- 14 Ağustos 2018
- 19.652
- 2
- 73.845
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak annem gözümün önünde vefat etti babam dünyanın zulmunü yaptı daha neler neler piskolojık anlamda çok yıprandım çok yoruldum yavaş yavaş birikim yapıyorum her şeye sıfırdan başlamam lazım buda kolay olmuycakHatayi hicbirseye ses etmeyerek, es ve kaynana kisisini annenizin onune koyarak, kaliteli yasamayi hak degil luks olarak gorerek yapmissiniz. Bogazinizi sıkan, cocugundan bul diyen adami insan yerine koyup evliliginizi devam ettirmek koca bir hata. Cunku kocaniz insan degil. Coktan cekip gitmeliydiniz malesef yapmamişsiniz simdi bosanin desekte bosanmayacaksiniz.
peki bişey sorcam asgari ücretle boşansam birikim olmadan nereye gidecemSen boşanmamak için her yolu arıyorsun. Sus bari dayak yeme ne diyelim
diyorumki sadece birikim yapmaya çalışıyorum her türlü önlemi almaya çalışıyorumSen boşanmamak için her yolu arıyorsun. Sus bari dayak yeme ne diyelim
Sizlik hiç bir şey yok üzülmeyin, siz ok gibi doğru da olsanız onların karakteri bu sizin bir suçunuz yok, dediğiniz gibi kanıt ve para biriktirin vakti gelince vurun tekmeyi gitsin anasının koynuna.arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler
anlamıyolar işte hemen boşanılmıyoAferin en azından tedbirlisin. Bu süreçte adamın suyuna git kendine zarar verdirme. O adilerin söylediklerini duyma kapat kulaklarını. Kendine ve çocuğuna odaklan
Çalışan kadınsın çekme şu dağ ayısını, doğal ortamına sal gitsin , boşan kurtul, boğazını sıkmış daha ne olabilir ki ...arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler
Çocukmu da annesiyle uyumak istiyor,eşinizin ciddi problemleri var anneyke uyumak istemek ne demek.ve biz annesiyle sürekli kaldığımız halde anne gel benle uyu dedi daha geçen gün
Çocukmu da annesiyle uyumak istiyor,eşinizin ciddi problemleri var anneyke uyumak istemek ne demek.ve biz annesiyle sürekli kaldığımız halde anne gel benle uyu dedi daha geçen gün
inşÇalışan kadınsın çekme şu dağ ayısını, doğal ortamına sal gitsin , boşan kurtul, boğazını sıkmış daha ne olabilir ki ...
O zaman çek çünkü daha beter olacak asla düzelmez...anlamıyolar işte hemen boşanılmıyo
Eee cocuk yapmasaydiniz ozaman. Bu adam cocuktan sonra boyle olmamis ki. Boyle bir adami odullendirir gibi baba yapmissiniz birde. Delil diyorsunuz, madem bogazinizi sıktıgında gidip darp raporu alip polise sikayet etseydiniz. Oturdugunuz yerden delil ayaginiza gelmiyor. Firsatlari degerlendirememişsiniz, birikimde yapamayacaginiza gore bosanamazsiniz. Cekip siginma evine gidin en kotu. O evden cikmak isteseniz illa ki bir alternatif bulursunuz.diyorumki çocuk çok küçük birikim yapmam lazım aldığım üç kuruş para o parayla ne yapabilirim birikim olmadan
Bu halle az bile etmişler, kendine gel , susma ...ikisi bir olup yapmadığını bırakmıyor halbuki sesiz sakin bir insanım kimseye zarım zorum yok ama çok yoruldum
burada ki kadınlar olarak sizin gibi yazanlara üzülüyoruz. Önrünüzden bir gün bile daha fazla böyle adamlara harcamayın istiyoruzanlamıyolar işte hemen boşanılmıyo
ya diyorumki annem öldükten sonra zulmun dozunu artırdı ondan önce yapmıyodu diyorum çocuk ozamn oldu şimdi ikinciyi asla yapmıyorum bu kadar değildi eşim nasıl olsa sahipsiz annasıda öldü diye gerçek yüzünü gösterdi biz evneneli çok olmadı 4 yıl zaten 1 yıl sonra annem vefat ettiEee cocuk yapmasaydiniz ozaman. Bu adam cocuktan sonra boyle olmamis ki. Boyle bir adami odullendirir gibi baba yapmissiniz birde. Delil diyorsunuz, madem bogazinizi sıktıgında gidip darp raporu alip polise sikayet etseydiniz. Oturdugunuz yerden delil ayaginiza gelmiyor. Firsatlari degerlendirememişsiniz, birikimde yapamayacaginiza gore bosanamazsiniz. Cekip siginma evine gidin en kotu. O evden cikmak isteseniz illa ki bir alternatif bulursunuz.
Kaç, kaç, kaç...ve biz annesiyle sürekli kaldığımız halde anne gel benle uyu dedi daha geçen gün
inş boşadığım zaman buraya büyük harflerle yazıcamKaç, kaç, kaç...
Her şeyin suçlusu kendinizi bulmakta hata yaptınız bence.arkadaşlar ben çalışan bir kadınım evden işe işten eve giderim ellimden geldiğince yemek içmek herşeyi yapıyorum lüks yemem içmem yok az çok tutumluyumdur. Sürekli cafe cafe gezmem eşim köy bağlısı herşeferinde köye gitmek istiyor annesine hasta derecesinde bağlı hayatımda ilk defa köye gitmeyelim tatile gidelim dedim bana yapmadığını bırakmadı bağırdı çagırdı boğazımı sıktı sende evladına muhtaç ol beni anneme hasret bırakıyosun dedi annesi aradı sen evladımdan koparıyosun beni dedi oğlum o sesnin imtihanın dedi daha neler neler ben nerde hatta yaptım nerde yanlış eş oldum söyleyin bana bu zulmu hak edecek naptım benim annem hastayken beni zorla gene annesinin yanına götürmüştü yine ses çıkaramadım ama artık çok yoruldum allaha havale ediyorum annesinden bulsun diye ama kötüye bişey olmuyor yazıki geçen ay annesini ayagına kadar gittik aldık 2 ay bende kaldı geri evine kadar geri götürdük yakın bir yerde değil 6 saat anneside bana sürekli hakaret ediyo sen oğlumun imtihanısın falan kızıma kızsam sen aynı üvey anne gibisin daha neler
Babanız birşey diyemiyormu buna hiç mi karşısına alıp konuşmadı öküz kocanızla .ya diyorumki annem öldükten sonra zulmun dozunu artırdı ondan önce yapmıyodu diyorum çocuk ozamn oldu şimdi ikinciyi asla yapmıyorum bu kadar değildi eşim nasıl olsa sahipsiz annasıda öldü diye gerçek yüzünü gösterdi biz evneneli çok olmadı 4 yıl zaten 1 yıl sonra annem vefat etti