- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 39
- Konu Sahibi maviliezgi
: ((((
öyle birşey olursa ölürüm.
hayatında kimse olmadığını düşünüyorum yani umarım yoktur : (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bi adım at ozaman daha ne bekliyorsun. En fazla reddedilirsin, o da dünyanın sonu değil.: ((((
öyle birşey olursa ölürüm.
hayatında kimse olmadığını düşünüyorum yani umarım yoktur : (
E bi adım at ozaman daha ne bekliyorsun. En fazla reddedilirsin, o da dünyanın sonu değil.
hangi şehire gitmiş biliyosanız sizde gidin oraya bi bahaneyle :) orda görüşürsünüz
Aslında haklısın, sana kızgın olabilir, oyüzden sevse bile aksini söyleyip canını yakmak isteyebilir, onun canını yakmışsın çünkü. Neyse inşallah bundan sonrası ikiniz için de güzel olsun, ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsunBenim için öyle, dünyanın sonu. o yüzden yavaş yavaş atmalıyım adımlarımı. şehir dışından bir dönsün ufak ufak adımlar atacağım.
Mardin dargeçite gitti, orda şantiyede galiba.
Epeydir okuyodum konunuzu yorum yazmak şimdi kısmet oldu. Ütü meselesini okuyunca yazayım dedim.
Bi kuzenim sizin gibi boşandı. Yengemiz aynı aynııııı sizin gibiydi. Böyle aile toplantılarında bile diken üstünde olurduk. Bişeyi yanlış anlayacakta kuzenle sorun yaşayacak diye. Tek farkı onların maddi durumu çok iyiydi. Yengemiz işe rahat gitsin diye araba aldı ona. Ütü yapmıyordu çünkü annesi kocan çok kazanıyor kadın gelsin ütüye ya da kendi yapsın diyormuş. Kadın gelmeye başladı. Ama gelmesi için telefon etmek gerekiyor ya şu gün falan diye etmiyordu. Kuzenim kırışık gömleklerle ile gidiyordu. Elektrik mühendisiydi kuzenim kendi şirketleri vardı. Bazen inşaatlara gidiyordu o kadar çok yoruluyorum ki eve gelip üzerimi değiştirmeye bile üşeniyorum koltukta uyuyup kalıyorum ama o duş almadın elini yıkamadın diye benle kavga ediyordu dedi. Kaç kere boşanmak istedi kaç kere annesinin evine gitti sayısını unuttuk artık. Seni görmek istemiyorum herşeyin bana batıyo falan diyormuş. Halbuki kuzenim sen evde kal ben evden gideyim sen kafanı dinle diyordu sürekli. Ama yok yok yooook. Boşandılar. Kuzenim çocukla otursun düzeni bozulmasın diye oturdukları evi arabayı yüklü bi miktarda para bırakarak evden çıktı.
Biliyomusun nerdeyse 1 sene pişman olurda döner diye bekledi. Ama olmadı yengemiz gezdi tozdu. Kuzenimde yavaş yavaş iyileşti. Sonra sonra insan olduğumu anladım meğer beni ne kadar çok horlamış diye söylenmeye başladı. Yengede iki seneyi biraz geçince barışmak istedi. Çocuk istiyor sinemaya beraber gidelim , toplantılarına beraber gidelim, tatile beraber gidelim derken derken açıldı. Ama kuzenim reddetti. Şimdi kuzenim başak birisiyle evli.
İnşallah sizin hikayeniz böyle bitmez. Hakkınızda hayırlısı. Sizi çok samimi buldum. Bundan sonra çoook mutlu olursunuz umarım
yalan söyleyemem, kuzenin adına çok sevindim..
Aynı hikayeler aynı sonlarla biter, hep demişimdir bu lafı ve çok severim.Epeydir okuyodum konunuzu yorum yazmak şimdi kısmet oldu. Ütü meselesini okuyunca yazayım dedim.
Bi kuzenim sizin gibi boşandı. Yengemiz aynı aynııııı sizin gibiydi. Böyle aile toplantılarında bile diken üstünde olurduk. Bişeyi yanlış anlayacakta kuzenle sorun yaşayacak diye. Tek farkı onların maddi durumu çok iyiydi. Yengemiz işe rahat gitsin diye araba aldı ona. Ütü yapmıyordu çünkü annesi kocan çok kazanıyor kadın gelsin ütüye ya da kendi yapsın diyormuş. Kadın gelmeye başladı. Ama gelmesi için telefon etmek gerekiyor ya şu gün falan diye etmiyordu. Kuzenim kırışık gömleklerle ile gidiyordu. Elektrik mühendisiydi kuzenim kendi şirketleri vardı. Bazen inşaatlara gidiyordu o kadar çok yoruluyorum ki eve gelip üzerimi değiştirmeye bile üşeniyorum koltukta uyuyup kalıyorum ama o duş almadın elini yıkamadın diye benle kavga ediyordu dedi. Kaç kere boşanmak istedi kaç kere annesinin evine gitti sayısını unuttuk artık. Seni görmek istemiyorum herşeyin bana batıyo falan diyormuş. Halbuki kuzenim sen evde kal ben evden gideyim sen kafanı dinle diyordu sürekli. Ama yok yok yooook. Boşandılar. Kuzenim çocukla otursun düzeni bozulmasın diye oturdukları evi arabayı yüklü bi miktarda para bırakarak evden çıktı.
Biliyomusun nerdeyse 1 sene pişman olurda döner diye bekledi. Ama olmadı yengemiz gezdi tozdu. Kuzenimde yavaş yavaş iyileşti. Sonra sonra insan olduğumu anladım meğer beni ne kadar çok horlamış diye söylenmeye başladı. Yengede iki seneyi biraz geçince barışmak istedi. Çocuk istiyor sinemaya beraber gidelim , toplantılarına beraber gidelim, tatile beraber gidelim derken derken açıldı. Ama kuzenim reddetti. Şimdi kuzenim başak birisiyle evli.
İnşallah sizin hikayeniz böyle bitmez. Hakkınızda hayırlısı. Sizi çok samimi buldum. Bundan sonra çoook mutlu olursunuz umarım
Bizde sevindik. Konu o kadar benzerki acaba dedim eski yengemi. Ama evlendi kuzenim. Bazı şeyler kaybedilince kıymeti anlaşılıyor maalesef Şimdi çokkk mutlu
Epeydir okuyodum konunuzu yorum yazmak şimdi kısmet oldu. Ütü meselesini okuyunca yazayım dedim.
+1Çok daralmissin ve ayrilmissin.peki pismanligin eşini sevdiğinden mi annemgilin evine siginamaman mi?yani evlenince aynı adam tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimalin var?bilemiyorum denenmisi denemek çok sağlıklı gelmiyor bana.bir kere gözden cikarmissin eğer ailen vaad ettikleri gibi davransalardi pişman olmaz din gibi geliyor bana
Aynı hikayeler aynı sonlarla biter, hep demişimdir bu lafı ve çok severim.
Maviliezgi ben de sizin hikayenin sonunu böyle bekliyorum açıkçası, şurdaki çoğu kadın duygusal yazıyor, cidden sevdiyse bekler vs. tarzı. Lakin bu tarz yaralar zor kapanır, ara ara da kanar; ama kişi de o ara senden vaz geçmiş oluyor. 2 sene uzun bir süre hayatında birinin olmaması seni beklediğini göstermez, evliliğinde çok çekmiş olduğu için evliliğe de pek sıcak bakamıyordur, 37 yaşında ve sosyal bir adam muhtemelen gecelik takılıyordur ki evini kapatmaması ailesinin yanına geçmemesi de bu yüzdendir, belki cidden güvenebildiği bir hatun çıkarsa evlenir; ama o sen olmazsın. Mantığım ve erkekler hakkındaki bilgilerim bana bunu düşündürüyor.
bazı şeylerin geri dönüşü olmamalı bence.. düşünsenize şimdi kuzeninizi o kadar ezen, aşağılayan bir insan pişman olup döndüğü zaman bundan kuzeninizin kazancı ne? ilk seferde ne kadar mutlu olmuş ki şimdi de mutlu olsun.. hep kadın açısından düşünüyoruz, kadın istedi boşandı - kadın istedi döndü peki adamın duyguları? adamın yıkılan hayatı?
iyi ki dönmemiş kuzeniniz..