- 10 Kasım 2016
- 196
- 287
- 23
- Konu Sahibi maviliezgi
-
böyle beddua edenler çok oldu, okudukça benim de içim acımıştıİlk cümleleri okurken beddua ediyorsunuz sandım birden gerisini okuyunca içim rahatladı
sırf konuya bakmak için sık sık giriyorum :))
Ezgii sürekli tarihe bakıyorum seninle birlikte bizde bekledik güzel haberlerini yaz lütfennn
Bence bunu yapmamalısın. Eşini bir anda silip atmışsın kırmışsın ne bekliyorsun kollarını açıp sana koşucagınımı? Evet sen hatanı farkettin şuan ona dönmeye hazırsın ama peki o hazırmı seninle konuşmaya tekrar başlamaya? Bu konuyu onunla yanlız konuşmalısın onu beklicegini istedigini bilmeli böyle emrivaki yaparak degil! İstedigin zaman silip istedigin zaman tekrar hayatına dalamazsın buna hakkın yok. Konuş onunla çocugunu araya katmadan o hazır hissettiginde seninle konuşmak istediğinde konuş! Umarım anlamışsınızdır.Mutlaka yazarım büyük gün yarın : ) yarın parka yanlarına gitmeyi düşünüyorum, biraz emrivaki olacak : )
Bence bunu yapmamalısın. Eşini bir anda silip atmışsın kırmışsın ne bekliyorsun kollarını açıp sana koşucagınımı? Evet sen hatanı farkettin şuan ona dönmeye hazırsın ama peki o hazırmı seninle konuşmaya tekrar başlamaya? Bu konuyu onunla yanlız konuşmalısın onu beklicegini istedigini bilmeli böyle emrivaki yaparak degil! İstedigin zaman silip istedigin zaman tekrar hayatına dalamazsın buna hakkın yok. Konuş onunla çocugunu araya katmadan o hazır hissettiginde seninle konuşmak istediğinde konuş! Umarım anlamışsınızdır.
Rabbim gönlünün muradıni versin.Mutlu haberii duyarız inş.Mutlaka yazarım büyük gün yarın : ) yarın parka yanlarına gitmeyi düşünüyorum, biraz emrivaki olacak : )
Tamam işte bende onu söylüyorum bakalım o seninle havadan Sudan dahi olsa konuşmak istiyormu? Okadar kırıp döktükten snra hiçbirşey olmamış gibi yanlarına gidip havadan sudan konuşmak yanlış bence bu şekilde başlamak yerine müsait oldugunda görüşmek istiyorum dersin adamda konuşmak istediginde görüşür seninle. Sen adamı bir dk bile dinleme görüşmek istediginde özlediginde cevap dahi verme şimdi pişman olunca damdan düşer gibi hayatına gir hayırdır demezmi adam ben tam alıştım yokluguna şimdi sen ne yapmaya çalışıyorsun demezmi? Yada görüşmek istedigini söyleyip o izin verdiginde görüşüp ben hata yaptım en azından oğlumuzla buluştugunuzda bende yanınızda olayım desen en azından adam izin verirdi. Ben birde sana birşey sormak istiyorum egerki ailen beklentilerini karşılasaydı ne olucaktı dönmek istiycekmiydin sen bu adama? Ben buraya geldim begenmedim dur geri döneyim demek ne kadaar saglıklı?Yarın havadan sudan konuşmayı planlıyorum, ciddi birşey konuşmayacağım. öyle parkta olmaz tabi, esas konuşmayı daha farklı bir yerde yapmayı düşünüyorum ama tabi dediğiniz gibi yavaş yavaş adım adım ilerlemek istiyorum : )
En azından bugün için mesaj atıp sizinle parka gelebilirmiyim diye sormalısın.
bugun harekete mi geçeceksiniz ?Mutlaka mesaj atıp cevaba göre hareket ederim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
bugun harekete mi geçeceksiniz ?
yine sabah sabah damladım gelişme var mı diye
başlıyoruz l want to play gamebugun harekete mi geçeceksiniz ?
yine sabah sabah damladım gelişme var mı diye
iyice heyecan yaptımbaşlıyoruz l want to play game
: ) harekete geçmek değil de öyle havadan sudan konuşmak istiyorum.
Oyun bu konunun ilk mesajıyla başlamıştı aslındabaşlıyoruz l want to play game
merak ediyorlardı gelişmeler yoktuOyun bu konunun ilk mesajıyla başlamıştı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?