Boşanma ve Pişmanlık

Kendi oz elestirini kendin yapmissin zaten hata yaptiginin farkindasin

İnsanlar icin bir muddet ayri yasamakta bir secenekken hemen adliye kapisina dayanmak bazen isleri dahada kotu duruma sokabiliyor keske 1 ay 2 ay ayri yasayip sakinlesseydiniz cocugunuzun baba ozleminide anlar daha yumusak dusunurdunuz
Neyse suan elinizde olan tek iletisim cocugunuz sık sık bir araya gelin ayri ayri vakit gecirmeden ziyade bosanmista olsaniz sizi bir arada gormesinin farkli mutluluk verdigini ondan uzak durarak bencillik ettiginizi anladiginizi soylemekten cekinmeyin ve bunun icin ictenlikle ozur dileyin acik acik cocugun aklinin ermedigi zamanlar sandim kisisel
Kizginligim cok on plandaydi ofkeliydim sen ayri ben ayri yeteriz sandim ama isler oyle degilmis ayrida olsa cocuk anne babayi iletisimde gormek istiyor bu onun duygu durumu icin gerekliymis pismanim oglumuz icin gorusmelerde bir arada olalim aile kavramini kisada olsa yasasin istiyorum deyin once yemek alisveris merkezi falan kisa sureli sonrada 2,3 gin haftasonu kacamagi gibi birlikte zaman gecirin
Duygular varsa zaten fazla birseye gerek kalmadan birlesirsiniz diye dusunuyorum yoksada yolunuza bakarsiniz ama mutlu olan bir cocugunuz olur
Hem esinizin hayatinda biri varsada bu yolla ortaya cikmis olur olaki varsada tavsiyem saygi duymaniz olur zira o sizin tum yaptiklariniza ve kizginliginiza ragmen saygi duymus

Bence ilk önce eşinin güvenini kazanmalısın acele etme yoksa ters tepebilir. Güvenini kazan degiştigini görsün hatanı anladıgını görsün inansın sanaki bir şans versin yoksa kabul etmeyebilir

Mutlaka yazarım büyük gün yarın : ) yarın parka yanlarına gitmeyi düşünüyorum, biraz emrivaki olacak : )
Bence bunu yapmamalısın. Eşini bir anda silip atmışsın kırmışsın ne bekliyorsun kollarını açıp sana koşucagınımı? Evet sen hatanı farkettin şuan ona dönmeye hazırsın ama peki o hazırmı seninle konuşmaya tekrar başlamaya? Bu konuyu onunla yanlız konuşmalısın onu beklicegini istedigini bilmeli böyle emrivaki yaparak degil! İstedigin zaman silip istedigin zaman tekrar hayatına dalamazsın buna hakkın yok. Konuş onunla çocugunu araya katmadan o hazır hissettiginde seninle konuşmak istediğinde konuş! Umarım anlamışsınızdır.

Sen cok istiyorsun diye konunda olabilecek olani yazdim yani en mantikli yaklasimi ama cok umutlu olmamani tavsiye edicem.Adama yapmadigin kalmamis gercekte narsistmisin bilmiyorum ama adama narsist davranmissin

37 yasinda aradanda 2yil gecmis o artik simdiye kadar yasadigi duygularin agirligindan kurtulmaya baslamistir yani olmasi gerekenin suanki hayati oldugunu idrak etmistir ruhen rahatlamistir eskiye donmek istemez birde aile ayagi var bu isin sana zerre kotu soz kullanmayan aileyide tabiri yerindeyse yere sokmussunuz hem sen hem ailen adam yerine koyup karsiniza alip konusmamissiniz bile benim cok birlesmek isteyecegine umudum yok ailede karsi cikar gibi kizmayin ama istememde sizinle birlessin,Cunku ona ceza olur bu o insanada yazik gunah

insanlar degismezler inanin sadece degismis gibi yaparlar sizin eski halinize donmeniz sadece 6 ay surer
Ama onun artik tahammul siniri kalmadigi icin birlesmenizde uzun surmez sursede eski esiniz olmaz beklentisi daha cok agir Lafi daha fazla olur katlanabileceginize inanmiyorum. Adamin kanatmadik bir tarafini birakmamissiniz oda insan cani yanan can yakar uzak durursa sakin sakin israrci olmayin zorla birlesmeye kalkarsaniz cocugunuz 2.ayrilikta cok yara alir.
Deneyin ama israrci olmayin

Yarın havadan sudan konuşmayı planlıyorum, ciddi birşey konuşmayacağım. öyle parkta olmaz tabi, esas konuşmayı daha farklı bir yerde yapmayı düşünüyorum ama tabi dediğiniz gibi yavaş yavaş adım adım ilerlemek istiyorum : )

Tamam işte bende onu söylüyorum bakalım o seninle havadan Sudan dahi olsa konuşmak istiyormu? Okadar kırıp döktükten snra hiçbirşey olmamış gibi yanlarına gidip havadan sudan konuşmak yanlış bence bu şekilde başlamak yerine müsait oldugunda görüşmek istiyorum dersin adamda konuşmak istediginde görüşür seninle. Sen adamı bir dk bile dinleme görüşmek istediginde özlediginde cevap dahi verme şimdi pişman olunca damdan düşer gibi hayatına gir hayırdır demezmi adam ben tam alıştım yokluguna şimdi sen ne yapmaya çalışıyorsun demezmi? Yada görüşmek istedigini söyleyip o izin verdiginde görüşüp ben hata yaptım en azından oğlumuzla buluştugunuzda bende yanınızda olayım desen en azından adam izin verirdi. Ben birde sana birşey sormak istiyorum egerki ailen beklentilerini karşılasaydı ne olucaktı dönmek istiycekmiydin sen bu adama? Ben buraya geldim begenmedim dur geri döneyim demek ne kadaar saglıklı?

En azından bugün için mesaj atıp sizinle parka gelebilirmiyim diye sormalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…