falan tutarsizliklardan sikayet oldu ondada inceleme diye askiya aldilar ama uye geri gelmedi
Sanal kişileriz, ama yine de kamu vicdanını tatmin etmesi açısından, bir açıklama bekleniyor haliyle.

Belki bir gün bizim için bile, fake diyecekler, arkamızdan konuşulacak, ama aslını kimse bilmeyecek.

Ben sanal bile olsa, üzülürdüm, sinir olurdum açıkçası

Fake konu olmasına inanmıyorum. Bu kadar sayfa okudum, bir tane bile tutarsızlık bulamadım. Ayrıca diğer konulara yaptığı yorumlarda da aldığı nafakadan, biten evliliğinden falan bahsetmiş. Bir insanın hatalarından gerçekten pişman olması bu kadar mı inanılmaz bir şey olmuş yani?

Yalan konuşan birisi mutlaka bir yerde tökezler. Erkek olsa bu kadar detaylı yazamaz. O da bir kadın ve diğerleri gibi onun da yazmaya hakkı var. Bazıları inanmamışsa bu onun suçu değil. Ne yapsın şimdi, kimlik falan mı göstersin? Böylesine önyargılı insanları anlayamıyorum.

Burada bazı üyelerin dile getirdiği üzere konu bir sosyal ağ deneyi ise şayet; En Büyük TÜRKİYEülkemizde mağdur edebiyatının, acıma hissiyatının, çaresizliğin ve biçare kalmışlığın:işsiz:(hayatları yakıp yıksakta) ciddi oranda sempati primi kazandırdığı tescilenmiş oldu bence. :KK45::KK48::skandal:

Fake diyenlerin cogu , kadini kendi istedigi gibi yonlendiremeyenler oldu sanirsam. Merakla bekliyorduk gelismeleri. Ne gereksiz insanlarsiniz. Bir insanin pisman olmasi , hatalarini anlamasi neden bukadar garip geliyor. Haksizlik ettigi kimseye karsi duygulari degisemezmi. Hayir ortada hic bir sacmalik goremedim. Ozeldende yazismisdik bikackez. Fake damgasi yedirip yolladiniz kizi. Hicbirseyden emin olmadan iftira atmayin mubarek gunu. Ortada buyuk celiskiler olsa da anlasak. Tutarsizliklari okadar yorum yapan insandan 2-3kisimi bulmus. Ileri zekalilar. Neyse insallah hersey ortaya cikar. Tabi kadina kendini savunma hakki verilirse..

Fake diyenlerin cogu , kadini kendi istedigi gibi yonlendiremeyenler oldu sanirsam. Merakla bekliyorduk gelismeleri. Ne gereksiz insanlarsiniz. Bir insanin pisman olmasi , hatalarini anlamasi neden bukadar garip geliyor. Haksizlik ettigi kimseye karsi duygulari degisemezmi. Hayir ortada hic bir sacmalik goremedim. Ozeldende yazismisdik bikackez. Fake damgasi yedirip yolladiniz kizi. Hicbirseyden emin olmadan iftira atmayin mubarek gunu. Ortada buyuk celiskiler olsa da anlasak. Tutarsizliklari okadar yorum yapan insandan 2-3kisimi bulmus. Ileri zekalilar. Neyse insallah hersey ortaya cikar. Tabi kadina kendini savunma hakki verilirse..

Bazı üyeler kızı konu açtığına pişman ettiler. Neredeyse hakarete varan yorumlar yapıldı, beddualar edildi de kız kimseyi şikayet etmedi. Bütün yorumlara saygı duyduğu için sonunda kendisini şikayet ettiler. :oha:. Kendisini savunsun da, nasıl yapsın. Giriş yapabilir mi ki..

Kızlar merhaba.

Derdim çok büyük ve dışardan birilerinin tavsiyesine çok ihtiyacım var.

6 yaşında bir oğlum var ve bundan 2 yıl kadar önce eşimden boşandım. Boşanmayı ben istedim. O kadar cok istedimki boşanmayı önüme dağlar çıksa onlarıda yıkar geçer yinede o evde durmazdım.

Ufak tartışmalarımız oluyordu ama o akşamki çok kötüydü.

Evden gitmesini istedim ama o gitmeyince o zaman ben gidiyorum dedim. Ailemi aradım, onlar gelene kadarda oğlumun ve kendimin birkaç esyamızı toplayıp valize koydum. Bu arada eşim sürekli, lütfen konuşalım yapma etme deyip duruyordu. Ama o evde kalamazdım, kalmaya zerre kadar tahamülüm yoktu. Tahamülüm kalmamıştı. Ailem gelincede onlara tek laf ettirmeden, oğlumuda aldım ve gittik. Annemin evine döndüm. İçimde hiç üzüntü yoktu ve daha öncede birkaç defa boşanmayı düşündüğüm için kararımı vermiştim boşanacaktım. Şimdi o günleri düşündüğümde annemin beni olumsuz yönlendirdiğini fark ediyorum. Bana hiç yapma kızım demedi. Kızım sen gel dedi biz sanada torunumuzada bakarız dedi. O ilk günler okadar rahattımki sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalkmıştı. Bir ay sonrada eşyalarımın tamamını aldım. Sonra eşimin karşısına geçip onu sevmediğimi, hiç saygımın kalmadığını, annemin evinde çok ama çok mutlu olduğumu ve boşanmak istediğimi söyledim. Karşımda güçlü durmaya çalışıyordu ama biliyorum içi paramparça olmuştu. Biliyorum çünkü çok duygusal bir insandır. Sonra kalktım konuşmamız bu kadar diyip evden çıktım. Hiç sesini çıkarmadı çıkaramazdı çünkü çok kararlıydım. Ertesi gün bütün sosyal mecralarda eşimi engelledim. Hiçbirinde beni göremiyordu artık. 3 ay önce işten çıkarılmıştı, sürekli iş arıyordu. İnşaat mühendisiydi ama iş bulamıyordu. Oğlumu hergün okuldan alıyor parkta oynatıyor annemlere bırakıyordu. Bundan dolayı oğlum sürekli babasını soruyordu. Asla göstermemezlik etmedim oğlumu eşime. Bu kadar baba diyeceğini hiç düşünmemiştim, oğlum sürekli babayı sayıklıyordu. Oğluma babayla anlaşamadığımızı ama onu ikimizinde çok sevdiğini söylüyordum ama anlamıyordu daha 3,5-4 yaşındaydı. Şu anda 6 yaşında ve hala babacı benim oğlum.

Sunuda belirteyim eşim asla aldatmadı beni, elini bir kere bile kaldırmadı, sigara kullanmaz, alkolü yoktur. işinden dolayı çok geç geldiği olurdu. Bazen banyo yapmadan yatardı, ayaklarını bile yıkamazdı... son zamanlarda herseyi batar olmuştu, bazen telefonda oyun oynardı ve bu beni çıldırtırdı... o telefonu camdan fırlatasım gelirdi. O evde ne yemek yapıyordum ne de ütü, hiçbirşey içimden gelmiyordu.

4 yıl çalıştığı son firmada maaşını hep geç alırdı hatta 3 ay maaş almadığı oldu ve benim kartlarım sonuna kadar doluydu. Maaşını yalvar yakar, yarım yamalak alır kredi kartlarımızı öderdi. Sonra işten çıkardılar, tazminatını bile zor ödediler. Kalan maaşlarını ödeyemediler, iflas ettiler. Ailelerimiz bize destek olamazlardı emeklilerdi ve bütçeleri belliydi. Buda evi terk etmemde ayrı bir etkendi. Anlayışım, sabrım, tahamülüm, sevgim, hersey tükenmişti. Para önemli değildi ama önemliydi işte. Bütün olanaklarımızı oğlumuza aktarırdık. Ve tüm bunlar beni çok bunalttı ve boşanmamda etkili oldu. Şunu belirtmeliyim boşanma esnasında beni hiç zorlamadı (ben onu çok zorladım).

Ailem ilk başta bana ve oğluma karşı çok iyiydiler fakat boşanana kadar sürekli beni destekleyen annem ve babam boşanmadan sonra bambaşka oldular. Düzenleri bozulduğu için banada oğlumada kızgınlar. Ve ailemle çok problem yaşamaya başladık. Oğlumla oturup bir kez oyun oynamadılar. Oğlumla hiç ilgilenmediler. Onlarında elinde telefon sürekli sosyal sitelerdeler ya da televizyon izliyorlar.

Kimseyle beraber olmadım. Eşim ne yaptı ne yapıyor bilmiyorum. Belki de hayatında birileri vardır.

Dostlar ben pişmanım. Bu pişmanlık okadar ağırki inanın taşıyamıyorum. Pişmanlık beni öldürüyor. Fakat kapıları okadar sert kapattımki eşime nasıl döneceğimi bilmiyorum. Oğlum gece gündüz baba diyor ve hep onu aramak istiyor, konuşmak istiyor. Görüştüklerinde de babasını bırakmak istemiyor, ağlıyor. Onun daha fazla üzülmesini istemiyorum.

Çevremde boşanıp tekrar aynı kişiyle evlenen örnekler var ama onlar benim gibi giderken yakıp yıkmadılar. Ben çok kötü davrandım : (

Ne olur bana yol gösterin. Soracagınız sorular varsa onları da memnuniyetle cevaplarım yeter ki yardımcı olun fikir verin.
pişmanlığın annenlerin sizizinle ilgilenmemesinden mi yoksa eşini gerçekten özlemenden mi

Bazı üyeler kızı konu açtığına pişman ettiler. Neredeyse hakarete varan yorumlar yapıldı, beddualar edildi de kız kimseyi şikayet etmedi. Bütün yorumlara saygı duyduğu için sonunda kendisini şikayet ettiler. :oha:. Kendisini savunsun da, nasıl yapsın. Giriş yapabilir mi ki..
Baktilar tartismaya girmiyor. Canlari sıkıldi muhtemelen. Bilmiyorum nasil olacak sonuc . Boyle insanlar oldugu surece kimse konu acmaz buraya. Niye acsinki herkes fake sonucta.

Oncelikle Konuya inanmis ve bu yonde gayet mantikli makul yorum yapmis bir uyeyim ama bazi uyeleri gercekten anlamiyorum
Kk da uyelere kotu icerik bildirim hakki taninmis bu icerik suphe duyulan konulari bildirim icinde kullaniyor bu bildirimler sonucu yonetimde muallakta kalirsa uyeyi askiya aliyor bakin etiketleme yada konuya fake yazmayla degil raporla haraket ettiklerini mune yazdi bana tek bir rapor gelmemis dedi sonrasinda rapor gittiki onlarda teyit edemedi askiya aldilar

Kimse bir konuya inanmadigi icin raporladi diye bence itham edilemez hakki cunku o hak her uyeye taninmis muallakta kalan acabasi olan kibler buna biz karisamayiz

Her konuya fake yaziliyor veya bildirim yapiliyor burada hepsi askiya alinmiyor hemen konu kapanmiyor cok konuya denk geldim oyle bu uyeyi de teyit ederlerse zaten pasifligi aktif olur uye girmesede gorunur yonetimin ban kaldirdigi.Yok edemezlersede banli kalir
Konu biraz ask pismanlik vb tadinda olunca cok merak edildi tamamda simdi biri rapor etti veya fake dedi diyede toplanip dovelimmi ben kkda pek bir kac uye lafiyla haraket eden yonetim gormedim onlarinda kendilerince bir kurali kaidesi var belliki
Bir uyede ortalik ayaga kalkti onlarca uye siteden kalici uzaklatirildi ama kisi gercek denip yonetim gayette uyesinin arkasinda durdu

Oncelikle Konuya inanmis ve bu yonde gayet mantikli makul yorum yapmis bir uyeyim ama bazi uyeleri gercekten anlamiyorum
Kk da uyelere kotu icerik bildirim hakki taninmis bu icerik suphe duyulan konulari bildirim icinde kullaniyor bu bildirimler sonucu yonetimde muallakta kalirsa uyeyi askiya aliyor bakin etiketleme yada konuya fake yazmayla degil raporla haraket ettiklerini mune yazdi bana tek bir rapor gelmemis dedi sonrasinda rapor gittiki onlarda teyit edemedi askiya aldilar

Kimse bir konuya inanmadigi icin raporladi diye bence itham edilemez hakki cunku o hak her uyeye taninmis muallakta kalan acabasi olan kibler buna biz karisamayiz

Her konuya fake yaziliyor veya bildirim yapiliyor burada hepsi askiya alinmiyor hemen konu kapanmiyor cok konuya denk geldim oyle bu uyeyi de teyit ederlerse zaten pasifligi aktif olur uye girmesede gorunur yonetimin ban kaldirdigi.Yok edemezlersede banli kalir
Konu biraz ask pismanlik vb tadinda olunca cok merak edildi tamamda simdi biri rapor etti veya fake dedi diyede toplanip dovelimmi ben kkda pek bir kac uye lafiyla haraket eden yonetim gormedim onlarinda kendilerince bir kurali kaidesi var belliki
Bir uyede ortalik ayaga kalkti onlarca uye siteden kalici uzaklatirildi ama kisi gercek denip yonetim gayette uyesinin arkasinda durdu
Daha sitenin işleyişine vakıf olunmamış özge,ondan böyle bir kaç kişi dedi diye gitti sanılıyor,sorun değil,zamanla öğrenilir.

Hatırlar mısınız bilmem.. 9 nisan günü bende konu açmıştım. Eşimle konuşmamız diye. Bana inanmayanlar olmustu. Çok üzülmustum. O şokun içinde bide hiç tanımadığım ama derdimi paylaştığım insanlar bile inanmadı. Yapayalnız hissettim kendimi. Mune yle mesajlastim. Bana bı numara verildi. Mesaj atmam icindi sanırım. Ama ben direkt aradım. Ve kazen le telefon görüşmesi yaptım. Ağlayarak . Kimse bana inanmıyor kapatın konumu diye. Yüzüstü kalmış gibi hissettim. Tutunmaya çalıştığım eller yok olmuş gibi. Şimdi saçma gelse de. O zaman gerçekten kalbim kırılmıştı. Şimdi ne mi oldu. Ben 16 haziran da boşandım. Dün gerekçeli kararim yazıldı ve kesinleşti. Ve yaşadığım herşey baştan sona gerçekti inanmasi güç olsa da.

Kırıldım bı çok kişiye. Bana inanmayanlara . Daha doğrusu beni yalancılık la itham edenlere.. yapmayın arkadaşlarim lütfen. Bazen öyle şeyler yaşıyor ki insanoğlu inanasi gelmiyor ama yaşanıyor ve anlatacak kimsesi yoksa buraya yaziyor.. kimsenin kalbini kirmayin.. kalbi kırılan biri olarak yazdım..

Selametle... Eylül

Ben konu ne olursa olsun parka takıldim,konu sahibi gerceksen eger bu parktan baska bir yer yok mu adam hep parkta!sen de her yorumda parkta konusacaksin!cok merak ettim bu parkı.....

Ben konu ne olursa olsun parka takıldim,konu sahibi gerceksen eger bu parktan baska bir yer yok mu adam hep parkta!sen de her yorumda parkta konusacaksin!cok merak ettim bu parkı.....

İlk etapta çocuğu bahane ederek buluşmayı deneyeceği için en uygun ortam olarak parkı seçti sanırım, oradaki samimiyete, yaklaşıma göre de esas ciddi konuşmayı cafe, pastane tarzı bir ortamda yapacaktı..

Adam tabiki parkta olur çocugunu alıp parka gidiyormuş vakit geçirip annesine geri bırakıyormuş

Hatırlar mısınız bilmem.. 9 nisan günü bende konu açmıştım. Eşimle konuşmamız diye. Bana inanmayanlar olmustu. Çok üzülmustum. O şokun içinde bide hiç tanımadığım ama derdimi paylaştığım insanlar bile inanmadı. Yapayalnız hissettim kendimi. Mune yle mesajlastim. Bana bı numara verildi. Mesaj atmam icindi sanırım. Ama ben direkt aradım. Ve kazen le telefon görüşmesi yaptım. Ağlayarak . Kimse bana inanmıyor kapatın konumu diye. Yüzüstü kalmış gibi hissettim. Tutunmaya çalıştığım eller yok olmuş gibi. Şimdi saçma gelse de. O zaman gerçekten kalbim kırılmıştı. Şimdi ne mi oldu. Ben 16 haziran da boşandım. Dün gerekçeli kararim yazıldı ve kesinleşti. Ve yaşadığım herşey baştan sona gerçekti inanmasi güç olsa da.

Kırıldım bı çok kişiye. Bana inanmayanlara . Daha doğrusu beni yalancılık la itham edenlere.. yapmayın arkadaşlarim lütfen. Bazen öyle şeyler yaşıyor ki insanoğlu inanasi gelmiyor ama yaşanıyor ve anlatacak kimsesi yoksa buraya yaziyor.. kimsenin kalbini kirmayin.. kalbi kırılan biri olarak yazdım..

Selametle... Eylül
Valla bende bi konu açtım kk çok saygın üyeleri yapmadıgını bırakmadı kapattırdım konumu birdahada hayatta konu açmam bazı kadınlar yorum yapma hakkını farklı algılıyor.sizede çok üzüldüm.

Back