• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Ben sadece ilk sayfayı ve son sayfayı okudum şunu söyleyebilirim sizinkine benzer evliliğim var eşim çok anlayışlı,mülayim biri maddi sıkıntılarımız var bazen bende doluyorum kızıyorum sonra tvde hasta bir kadın yaşlı bir kadın görüyorum kocası yanında elleri ile besliyor gozunun içine bakıyor orada eşimi görüyorum o da aynısını yapar diyorum gönül rahatlığı ve kendimden utanıyorum düşüncelerimden utanıyorum ama şöyle birşeyde var siz tartışmalarınızı direk yazsaydınız yani boşanmadan önce tartıştığınız akşam buraya olanları yazsaydınız yorumların %70 %80 i boşan olacaktı çünkü herşeyi çok kolayladık evlenmek boşanmak..zamanın şartları mı bilmiyorum bizi bu kolaylığa alıştıran ama bizler yetişkiniz anne babamızın arkasına sığınmadan doğrusu yanlışıyla kararlarımızın arkasında olmalıyız.şimdi sizde sadece eski eşinizin hayatında biri olmaması için dua edin ve çocuğunuzn onu çok ozlediğini söyleyerek bu duruma dayanamadığınızı anlatın direkt pişmanlığınızı anlatırsanız veya ailenizi suçlar gibi konuşursanız eşiniz hem size hem ailenize kızabilir barıştıktan sonra aileniz ile sorunlar çıkabilir

Acayip sinirleniyorum konu sahibi sana
Madem bu kadar iyiydi adam evliyken bosanirken adam barışmaya çalışırken nerdeydin
Tutmuş aileni sucluyorsun o da çok ayri mesele
Sen sorunlardan kaçan birisin sadece bence adam evliyken işi yoktu para getiremiyordu bunaldin sıkıldın
Ailenin evine kaçtın
Ailenin evinde istediğini bulamadın kocanin evine kaçmak istiyorsun gerçekten adamı sevseydin hadi ilk ofkeyle kalktın gittin Diyelim
ayrıldıktan iki ay sonra özlem duymaya başlar vu konuyu o zaman acardin

Son düzenleme:
Ayrıca ha bire bosan diyen üyelere laf sokmak moda olmuş
Bizlerin bosan ayrıl dediği kişiler demirle dayak yiyen çocuğuyla evden atilan aldatılan kadınlar
Konu sahibi gibi esim işsiz adam çalışıyor ama para getirmiyor ev isinde yardımcı oluyor ogluyla cok ilgili sadık bir adam diye konu acsaydi kimse bosan demez konu sahibi afaroz edilirdi rahat batmış diye

yazmadığım unuttuğum şeyler vardır eminim. onlarda benim hatamdır. eşimin yanlışları okadar ufak tefek şeylerdiki.
yaptığım birşeyi daha yazayım, kıyafetlerini ütülemezdim : ( ezgi gömleğim yok derdi, ütülemeyi unutmuşum, sen hemen ütüleyiver derdim : ( ütüleyemezdi beceremezdi kırışık gömlekle işe giderdi. bazen kısakollu giyerdi.
ya işte ben bunları yaptım bu adama, sesini hiç çıkarmadı, efendiliğini hiç bozmadı.
Demek istediğim bi insan bu kadar da melek olmaz yani hiç mi kötü yanı yoktu sen bindin üstüne vurdun kırbacı o da boynunu büktü bu mudur. Pişmanlığın etkisiyle kendini yerden yere vurup adamı göklere mi çıkarıyosun anlamadım ki. Evliya mı bu adam hiç mi tepki göstermedi tek yanlışı bile mi olmadı

Demek istediğim bi insan bu kadar da melek olmaz yani hiç mi kötü yanı yoktu sen bindin üstüne vurdun kırbacı o da boynunu büktü bu mudur. Pişmanlığın etkisiyle kendini yerden yere vurup adamı göklere mi çıkarıyosun anlamadım ki. Evliya mı bu adam hiç mi tepki göstermedi tek yanlışı bile mi olmadı
Bu konu bosanirken acilsaydi adamın ne kötülükleri ortaya dökülüyordu

Bende onu düşündüm ..acaba seni bunalttı mı böyle nefret ettin?şimdi özlediğin için hep iyi yanlarını mı hatırlıyorsun bu evliliğin?
Ya da beklentin neydi?buraya yazmanın bir artısı da olayları dışardan birinin yorumlaması..sonuçta boşan diyen de var ama yapıcı yorumlarda çok..

Ben ezginin eşinin çizdiği portreyi anladım, var böyle insanlar inanın çünkü eşimden biliyorum.
Kavga etmeyi,sesini yükseltmeyi,kırmayı sevmez.
Mülayim,eve yardımcı, destekçidir.
Duygusaldır böyle insanlar. Kırılırlar ama ağızlarını açıp tek laf etmezler, içinde yaşarlar kırgınlıklarını.
O yüzden uzak bir erkek portresi değil. Çok yaygın değil evet ama var böyle erkekler.

Ayrıca ha bire bosan diyen üyelere laf sokmak moda olmuş
Bizlerin bosan ayrıl dediği kişiler demirle dayak yiyen çocuğuyla evden atilan aldatılan kadınlar
Konu sahibi gibi esim işsiz adam çalışıyor ama para getirmiyor ev isinde yardımcı oluyor ogluyla cok ilgili sadık bir adam diye konu acsaydi kimse bosan demez konu sahibi afaroz edilirdi rahat batmış diye
Dün bir konu okudum, 3 çocukla boşanmak diye. ordaki konu sahibi de demis, genelde boşan derdiniz şimdi bana herkes boşanma diyor diye :KK48: hakkaten konu sahibinin engelli çocuğu var diye herkes tekrar düşün ayrılma demis .
Ama diğer konularda , direk hemen boşan diye yazılan yorumlar oluyor ben de şaşırıyorum

Dün bir konu okudum, 3 çocukla boşanmak diye. ordaki konu sahibi de demis, genelde boşan derdiniz şimdi bana herkes boşanma diyor diye :KK48: hakkaten konu sahibinin engelli çocuğu var diye herkes tekrar düşün ayrılma demis .
Ama diğer konularda , direk hemen boşan diye yazılan yorumlar oluyor ben de şaşırıyorum
Onu bende okudum..kadın bunalmıştır kolay değil..hem engelli çocuk ben küçük bebek..yardımcı da yok..bende yazdım yardımcı tut en azından temizlik için falan ..kimse boşan demedi evet aklın yolu bir sonuçta..

Ben ezginin eşinin çizdiği portreyi anladım, var böyle insanlar inanın çünkü eşimden biliyorum.
Duygusaldır böyle insanlar. Kırılırlar ama ağızlarını açıp tek laf etmezler, içinde yaşarlar kırgınlıklarını.
O yüzden uzak bir erkek portresi değil. Çok yaygın değil evet ama var böyle erkekler.
Sağolsun ben kendi eşimde yardımcıdır hatta son 3 senedir ütü yapmıyorum desem ..sakindir ..ama sorun var tabi..her evlilik monotonlaşır..çabalıyoruz en azından ..hiç birimizin bir garantisi yok ..

oğlumuz var sebep yetmezmi : (
Olumsuz hiç bi şey yazmayayım kırıcı ve yıkıcı olmayayım diyorum ama adamın sizi affetmesi için geçerli bir sebep olarak oğlumuz var diyorsun.peki sen zamanında oğlumuz var dedin mi o zaman aklına geldi mi oğlun.eminim o günler oğlunuz için daha korkunç geçmiştir.eşiniz oğlunuz olduğunu düşünerek hareket edecek ama sizin böyle düşünmeden keyfinize rahatınıza çıkarınıza göre hareket etme özgürlüğünüz olacak.ne güzel dünya her şey size göre belirlenecek.yine de her şey gönlünüze göre olsun diyorum ama iki oğlum üç erkek kardeşim var.allah senin gibilerden korusun diye dua ediyorum.

Eşimden boşandığıma pişmanım ve boşanma öncesi sonrasındaki davranışlarımdan. Oğlumun yıl sonu gösterisi sırasında yaşadığım duyguları yazmıştım. Orada anladımki ben bu adamı çok seviyorum.
Bu adamı çok mu seviyorsun.lütfen sevginin içini boşaltmayınız.sevgi de iyi günde açlıkta toklukta yanında olmak vardır.işsiz kalınca boşayıp aradığını bulamayınca köşede bekletilen gerektiğinde devreye sokulan bi şey değildir.ayrılırken onu paramparça ederken oğlunuzu bile düşünmeyip yuvanızı terkederken de seviyormuydunuz.sevgiyi görmesek bilmesek inanacağız ama seven insan sevdiğinin üzülmesine bile tahammül edemez.kızma kırılma ama bende oluşturduğun yargı kendinden başka hiç kimseyi sevemezsin gibi.düşün önce kocayı sattın şimdi de anne babayı satıyorsun.bence önce otur ben ne yapıyorum da herkes kötü ben iyi olabiliyorum diye düşün

Hataları elbet oldu, çok büyük şeyler değildi. ben onun hatalarını hep büyüttüm, idare etmedim : (

Satır aralarını okudukça inanasım gelmiyor ya nasıl bi hırsmış sendeki yerden yere vurmuşsun adamı gerçekten yaptın mı tüm bunları, o kadar şeyden sonra sevgi dolu bi yuva bekliyo musun yani. Valla adamın yerinde olsam seni kabul etmem zaten de hadi ettim diyelim acısını çok kötü çıkarırım.

Bilmiyorum o kadar şeyi yapabilmen için aranızda çok ciddi sorunların olması lazım eğer histerik biri değilsen, burada çizdiğin adam profili adeta melek burada yazmadığın şeyler var mı, o kadar nefret noktasına nasıl geldin çok merak ediyorum
Aynen neden bu kadar öfke doluydun eşine.sanki işkence etmek canını yakmak kötülük etmek istemişsin.acaba yaşadığın başka şeyler var da o yüzden mi bu hırs öfke kin ve nefret.:işsiz:

Evet eşimde sizin eşiniz gibi, benim gereksiz kaprislerime susardı ve ben bunu fırsat bildim galiba : (

Birde şöyle bi durum var.biz bile sadece anlattıklarınla baba evinde aradığını bulamadığın için eşini istediğini düşündük.şimdi eşinde aynı şeyi düşünmeyecek mi

Birde şöyle bi durum var.biz bile sadece anlattıklarınla baba evinde aradığını bulamadığın için eşini istediğini düşünecek.şimdi eşinde aynı şeyi düşünmeyecek mi

eşime ailemle problemler yaşadığımı söylersem beni anında rededer. çocuğumuz için tekrar evlenelim, aile olalım demeyi düşünüyorum. duygularımıda söylemeyi düşünüyorum, seni çok seviyorum, çok hatalı davrandım, özür dilerim, beni affet demeyi düşünüyorum. yaptığım hatalarıda söyliycem ve hatalarımı tekrarlamayacağımı söylemeyi düşünüyorum.

Back