Boşanma ve Pişmanlık

cok zor bir durum keske yapmasaymisiniz

belki de adam karısının ağzından yazdı bu satırları bak o da olabilir.
Öyle çıksın da görelim bakalım, günlerdir sırf kadın diye Ezginin cephesinden bakıp, yorum yapanlar ne diyecek.

Bence adam süründürerek karısı ile boşandı şimdi geri dönecek.

Öyle çıksın da görelim bakalım, günlerdir sırf kadın diye Ezginin cephesinden bakıp, yorum yapanlar ne diyecek.

Bence adam süründürerek karısı ile boşandı şimdi geri dönecek.
Konunun fakeyse de bizi ilgilendirmez ki biz duruma yoruma yaptik fake degil diye tartismadik ki :))

Konunun fakeyse de bizi ilgilendirmez ki biz duruma yoruma yaptik fake degil diye tartismadik ki :))
Adam yüksek ihtimalle işsizdi ve karısını süründürerek boşandı, şimdi de barışmaya karar vermiştir. Fikir alıyor kadın gözünden. Ben konu fake demiyorum zaten kendine uyarlayıp açmış, ha sizin yorumlar aynı yani evlenip, tekrar süründürmeli eski eşini. :) haha ben gülerim buna tek başına.

Son düzenleme:

Benki fakesin ya diye cok yazarim kiblerin cogu uc konularda bu konuda hissetmemistim ama kadinin olumlu olumsuz ki olumsuzda cok ciddi uzerine gidenler oldu hic birine ses etmeyisi biraz iskillendirdi sorma geregi hissettim yonetimi etiketledikten sonrada banlandi kendi ozelden iptal istemediyse yenmisiz dikkatli arkadaslarin bakisina saglik derim
Kibleme taraftariyim bu konu icin olmasada sayfalarca insanlarla dalga gecenler oluyor millet canla basla yardimci olmaya calisiyor zamana yazik muallakta kalacagina rapor etmek en guzeli

Ya erkek 95 sayfa ayni uslupta gidebilir mi supheliyim ben acikcasi bir yerde falso verirdi diye dusunuyorum sahteyse bir tur sosyal bakis acisi deneyine maruz kalmis olabiliriz

ya bence bu çok olası.. şu kadar senedir kk dayım hiç "istemiyorsanız bir daha yazmam " hassaslığında bir hemcinsimle karşılaşmadım

Ya erkek 95 sayfa ayni uslupta gidebilir mi supheliyim ben acikcasi bir yerde falso verirdi diye dusunuyorum sahteyse bir tur sosyal bakis acisi deneyine maruz kalmis olabiliriz
Benim var öyle bir ruh hastası tanıdığım da uğraşmaz herhalde bu kadar süre burda, yoğun biri; ama işsiz bir ruh hastası ise uğraşır sayfalarca ki işsiz ruh hastası mı yok memlekette.

Benim var öyle bir ruh hastası tanıdığım da uğraşmaz herhalde bu kadar süre burda yoğun biri; ama işsiz bir ruh hastası ise uğraşır sayfalarca ki işsiz ruh hastası mı yok memlekette.
Dogrudur var tabiki ama ben dun sahuru beklerken sayfa sayfa okudum konuyu inanki tek tuhafima giden herseyi kabullenmesi ters dik donus yapmamasi oldu hakaret boyutunda uzerine giden oldu bir msjdan birinde bi tini olmazmi yok bir yerde unutur insan erkek agzina yada ben yerine o biz yerine onlar kullanir ne bileyim o yuzden inanasim gelmedi Ama olurmu olur

Sonuçta yüz yüze etmiyoruz ki bu cümleleri. Ben de çok fevriyimdir, hatta kavga çıkacağını hissettiğim an tutamam kendimi diye odadan çıkarım; ama burda yazarken sinir olunca bekliyorum, sinirim yatışınca yazıyorum. Oto kontrolü iyidir bu şahsın da bence eğer bir erkekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…