- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 39
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Annen ne diyor derken,mutsuzluk ve pişmanlığına ne diyor demek istedim.Madem sen bilirsin diyecek kadar önemsizmiş durum,vaktinde sana doğru destek olsaydı keşke.Eğer herşey düzelirse ki inşallah düzelir .Anneni sorunlarından uzak tut,bu mutsuzluğunu unutma
bu konuyu takipteyim kac gündür.insallah olumlu seyler olacak.
Kuzum diyosunki keşke sizin gbi arkadaşım olsaydı bni caydırırdı konusurduk çözerdik filan. Ama seni aramışlar kayınvaliden aramış konusmak için caydırmak için yanlış yaptıgını söylemek için ama dinlememişsin.eger bir arkadaşın olsaydı onuda dinlemiceni düşünüyorum. Kusura bakmaişte! sizin gibi bir arkadaşım olsaydı dertlerimi beni dolduran anneme (anneme yine anlatırdım ama cok fazla etkisinde kalmamış olurdum) değil size anlatırdım. boşanma sürecinde değil öncesinde bol bol konuşurduk ve benim göremediğim anlamadığım şeyleri siz söyler beni öfkeden uzak tutardınız. hiç boşanma olmazdı.
benim olaylara çözüm odaklı yaklaşabilmem için benim bu süreci yaşamam gerekiyormuş çünkü evliyken problem çıktığında hiç olumlu davranmadım, çözmek için uğraşmadım. ancak şimdi görüyorum davranışlarımın ne kadar hatalı olduğunu : (
Ben de her gün bakıyorum şu konuya ama konu sahibi arkadaşım artık harekete geçemeyecek misin? Vallahi kendini öyle güzel anlattın ki kesinlikle pişman olduğuna ikna olmuş durumdayım.. Nasıl ki bize burda hatalarından bahsettin eşine de anlat onu ikna et...pişmanlığını dile getir.. Bir akşam yemeğinde bahsedebilirsin mesela.. Sakin sakin anlat.. Konuyu bir toparlama açısından soruyorum son durum nedir?
Kuzum diyosunki keşke sizin gbi arkadaşım olsaydı bni caydırırdı konusurduk çözerdik filan. Ama seni aramışlar kayınvaliden aramış konusmak için caydırmak için yanlış yaptıgını söylemek için ama dinlememişsin.eger bir arkadaşın olsaydı onuda dinlemiceni düşünüyorum. Kusura bakma
Kuzum ya,anneyle eşi çekiştirmekte nedir,benim canım sıkkınsa bile annemin yorum yapmamasını tercih ederim,eşim aleyhinde konuşmasını asla kabul etmem.Konuşacak bir durumda yok ama tut ki var,annemin eleştirmesini iyi niyetli görmem.Yapıcı çözümcü fikir alışverişleri hariç.yengeniz aynı benmiş, bende çok öküz altında buzağa aradım, annemle oturur eşimi çekiştirirdik hiçbirşey yapmamasına rağmen : (
ayrı kaldığımız bu dönemde benim hayatımda kimse olmadı onunda hayatında kimse olmamıştır diye düşünüyorum. şuanda fikri nedir benimle ilgili ne düşünüyor hiçbir fikrim yok. yavaş adımlarla yaklaşacağım eşime umarım iyi sonuçlanır.
Evet katılıyorum.Eşim sıkıcı,boşan.Eşim ilk gün ki gibi degil,boşan.Çin malı blender sanki,uğraşma yenisini al.Hele bir esramız vardı,yorumlar tek kelime.BOŞANNe oldu? Mektup mesaj yazdiniz mi? Bence cocugunuzu kullanmayin. Kendiniz acik acik gorusmemiz gerekli sana anlatacaklarim var diyin. Gidin ozur dileyin ve izleyin ne yapacak.
Burdaki herkes baska konularda ufacik seylere bosan bosan diyor. Bu konuda aaaa cok uzulduk demeye baslamislar... Demek ki neymis. Yorum yaparken dikkat etmek lazimmis...
Umarim aradigini bulursun arkadasim..
Dikkat ediyorumda hep eşim diyorsun ona
Son durum ne acaba? Merak ediyorum
Bilmiyorum evlimisiniz tabiiki suçu anneye yüklemek olmaz ama bir kadın için annenin sözleri çok önemlidir.inanin annenin bakisacisiyla eşine soğukluk duyan çok kişi tanıyorum.anneler daha olgun davranmalı ve damadına olan duyguları kendine saklamali.Ahahaha suç annede kalmış iyi mi:) koskoca kadın gaza gelmemeli, bu gidip mağazadan bir kıyafet almak değil ki...boşanmak. kimse gaza gelip boşanmaz. Konu sahibinin boşanası varmış. Annesi boşanma yavrum şu bu deseydi bile boşanacaktı bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?