- Konu Sahibi maviliezgi
Ben sadece ilk sayfayı ve son sayfayı okudum şunu söyleyebilirim sizinkine benzer evliliğim var eşim çok anlayışlı,mülayim biri maddi sıkıntılarımız var bazen bende doluyorum kızıyorum sonra tvde hasta bir kadın yaşlı bir kadın görüyorum kocası yanında elleri ile besliyor gozunun içine bakıyor orada eşimi görüyorum o da aynısını yapar diyorum gönül rahatlığı ve kendimden utanıyorum düşüncelerimden utanıyorum ama şöyle birşeyde var siz tartışmalarınızı direk yazsaydınız yani boşanmadan önce tartıştığınız akşam buraya olanları yazsaydınız yorumların %70 %80 i boşan olacaktı çünkü herşeyi çok kolayladık evlenmek boşanmak..zamanın şartları mı bilmiyorum bizi bu kolaylığa alıştıran ama bizler yetişkiniz anne babamızın arkasına sığınmadan doğrusu yanlışıyla kararlarımızın arkasında olmalıyız.şimdi sizde sadece eski eşinizin hayatında biri olmaması için dua edin ve çocuğunuzn onu çok ozlediğini söyleyerek bu duruma dayanamadığınızı anlatın direkt pişmanlığınızı anlatırsanız veya ailenizi suçlar gibi konuşursanız eşiniz hem size hem ailenize kızabilir barıştıktan sonra aileniz ile sorunlar çıkabilir