• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

teşekkür ederim tavsiyeniz çok güzel. inanın bocalıyorum şuanda. bir yanım hemen konuş diyor bir yanım konuşma diyor. bir yanım kendimden emin bir yanım ya soracağı tek soruya cevap veremezsem diyor... kendimede biraz daha zaman tanımalıyım...
bence profesyonel destek alin. oglunuz icin aranizda saygi cercevesi icinde yuruyen bir iliski modeli kurulmus bana gore. siz duygularinizdan emin olmadan onun dunyasini da karistirmayin. hissettiginiz sey tam olarak ne onun cevabini bulun. tezcanli ve sabirsiz tarafinizi da torpulemek icin iyi bir firsat bence bu.

Anladığım kadarıyla tek çocuksunuz ve biraz şımartılmışsınız. Bu yüzden eşinizle en ufak fikir ayrılığında kavga çıkarmışsınız. Parasal sıkıntılar işin tuzu biberi olmuş. Sizi kabahatli buluyorum, ama o zamanlar olgun düşünemediğinizi anlıyorum.

Sabırlı davranmanız gerekir. Bugün arayıp iş gezisinden döndükten sonra onun için uygun olan bir zamanda konuşmak istediğiniz önemli bir konu olduğunu söylerseniz onun da düşünmek için zamanı olur. Bana göre konuya cocuktan başlamak yanlış. O zaman ya oğlunuzun hatrı için barışmaya karar verdiyinizi, aslında hatalarınızdan ders almadığınızı, ve ya duygu sömürüsü yaptığınızı düşünecekdir. Öncelikli olaraq kendi özrünüzü dilemeniz, yaptıklarınız için vicdan azabı çektiğinizi belirtmeniz lazım.

Bir sorum olucak. Eşinizle karşılıklı severek mi evlendiniz?

Bence en kısa zamanda ya mesaj atın yada arayın,senınle konuşmam gereken bir konu var uygun bir yerde görüşebilir miyiz diye.Gidin ve onu konuşturmadan içinizdeki herşeyi pişmanlığınızı anlatın. Belki bir umut içinde bu hareketlerınıze karşı braz sevgi kaldıysa bir karşılık alırsınız,hayatında birisi var mı yok mu,sizden nefret mi ediyor,yada hayatında kimse yoksa sizinle tekrar barışmayı kabul eder mi , bunların cevabını almış olursunuz.

Ama günlerinizi acaba söyleseydım yenıden barısır mıydık sorusuyla geçirmeyin.İlk treni kaçırmışsınız belki ikincisine yetişirsiniz.

Anladığım kadarıyla tek çocuksunuz ve biraz şımartılmışsınız. Bu yüzden eşinizle en ufak fikir ayrılığında kavga çıkarmışsınız. Parasal sıkıntılar işin tuzu biberi olmuş. Sizi kabahatli buluyorum, ama o zamanlar olgun düşünemediğinizi anlıyorum.

Sabırlı davranmanız gerekir. Bugün arayıp iş gezisinden döndükten sonra onun için uygun olan bir zamanda konuşmak istediğiniz önemli bir konu olduğunu söylerseniz onun da düşünmek için zamanı olur. Bana göre konuya cocuktan başlamak yanlış. O zaman ya oğlunuzun hatrı için barışmaya karar verdiyinizi, aslında hatalarınızdan ders almadığınızı, ve ya duygu sömürüsü yaptığınızı düşünecekdir. Öncelikli olaraq kendi özrünüzü dilemeniz, yaptıklarınız için vicdan azabı çektiğinizi belirtmeniz lazım.

Bir sorum olucak. Eşinizle karşılıklı severek mi evlendiniz?

Kesinlikle çok ama çok severek evlendik

Bence en kısa zamanda ya mesaj atın yada arayın,senınle konuşmam gereken bir konu var uygun bir yerde görüşebilir miyiz diye.Gidin ve onu konuşturmadan içinizdeki herşeyi pişmanlığınızı anlatın. Belki bir umut içinde bu hareketlerınıze karşı braz sevgi kaldıysa bir karşılık alırsınız,hayatında birisi var mı yok mu,sizden nefret mi ediyor,yada hayatında kimse yoksa sizinle tekrar barışmayı kabul eder mi , bunların cevabını almış olursunuz.

Ama günlerinizi acaba söyleseydım yenıden barısır mıydık sorusuyla geçirmeyin.İlk treni kaçırmışsınız belki ikincisine yetişirsiniz.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bu sefer acele etmemeliyim, dikkatli ve sabırlı davranmalıyım

Benim aklima direk ya suanda düşündüğü biri varsa diye geldi. Belki tam da karar asamasindadir. Gaza getirmek gibi olmasin da kararinizi verdiyseniz cok da beklemeyin derim

yazmadığım unuttuğum şeyler vardır eminim. onlarda benim hatamdır. eşimin yanlışları okadar ufak tefek şeylerdiki.
yaptığım birşeyi daha yazayım, kıyafetlerini ütülemezdim : ( ezgi gömleğim yok derdi, ütülemeyi unutmuşum, sen hemen ütüleyiver derdim : ( ütüleyemezdi beceremezdi kırışık gömlekle işe giderdi. bazen kısakollu giyerdi.
ya işte ben bunları yaptım bu adama, sesini hiç çıkarmadı, efendiliğini hiç bozmadı.

Valla helal olsun size. Şu adamın çektiği zulmü(sizi) çekecek ve sesini çıkarmayacak birisini bulma olasılığınız 1/100000 falandır. heralde bundan dolayı adamın hayatını yeniden alt üst etmeye karar verdiniz. Allah yardımcısı olsun.

Herkes hata yapabilir pisman olabilir.Su an siz pismanligi yasayarak bu hatanin bedelini oduyorsunuz.Zor bir surec geciriyorsunuz iciniz icinize sigmiyor bir an once sonuca varmak istiyorsunuz sizi anliyorum.Ben sizin yeniden esinizle birlikte olmanizi diliyorum.

Ben umut olduğunu düşünüyorum. Erkekler gerçekten sevdiyi kadını kolayca unutmaz. Şöyle bir ihtimal da var. Ya eşiniz hayatınızda başka birinin olduğunu düşünüyorsa, bu yüzden tamamen kendini geri çekmişse. Sonuçta durduk yere kavga çıkardınız, boşandınız, sosyal mecralardan engellediniz, yüzüne karşı sevmediğinizi ve boşandıktan sonra çok mutlu olduğunuzu söylediniz. Bana yapılsa ben üçüncü bir şahsın olduğunu düşünürüm. Bu mevzunun açılma ihtimaline karşı güçlü bir savunma düşünseniz iyi olur.

konuşmak istediler aradılar birkaç defa açmadım telfonlarını, hiç görüşmedik : ( blkide istemezler tekrar evlenmemizi
Eşinizden soğumuş, zor zamanında vefasızlık ederek yalnız bırakmış olabilirsiniz. Bunu anlarım. Peki bu adamı, size hiç bir kötülük etmemiş, hiç bi zaman efendiliğini bozmamış bu adamı ayrılırken ve ayrıldıktan sonra neden bu kadar ezdiniz? Nasıl, hangi motivasyonla? Ailesinin telefonlarını açmamak nedir ya? Nasıl bir hırs neyin hırsı? Çok cahilce ve çiğ davranmışsınız. Şok olmuştur insanlar biz ne yaptık ona diye. Tamam yine ayrılırdınız ama sizde efendiliğinizi koruyabilirdiniz, sağlıklı biri olsanız zaten hafif bi mahcubiyet duyardınız, biraz duyarlı olur hem eşinize hem ailesine karşı ince davranırdınız. Siz düşmanca bir tavır takınmışsınız bunun nedeni nedir?

Bence gec degil siz adim attin birlikte yemege gidin. Ama eger yine adamdan uzaklasip ezecekseniz yapmayin

Eşiniz sizinle barışmayı kabul etse bile umduğunuz gibi olmaz hiçbir şey. İkiniz açısındanda geçerli bu. Çocuğa travma yaşatmayın bari.

Ben umut olduğunu düşünüyorum. Erkekler gerçekten sevdiyi kadını kolayca unutmaz. Şöyle bir ihtimal da var. Ya eşiniz hayatınızda başka birinin olduğunu düşünüyorsa, bu yüzden tamamen kendini geri çekmişse. Sonuçta durduk yere kavga çıkardınız, boşandınız, sosyal mecralardan engellediniz, yüzüne karşı sevmediğinizi ve boşandıktan sonra çok mutlu olduğunuzu söylediniz. Bana yapılsa ben üçüncü bir şahsın olduğunu düşünürüm. Bu mevzunun açılma ihtimaline karşı güçlü bir savunma düşünseniz iyi olur.

Düşünmüş olabilir haklısınız, şüphesi varsa söylermi acaba

Eşinizden soğumuş, zor zamanında vefasızlık ederek yalnız bırakmış olabilirsiniz. Bunu anlarım. Peki bu adamı, size hiç bir kötülük etmemiş, hiç bi zaman efendiliğini bozmamış bu adamı ayrılırken ve ayrıldıktan sonra neden bu kadar ezdiniz? Nasıl, hangi motivasyonla? Ailesinin telefonlarını açmamak nedir ya? Nasıl bir hırs neyin hırsı? Çok cahilce ve çiğ davranmışsınız. Şok olmuştur insanlar biz ne yaptık ona diye. Tamam yine ayrılırdınız ama sizde efendiliğinizi koruyabilirdiniz, sağlıklı biri olsanız zaten hafif bi mahcubiyet duyardınız, biraz duyarlı olur hem eşinize hem ailesine karşı ince davranırdınız. Siz düşmanca bir tavır takınmışsınız bunun nedeni nedir?

Çok haklısınız, keşke bilebilsem neden böyle yaptığımı. hatırladıkça kahroluyorum bu davranışlarımı. bana hiçbirşeyde yapmadılar. ufak tefek şeyler dışında bana hep çok iyiydiler.
ben ne eşimi nede ailesini haketmiyorum : (

Çok haklısınız, keşke bilebilsem neden böyle yaptığımı. hatırladıkça kahroluyorum bu davranışlarımı. bana hiçbirşeyde yapmadılar. ufak tefek şeyler dışında bana hep çok iyiydiler.
ben ne eşimi nede ailesini haketmiyorum : (
Hala neden aci cektiriyorsun kendine arasana boyle uzulecegine hadi ara ve konus .

Evet oldukça vefasızmışsınız ..o bir gerçek ..belki de bazı şeylerin kıymetini anlamak için yaşamanız gerekiyormuş..bence de açık açık konuşun..özür dileyin..ama negatif durumda olabilir herşeye hazırlıklı olun..en azından konuşmak çocuğunuz içinde iyi olacaktır..bir sürü ortam olacak mecbur babaya ihtiyaç duyulacak..

Back