- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 39
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Kuzum ya,anneyle eşi çekiştirmekte nedir,benim canım sıkkınsa bile annemin yorum yapmamasını tercih ederim,eşim aleyhinde konuşmasını asla kabul etmem.Konuşacak bir durumda yok ama tut ki var,annemin eleştirmesini iyi niyetli görmem.Yapıcı çözümcü fikir alışverişleri hariç.
Konuyu takipteyim. Eşiniz çocuğu sormak için mesaj atıyor mu acaba?
ALLAHIM İNŞALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE BU ARKADAŞIMIZA VE ONUN GİBİ OLAN KADINLARIMIZA,ANNELERİMİZE SELAMETE,FERAHA KAVUŞTURUR İNŞALLAH.RABBİM YARDIMCIN OLSUN...
Peki şu soruma bize ya da içinden dürüst cevap verebilir misin,eğer boşandıktan sonra 6 ay 1 yıl içinde karşına çok daha olumlu özellikleri olan biri çıksaydı,yine de şimdiki gibi eşim eşim dermiydin,ben demeyeceğini düşünüyorum.Sanırım bir ortada kalmışlık,sandığı gibi paylaşılamama durumuyla karşılaşmama bu pişmanlığı başlatıyor.Başka türlü göremiyorum onu : ( parmağımda yüzük olmasada o hala benim eşim belkide böyle sahipleniyorum
Hayatında biri varsa ki yüksek ihtimal vardır , üzülme yapacak bırsey yok
Elbetteki sorun bende. Hatalarım çok büyük. Beklentilerimden biri ailemin oğlumla zaman geçirmeleriydi. Hiç oralı olmadılar. Başka semtte oturan babası bile aynı evde yaşayan ailemden daha çok ilgileniyor oğlumla. Biraz ilgi göstermelerini istedim, kötü birşeymi istemişim.
Hayatında bir varsa ben ne yaparım : (
Peki şu soruma bize ya da içinden dürüst cevap verebilir misin,eğer boşandıktan sonra 6 ay 1 yıl içinde karşına çok daha olumlu özellikleri olan biri çıksaydı,yine de şimdiki gibi eşim eşim dermiydin,ben demeyeceğini düşünüyorum.Sanırım bir ortada kalmışlık,sandığı gibi paylaşılamama durumuyla karşılaşmama bu pişmanlığı başlatıyor.
Anlatmak istediğim tam da buydu aslında.Karşına çıkanlar özelini bilmiyordu,öğrendi ve uzaklaştılar diyorsun.Herşeye rağmen görüşmeye devam etselerdi,işler güzel bir şekilde ilerleseydi,yine böyle geriye bakarmıydın,eşini tekrar kazanmaya çalışırmıydın,sanırım hayır...inanın karşıma çok insan çıktı. ilk başta iyiydiler sonradan çocuklu boşanmış olduğumu anlayanların tavrı değişti. farklı yaklaştılar.
farklı yaklaşmayan bir kişi vardı, bir hafta sadece konuştuk sonra ne o beni aradı nede ben onu
Gidebildinizmi arkadaşının yanına??
Anlatmak istediğim tam da buydu aslında.Karşına çıkanlar özelini bilmiyordu,öğrendi ve uzaklaştılar diyorsun.Herşeye rağmen görüşmeye devam etselerdi,işler güzel bir şekilde ilerleseydi,yine böyle geriye bakarmıydın,eşini tekrar kazanmaya çalışırmıydın,sanırım hayır...
Üzüldüm ama bazı hataların geri dönüşü olmuyor maalesef.Evet arkadaşıyla görüştüm ve yemin verdirdim aramızda kalacak diye. Niyetimi ve düşüncelerimi anlattım, sordum kimse barmı hayatında diye. eşimin hayatında kimse olmamış yokmuş, gecelik ilişkisi olmuştur belki onu bilmem dedi. ezgi sen evi terkettiğin zaman çok kötü gittin, onuru çok kırdın. haftalarca kendine gelemedi. birde boşanma sırasında canına okudun çocuğun dedi.
yaptığım yanlışları ve pişmanlıklardan bahsettim, arkadaşı artık bunlar için çok geç olduğunu, eşimin kesin olarak beni reddedeceğini düşündüğünü söyledi.
nolur bir konuş fikrini öğren dedim. tamam dedi şehre dönünce konuşacağını söyledi arkadaşı. bakalım ondan haber bekliyeceğim.
durum böyle yani : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?