• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Adam yüksek ihtimalle işsizdi ve karısını süründürerek boşandı, şimdi de barışmaya karar vermiştir. Fikir alıyor kadın gözünden. Ben konu fake demiyorum zaten kendine uyarlayıp açmış, ha sizin yorumlar aynı yani evlenip, tekrar süründürmeli eski eşini. :) haha ben gülerim buna tek başına. :KK70:
Ha sen konuyu acan, kadin yapti diye bildigimiz seyleri yapan erkekti, simdi pisman olan da erkek diyorsun. Evet fikrim degismedi pismanliginda samimiyse bir daha ayni seyleri yasatmayacagina guveniyorsa evet erkeginde affedilme sansi var. Sen gulmeye basla :)))
Ama bence bu kadari cok paronaya olur. Erkek uye yasak diye fikrimizi almak istiyorsa bile kocam bana bunlari yapti simdi geri donmek istiyor diye anlatmaz miydi?

Adam yüksek ihtimalle işsizdi ve karısını süründürerek boşandı, şimdi de barışmaya karar vermiştir. Fikir alıyor kadın gözünden. Ben konu fake demiyorum zaten kendine uyarlayıp açmış, ha sizin yorumlar aynı yani evlenip, tekrar süründürmeli eski eşini. :) haha ben gülerim buna tek başına. :KK70:

Belki de hikaye tamamen doğru ama adam, kadının ağzından yazıyor. Adam pisti, işsizdi, ilgisizdi ve kadın dayanamayıp onu terketti. Adam karısının arada bakışlarını yakalıyor, mesajlarından ümitleniyor. Oluru var mı birleşir miyiz diye fikir alıyor.

Ha sen konuyu acan, kadin yapti diye bildigimiz seyleri yapan erkekti, simdi pisman olan da erkek diyorsun. Evet fikrim degismedi pismanliginda samimiyse bir daha ayni seyleri yasatmayacagina guveniyorsa evet erkeginde affedilme sansi var. Sen gulmeye basla :)))
Ama bence bu kadari cok paronaya olur. Erkek uye yasak diye fikrimizi almak istiyorsa bile kocam bana bunlari yapti simdi geri donmek istiyor diye anlatmaz miydi?
O zaman burda herkes aman sakın dönme diye taşlardı adamı, sen dahil, şu anda lafını yememek için hala aynı olurdu düşüncem diyorsun. Oysa o kadın gözünden bakmak istiyor, onları böyle anlamsızca ve acımasızca terk eden birine ne yapılsa dönerlerdi diye. Ben kadın olarak kocamı böyle terk etsem gider erkeğe anlatır ve ona sorardım ne yapmalı diye, erkekleri yine en iyi erkekler bilir, kadınlar değil.
Belki de hikaye tamamen doğru ama adam, kadının ağzından yazıyor. Adam pisti, işsizdi, ilgisizdi ve kadın dayanamayıp onu terketti. Adam karısının arada bakışlarını yakalıyor, mesajlarından ümitleniyor. Oluru var mı birleşir miyiz diye fikir alıyor.
Bence kadın iş bul, benle ilgilen diye dır dır etti, adam da dayanamayıp boşadı. Eğer tabi konu sahibi erkekse, şu an belli değil bu.

Ya bu konu gerçekse, ya haksız yere üzerine gidildiyse konu sahibinin, ya gerçekten çok pişman olan bir kadının bir destek arayışı ile açtığı konusuna bu kadar ön yargılı yaklaşılıyorsa? Fake fake diyorsunuz da doğruluk payını hiç düşündünüz mü?

maalesef sizin gibi dengesiz insanların eline düşüp hayatı heder olan çok insan var.
siz başınıza gelenleri hak etmişsiniz bence.
size hiçbi zararı olmamış bi insanı böyle kötü zamanında paçavra gibi kapının önüne koymuşsunuz.
hani iyi günde kötü gündeydi.
siz bu adamı ve çocuğunuzu zaten haketmiyosunuz ve layığınızı bulmuşsunuz bence.
bu ne kin bu nefret yahu size bişey yapmamış adama.
namusuyla çalışmış etmiş ama siz ananızı babanızı öldürmüş gibi terketmişsiniz adamı.
bırakın da hayatını yaşasın bundan sonra.
ben olsam asla affetmem sizi.
kim bilir neler yaşadı adam.
oyuncak mı evlenmek boşanmak böyle kolay mı pes.

Ya bu konu gerçekse, ya haksız yere üzerine gidildiyse konu sahibinin, ya gerçekten çok pişman olan bir kadının bir destek arayışı ile açtığı konusuna bu kadar ön yargılı yaklaşılıyorsa? Fake fake diyorsunuz da doğruluk payını hiç düşündünüz mü?
Fake demiyoruz yonetime sorduktan hemen sonra uye banlandi (banlanacagi birsey yoktu)o yuzden fake miydi acaba yonetimmi banladi kendimi iptal istedi diyoruz yonetimden aciklama gelmedi
Muallakta kaldi
gerceksede bazi fevri cikismalar haric 100 sayfa olabilecek en mantikli yaklasimlari ve destegi verdi uyeler

O zaman burda herkes aman sakın dönme diye taşlardı adamı, sen dahil, şu anda lafını yememek için hala aynı olurdu düşüncem diyorsun. Oysa o kadın gözünden bakmak istiyor, onları böyle anlamsızca ve acımasızca terk eden birine ne yapılsa dönerlerdi diye. Ben kadın olarak kocamı böyle terk etsem gider erkeğe anlatır ve ona sorardım ne yapmalı diye, erkekleri yine en iyi erkekler bilir, kadınlar değil.

Bence kadın iş bul, benle ilgilen diye dır dır etti, adam da dayanamayıp boşadı. Eğer tabi konu sahibi erkekse, şu an belli değil bu.
Yahu nerden biliyorsun benim burda ne diyecegimi bi de kendinden emin emin konusuyorsun beni benden daha mi iyi taniyorsun? Butun bunlari bi erkek de kadina yapmis olsa,pismansa benim icin affedilir durum katogorisinde. Siddet olsa aldatma olsa ozgurlugunu kisitlama vs olsa degil ama bu durumda pismanlik oldugu icin sevgi de eger bitmediyse affedilebilir benim icin. Sen kendi adina konus ben affetmem de gec ben affederim boyle bir seyi bu kadar. Niye herkes benle ayni dusuncede olsun diye diretiyorsun.

Bu konu gözümde gerçekliğini kaybetmeye başladı.Belki sitede boşanmayı destekleme eğilimine karşı olarak açıldı.Boşanmanın iyi bir son değil,zorluk ve pişmanlıkların başlangıcı olduğuna dikkat çekmek için,bilemiyorum.Şu an böyle düşünüyorum.
Kimbilir,öyleyse bile, belki de iyi oldu.Madalyonun diğer tarafını çevirmiş ve farklı açıdan bakmış olduk böylece...
Konuda kadınlar külübünde ,konu sahibinin şahsında erkekler göklere çıkarılıyor,konu sahibinin şahsında kadınlar yeriliyor bence.Bir katilde bile savunma içgüdüsü vardır,yaptım ama şundan der,haksızlığını bile bile...
Konuya artık inanmıyorum ve @Mune nin incelemesini rica ediyorum:işsiz:
Aaa fake mi çıktıııı, çok şaşırdım:işsiz::işsiz::kahve::kahve:

Adam kendini pis diye anlatirmi ki burda? Ben kendimden eve gelip banyo yapmiyodum ayaklarimi bile yikamiyodum diye bahsetmem mesala :)))

Bak bebeğim,konu tabii ki gerçek olabilir,sonuçta hayatın içinden bir hikaye.Fakat kişi gerçek değil bence,neden,biz kadınlar duygusalız.Anlatımımızda ona göre olur.Mesela sen bu durumu yaşıyorsun,ve evime gidip eşyalarımı aldım dediğin zaman,mutfağına bile nasıl iç geçirerek baktığını hissettim ve hüzünlendim yazılarında.Ama konuda kuru bir harf kalabalığından başka bir şey göremedim ben...

Yahu nerden biliyorsun benim burda ne diyecegimi bi de kendinden emin emin konusuyorsun beni benden daha mi iyi taniyorsun? Butun bunlari bi erkek de kadina yapmis olsa,pismansa benim icin affedilir durum katogorisinde. Siddet olsa aldatma olsa ozgurlugunu kisitlama vs olsa degil ama bu durumda pismanlik oldugu icin sevgi de eger bitmediyse affedilebilir benim icin. Sen kendi adina konus ben affetmem de gec ben affederim boyle bir seyi bu kadar. Niye herkes benle ayni dusuncede olsun diye diretiyorsun.
Yaşamadan bol keseden sallıyorsunuz, ben hayatta demem şu şöyle olsa şunu yapardım diye. Bu durum aldatma ile aynı derecede ruhta yara açıyor, benim için denk bir mevzu, ikisini de yaşadım, yorum yapabiliyorum; ama siz yaşanmamışsınız ve affedilir ne var cnms diyorsunuz.

Nereden mi biliyorum burda bir kadın kocam bunları bunları yapıyordu; ama pişman barışsam mı ne yapsam dese boşan cevapları şelale gibi akıyor. Haaa yok ben yapmam, hep ılımlıyım dersen bundan sonra dikkat ederim yorumlarınıza, eğer farklı bir yorum görürsem de bu cümlelerinizi hatırlatırım.

Yaşamadan bol keseden sallıyorsunuz, ben hayatta demem şu şöyle olsa şunu yapardım diye. Bu durum aldatma ile aynı derecede ruhta yara açıyor, benim için denk bir mevzu, ikisini de yaşadım, yorum yapabiliyorum; ama sen yaşanmamışsın.

Nereden mi biliyorum burda bir kadın kocam bunları bunları yapıyordu; ama pişman barışsam mı ne yapsam dese boşan cevapları şelale gibi akıyor. Haaa yok ben yapmam, hep ılımlıyım dersen bundan sonra dikkat ederim yorumlarınıza, eğer farklı bir yorum görürsem de bu cümlelerinizi hatırlatırım.
Yoo hep ilimli degilim. Konusuna gore yapiyorum yorumlarimi. Sen bu durumu yasadigin icin fazla onyargili olabilir misin konu sahibini acaba esinin/nisanlinin/ sevgilinin yerine koymus o sekilde bu kadar olumsuz bakiyor olabilir misin? Ama konu sahibi o kisi degil ayni seyleri yapmamis bu iliski farkli bu insanlar farkli

Ben epeydir eminim,eğer bunu yazan kendi yaşamış olsaydı,eti ,kemiği,sinir telleri olan bir insan,haksız da olsa haklı da olsa bir tepki verirdi.Şu anda notlar alınıyor zannımca...Yarın öbür gün yayınlanır bir yerlerde...
Ya erkek 95 sayfa ayni uslupta gidebilir mi supheliyim ben acikcasi bir yerde falso verirdi diye dusunuyorum sahteyse bir tur sosyal bakis acisi deneyine maruz kalmis olabiliriz
Sana katılıyorum özge,70ci sayfadan beri emin oldum neredeyse...

Yoo hep ilimli degilim. Konusuna gore yapiyorum yorumlarimi. Sen bu durumu yasadigin icin fazla onyargili olabilir misin konu sahibini acaba esinin/nisanlinin/ sevgilinin yerine koymus o sekilde bu kadar olumsuz bakiyor olabilir misin? Ama konu sahibi o kisi degil ayni seyleri yapmamis bu iliski farkli bu insanlar farkli
Işte o konusuna göre dediginiz şeyler insanı eş değer yaralarken siz biri affedilir biri affedilmez diyorsunuz bunu anlatıyorum size. Bu dengesizlik, acımasızlık, narsistlik kişilik özelliğidir. Bana yapan aynı kişi olmak zorunda değil ki aynı özellikler var bu kişide de.

Işte o konusuna göre dediginiz şeyler insanı eş değer yaralarken siz biri affedilir biri affedilmez diyorsunuz bunu anlatıyorum size. Bu dengesizlik, acımasızlık, narsistlik kişilik özelliğidir. Bana yapan aynı kişi olmak zorunda değil ki aynı özellikler var bu kişide de.
Peki neyse fikirlerimiz bu konu icin farkli:))

Back