- 13 Ağustos 2014
- 5.574
- 2.435
- 448
- Konu Sahibi maviliezgi
2 yıl da çok şey değişiyor.umarım unutmamıştır. hem nasıl unuturki. unuttumu yoksa? : (
Ben erkek arkadasımdan ayrıldığımda ilk 5 ay deli gibi dönmesini bekledim aldatıldığım halde tek hayalim pişman olup dönmesiydi.
1 yıl sonra döndü ve içimde hiç bir şey kalmamıştı.
İnsanın içi soğuyor zamanla gerçekten. Çok uzun süre olmuş ve kafasında bitirmiştir diye düşünüyorum. 2 yılda hayatına birini almamış olması sizi unutmadığını göstermiyor maalesef.
Kendisine zaman tanımıştır, sizinle yaşadıkları yıpratıcı sonuçta.
kısa ilişkileri oluyordur belki de bilemeyiz.
Ama gerçekten barışmak niyetindeyseniz lütfen çocugunuzu kullanmayın çok itici duruyor.
Eşiniz sizi tanıyordur sonuçta neyi ne amaçla yaptıgınızı görüyordur. Böyle ciddiyetsiz bir tavır sergiliyorsunuz.
Çocuk değilsiniz ikinizde eşinizle bir görüşme planlayın ve herşeyi açık yüreklilikle anlatın eminim daha etkili olacaktır.
Tepkisine göre mücadele eder veya bırakırsınız. Şimdi boş yere umutlanıp hüsrana uğrayabilirsiniz . Ergen gibi farklı oyunlar peşinde koşmayın bence.
He ben olsam asla affetmezdim sizi ama tabiki herkesin düşüncesi, hissiyatı farklı denemeye değer. Kesin kabul etmez diye bir şey yok tekrar kendini yakmak istiyor da olabilir