• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerde hatta yaptım ?

peki bişey sorcam asgari ücretle boşansam birikim olmadan nereye gidecem
Siz niye gidiyorsunuz evden? Boğazınızı sıktığı an polis çağırsaydınız veya karakola gitseydiniz uzaklaştırma kararı çıkartırdınız. Eşiniz de hasret kaldığı annesine giderdi. Boşanmak isteyen kadın çocuğu alıp evden gidecek diye bir kanun yok. Siz ne kadar ezdirmişsiniz kendinizi. Zulüm de zulüm, kades indirdiniz mi telefonunuza? Bu iş kendiliğinden nazikçe bitmez, biraz cesur olun. Yarın boğazınızı sıkıp bırakmaz öldürüverir sizi. Yazık değil mi çocuğunuza, siz sağken kimse düşünmüyor ölürseniz bir köşeye atarlar yavrunuzu.

Boğazınızı sıkmış, başka ne delil lazım? Ya bahaneler uydurmayın Allah aşkına. Adam höt dese kocam kocam diyenlerden yetti artık. Hem çalış gelirin olsun hem de hanzo herifin kaprisini kahrını çek. Çocuğu kullanmayın bari. Yok çok küçükmüş yok birikim yapmak lazımmış yok hakime kanıt sunmak lazımmış. Boşanmaya niyetiniz yok, hem adamın hem annesinin gönlünü eğleyin de dayak yemeyin bari.
Hem delil lazım diyor hem de darp raporu bile almıyor, kendini kandırıyor, ay bir de çalışıyormuş, köle resmen ...

arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler
Hatan boyle bir adamla evli kalmak.

böle değildi diyorumya annem öldükten sonra coştu zulmun dozunu artırdı baktıki gidecek yer yok kimsesiz agzına ediyim dedi ne bbam var ne kardeşim şuan kimsem yok sıfırdan başlamak zorundayım herşeye
Sıfırdan başla zaten , kurtul bu embesilden..

ya diyorumki annem öldükten sonra zulmun dozunu artırdı ondan önce yapmıyodu diyorum çocuk ozamn oldu şimdi ikinciyi asla yapmıyorum bu kadar değildi eşim nasıl olsa sahipsiz annasıda öldü diye gerçek yüzünü gösterdi biz evneneli çok olmadı 4 yıl zaten 1 yıl sonra annem vefat etti
Iyide her tatilde anasina goturuyormus, bu olay annenizden sonra mi oldu? Anneniz hastayken bile yine annesinin yanina goturmus. Annesine hep bagliymis. Bunlar sizce bosanmak icin sebep degilmiydi? Bogazinizi sıktıginda neden polise gitmediniz, darp raporu almadiniz? Susup oturdunuz yani. Illa bosanmaniz icin sizi kapinin onune mi koymasi gerekiyor. Bugun kocaniz ölse asgari ucretle nasil gecineceksiniz, kime gideceksiniz? Babanizin evi varmis iste baska yakin akrabanizda yokmus, gidin orada yasayin, asgari ucrete heryerde is bulursunuz. Yani adam kapinin onune koysa eya vefat etse biranda ortada kalacaksiniz. Ayni seyi dusunun.

inş boşadığım zaman buraya büyük harflerle yazıcam
Kız boşan tabi , anneci erkek düzelmez, seni sahipsiz görmüşler, acilen üzerindeki evi devret babana veya sat parasına da altın falan al sakla , eşin seni döverse acilen darp raporu al ve kades yükle polisi başına topla ve uzaklaştırma al , bu şekilde boşanma işlemlerini başlat, planlı ol , 3 ay içerisinde plan yap ve kurtul , bundan olmaz , kanser ederler seni , kaç...

Kiymetiniz bilinir çok beklersiniz eşinizin ilerde söyleyeceğini soyliyeyim yapmasaydin zormami yaptırdık Bence melek değil cadı olun supurgeniz olsun arada çıkarın yoksa hayatta yaranamazsiniz onun keyfi hep öylemi siz ne olacaksınız onu mutlu etmeye evlenmediniz mutlu olmayan mutlu edemez

keşke her şey siizn deiğini gibi kolay olsa hemen yıkıp gitmek olsa olmuyor işte ha deyince olmuyor boşansam babamın oturduğu ev benim üstüne onada ortak olcak satalım desem babam yanaşmayacak beş kuruş param yok hadi kızımı koluma taktım çıktım evden nereye gidecem nasıl gidecem para pul olmadan konuşuyosunuzda annam benim anti depresan kullandığıma kadar mahkemeye sunmakla tehdit etti
Evlenince çalışarak edinilen mallar ortak değil mi? Babanızın verdiği eve nasıl ortak oluyor? Bilen bir avukat arkadaş varsa cevaplayabilir mi

böle değildi diyorumya annem öldükten sonra coştu zulmun dozunu artırdı baktıki gidecek yer yok kimsesiz agzına ediyim dedi ne bbam var ne kardeşim şuan kimsem yok sıfırdan başlamak zorundayım herşeye

Burcu hanım amacım sizi üzmek değil fakat eş diye seçtiğimiz insanlar bizi savunmasız gördüğünde kötü taraflarını göstermekten çekinmiyorlar maalesef. Sizin şuan odaklanmanız gereken şeyler ev işleri yada masrafları değil, hem duygusal hemde maddi konularda güçlenmeye bakın.

keşke her şey siizn deiğini gibi kolay olsa hemen yıkıp gitmek olsa olmuyor işte ha deyince olmuyor boşansam babamın oturduğu ev benim üstüne onada ortak olcak satalım desem babam yanaşmayacak beş kuruş param yok hadi kızımı koluma taktım çıktım evden nereye gidecem nasıl gidecem para pul olmadan konuşuyosunuzda annam benim anti depresan kullandığıma kadar mahkemeye sunmakla tehdit etti
Evi ne zaman aldınız evlilik öncesi mi sonrasımı,önceyse eşiniz hak iddia edemez.

arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler
Okurken içim daraldı. BOŞAN, BOŞAN ,BOŞAN diyorum başka bir şey demiyorum. Anne oğul hastalıklı bir ilişkileri var aşırı bağımlılar. Eşin olacak kişi de sana beddua ediyor , boğazını sıkmış. Derhal kaç kurtar kendini

Yeminle çekilmez ne merhamet ne duygusallık sadece zeka kurtarır sizi inanın onlarin çoğunun hiç aciması yok duygularınızı kontrol edip mantıklı olmazsanız posanizi çıkarır birde beğenmez birde hep sorunlu siz olursunuz böyle bu işler paranıza aklınıza hayatınıza sahip çıkın evlilik bitsin kadın bitecekse.

Back