- 13 Eylül 2015
- 21.887
- 68.756
- 598
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Gelişmeler biraz zor olurdu,zira senaryo yazmak emek isterdimerak ediyorlardı gelişmeler yoktu
SEN NİYE PARLADIN BAYAN HAYIRDIRo adam salaktır affeder seni. sen de gene ilk zorlukta eski haline döner, gene hayatı dar edersin adama.
aaaaaaGelişmeler biraz zor olurdu,zira senaryo yazmak emek isterdi
bayan ne ya.SEN NİYE PARLADIN BAYAN HAYIRDIR
Oyun bu konunun ilk mesajıyla başlamıştı aslında
merak ediyorlardı gelişmeler yoktu
Gelişmeler biraz zor olurdu,zira senaryo yazmak emek isterdi
aaaaaa
zamansız üzgündü , çünkü inanmıştı.
adam kabul etmeyecekti zamansız haklı çıkacaktı
valla ben inanmıştım konuya ama??sahtemi konu fake mi yonetim bi aciklama yaptimi
nasıl yani..belki de adam karısının ağzından yazdı bu satırları bak o da olabilir.
konu sahibi erkek. kendi gözünden olayları aynen karısının ağzından yazmış olabilir dedim. yani kadının pişmanlığı dönmek istemesi vs doğrudur. varsayım tabi bu, feyk değildir belki.nasıl yani..
konu sahibi aslında erkek kendi yaptıklarını karısının agzından mı yazdı diyorsunuz
Hayatım konu içindeki etiketlemeleri gözden kaçılabiliriz, bazen çok fazla etiketleme yapıldığında hangi topikte, profilde adımız etiketlenmiş takip edemeyebiliyoruz, genel olarak konu veya üyelik hakkında şüpheleriniz olduğunda direkt şikayet et butonuna basarsanız görme ve inceleme şansımız daha fazla olur.Mune @Margarikotin merhaba bu konu icin dunde talep olmustu sanirim konu fake konumu yada iddia edildigi gibi sosyal gorus deneyinemi maruz kaliyoruz??
ay şimdi heyecan geldi bakvalla ben inanmıştım konuya amaIcimdekiSonsuzDeniz fake dedi.
Yönetim den bir açıklama geldi mi bilmiyorum.
Hayatım konu içindeki etiketlemeleri gözden kaçılabiliriz, bazen çok fazla etiketleme yapıldığında hangi topikte, profilde adımız etiketlenmiş takip edemeyebiliyoruz, genel olarak konu veya üyelik hakkında şüpheleriniz olduğunda direkt şikayet et butonuna basarsanız görme ve inceleme şansımız daha fazla olur.
Bildirmisler sanirim kib butonuyla o yuzden etiketle sorayim belki gorurseniz yazarsiniz dedim :)Hayatım konu içindeki etiketlemeleri gözden kaçılabiliriz, bazen çok fazla etiketleme yapıldığında hangi topikte, profilde adımız etiketlenmiş takip edemeyebiliyoruz, genel olarak konu veya üyelik hakkında şüpheleriniz olduğunda direkt şikayet et butonuna basarsanız görme ve inceleme şansımız daha fazla olur.
Raporlara bir bakayım o zaman, rica ederimBildirmisler sanirim kib butonuyla o yuzden etiketle sorayim belki gorurseniz yazarsiniz dedim :)
Tesekkur ederiz bilgi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?