• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Bir an once girisim yapilsin ben sabirsizim siz masallah iyi beklediniz konusahibi hadi hayirli haberlerini bekliyoruz.

ben o adamcağızın mutlu olmasını istedim, başlığı okurken acıdım adama, üzüldüm.
başlık sahibine de üzüldüm.
ama bilirim ki insanoğlu değişmez.
can çıkar huy çıkmaz.
kokmuş yemek yenmez.
adam perişan olmuşsa kayıtsız şartsız alttan alacaksa yürür o ilişki, adam kuyruğu dik tutsun başlık sahibi gene pişman olur.

Oyun bu konunun ilk mesajıyla başlamıştı aslında:halay:

merak ediyorlardı gelişmeler yoktu :KK53:

Gelişmeler biraz zor olurdu,zira senaryo yazmak emek isterdi:KK70:

aaaaaa:KK57:

zamansız üzgündü , çünkü inanmıştı.

adam kabul etmeyecekti zamansız haklı çıkacaktı :KK53:

??sahtemi konu fake mi yonetim bi aciklama yaptimi

nasıl yani..

konu sahibi aslında erkek kendi yaptıklarını karısının agzından mı yazdı diyorsunuz:işsiz:
konu sahibi erkek. kendi gözünden olayları aynen karısının ağzından yazmış olabilir dedim. yani kadının pişmanlığı dönmek istemesi vs doğrudur. varsayım tabi bu, feyk değildir belki.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Margarikotin merhaba bu konu icin dunde talep olmustu sanirim konu fake konumu yada iddia edildigi gibi sosyal gorus deneyinemi maruz kaliyoruz??
Hayatım konu içindeki etiketlemeleri gözden kaçılabiliriz, bazen çok fazla etiketleme yapıldığında hangi topikte, profilde adımız etiketlenmiş takip edemeyebiliyoruz, genel olarak konu veya üyelik hakkında şüpheleriniz olduğunda direkt şikayet et butonuna basarsanız görme ve inceleme şansımız daha fazla olur.

Hayatım konu içindeki etiketlemeleri gözden kaçılabiliriz, bazen çok fazla etiketleme yapıldığında hangi topikte, profilde adımız etiketlenmiş takip edemeyebiliyoruz, genel olarak konu veya üyelik hakkında şüpheleriniz olduğunda direkt şikayet et butonuna basarsanız görme ve inceleme şansımız daha fazla olur.

Bu yazıma ilave olarak konu içinde fake vb yazmazsanız sevinirim, yönetim konu ya da üyelik için böyle bir açıklama yapmadı.

Bildirmisler sanirim kib butonuyla o yuzden etiketle sorayim belki gorurseniz yazarsiniz dedim :)
Tesekkur ederiz bilgi icin

Back