• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

boşanırken anlaşmalı boşanmazsak oğlunu göstermem dedim, çok tehtit ettim eşimi ozamanlar. doğru diyorsunuz itici olacaktır ama başka nasıl bir araya gelebilirizki? Allahım affetsin oğlumu kullanmam gerekiyor : (
aynısını şuan yengem abime yapıyor. umarım o da sizin gibi pişman olur. maalesef yapılan haksızlıklar unutulmuyor. kadın affedebiliyor ama erkek yapılanları unutmuyor. bence çocuğu kullanmak hoş değil duygularınızı ifade eden uzun bir mektup yazabilirsiniz mail atabilirsiniz.pat diye iş yerine gidip konuşabilirsiniz.

aynısını şuan yengem abime yapıyor. umarım o da sizin gibi pişman olur. maalesef yapılan haksızlıklar unutulmuyor. kadın affedebiliyor ama erkek yapılanları unutmuyor. bence çocuğu kullanmak hoş değil duygularınızı ifade eden uzun bir mektup yazabilirsiniz mail atabilirsiniz.pat diye iş yerine gidip konuşabilirsiniz.

Yengeniz çok pişman olacak : ( umarım benim gibi yakıp yıkmıyordur

Bu adam seninle barışsa iki gün sonra aman ne mıymıntı adam dersin adama saygın yok evde rahat değilsin ondan istiyosun yapma etme

Yalnız cizdiginiz profil cidden sagliksiz yani herseyi ne icin yakıp yıktiniz adam isten gelince banyo yapmiyor diyemi,anladigim kadariyla su an tek suclu kendinizi goruyorsunuz da dürüst oldugunuza eminmisiniz?kendinize!

Bana sizin pragmatist bir kişiliğiniz var gibi göründü. Düşünceleriniz "fayda"ya göre şekilleniyor. Annenizle babanız boşanma eşiğindeki ateşte olsalar, oğlunuzla sizin gözlerinizin içine baksalar pişman olmazdınız gibi..

O yüzden iyi düşünün. Bir süre sonra tekrat boşanmadan önceki halinize dönecek gibisiniz.

2 yıl uzun bir süre bir erkek için geri kazanmaniz çok zor eşinizi niye diye soracak olursanız hayatına alışmıştır Birseyleri düzene sokmuştur ayrılığı hazmetmistir bide kırıp dökerek gitmissiniz hakkınızda hayırlısı

Aynı biz. Ama ben şimdi görüyorum eşimi yatağa almamanın yanlışı, o gelirdi odaya eğer küssek almazdı onu yatağa, yastığını atardım yüzüne, yüzüme bakıp bakıp giderdi. Ne kadar yanlışmış ne kadar hatalıymışım.
Konuşmamak ne büyük hataymış.

benimkide temizliğe yardım ederdi, yemek ütü bile yapardı, çocuğu asla ihmal etmezdi...

iş işten geçince anlıyor insan bazı şeyler... iş işten geçmesin siz hala kurtarabilirsiniz evliliğinizi.
Sen varya bencilin tekisin bencil . Adam çocuk bakıyo yemek temizliğe yardım edıyo hakaret yok vs sen sırf şımarıklığından boşandın ana evi iyi olacak sandın bence adamı sevmıyorsun ilgi gösterdiği için dönmek istiyorsun gene rahatlık gene bencillik peşindesin . Sen evlilik insanı degıldın şımarık ergen gibisin . Orda rahat olmayınca diğer tarafa yöneliyorsun . O adamı haketmiyorsun İnşAllah bulmuştur iyi birini . Çünkü Emin'im bi sorun olsun gene adama hayatı zehir edeceksin . Ben bile nefret ettim sizden . Bende sıkıntılar yaşıyorum ama sabretmeye çalışıyorum çocuk var . Kusura bakma koçların sabancıların kızı degılsin . Bu ne ya millet seninki gibi koca ister Şen'de adamı öldürdün . İş te bulunur para da .

Sen varya bencilin tekisin bencil . Adam çocuk bakıyo yemek temizliğe yardım edıyo hakaret yok vs sen sırf şımarıklığından boşandın ana evi iyi olacak sandın bence adamı sevmıyorsun ilgi gösterdiği için dönmek istiyorsun gene rahatlık gene bencillik peşindesin . Sen evlilik insanı degıldın şımarık ergen gibisin . Orda rahat olmayınca diğer tarafa yöneliyorsun . O adamı haketmiyorsun İnşAllah bulmuştur iyi birini . Çünkü Emin'im bi sorun olsun gene adama hayatı zehir edeceksin . Ben bile nefret ettim sizden . Bende sıkıntılar yaşıyorum ama sabretmeye çalışıyorum çocuk var . Kusura bakma koçların sabancıların kızı degılsin . Bu ne ya millet seninki gibi koca ister Şen'de adamı öldürdün . İş te bulunur para da .

inanın kızmıyorum bu düşüncelere. bazı sözler tokat gibi iniyor yüzüme ve beni uykumdan uyandırıyor. biraz daha özeleştiti yapmamı sağlıyor. hatırladıkça yaptıklarımı bende kendimden nefret ediyorum.

o eski ezgi yok artık, fedakarlıklar yapacağım ve elimden geleni yapacağım.

inanın kızmıyorum bu düşüncelere. bazı sözler tokat gibi iniyor yüzüme ve beni uykumdan uyandırıyor. biraz daha özeleştiti yapmamı sağlıyor. hatırladıkça yaptıklarımı bende kendimden nefret ediyorum.

o eski ezgi yok artık, fedakarlıklar yapacağım ve elimden geleni yapacağım.
İnanmıyorum size yazık olmuş adama ve çocuğa . Bi İnan'a bu kadar mı rahatına düşkün olur . Eski eliniz eşiniz gibi adamlar kalmadık i artık sorunlu erkekler var sizde elinizin tersiyle ittiniz cok şaştım ya cok . Evlendikten sonra baba evine sığınmaz artık eskisi gibi asla olmaz

Sizin için üzüldüm cocugu babasına siz götürün zaman geçirmeye çalışın biraz belki aranızda bişeyler olur eğer biriyle gorusmuyosa

Dönerse elimden geleni değil herşeyi yapçam, yeterki dönsün
bak sana herkes. Aynı seyı soyluyor ana uxun bı mektup yaz ya da mesaj emınım bunu senden beklmedıgı ıcın degıstıgını gorecektır .. Sonra bırak dusundçsun cocugunu kullanma gozunde kuculme bence acele etmelısın 15 ne kadar yap bunu zaten cıkınca baska sehre onun da dusunmeye vaktı olsun .. Suan sana sasırıyordur bence. Korkuyordur bu kadın. Ne yaoçpmaya calısıyor dıyordur .. Ortak akıl yanlıs karat vermez burdakuçı ortak akıl bu bence

Babalar Günü geliyor.
Bir hediye ile başla hemen...
Çocuğun elinden ver notlar ilistir
Lütfen o adamı mutlu et...

evi terkettikten sonraki anneler gününde bana hediye almıştı, ben herzamanki terbiyesizliğimle hediyesini 3 ay sonra iade etmiştim. bir dahada ne doğum günümde nede anneler gününde bana hediye aldı. mesaj bile atmadı. bende özel günlerde hiçbirşey yapmadım. şimdi yaparsam ne olur ne tepki verir bilmiyorum. hani erkeklerin öküzce hareketleri vardır ya bizim ilişkimizde öküz benmişim : (

Ayy yazık adam ne kadar kırılmıştır o zaman..inşallah eski eşiniz kinci birisi değildir..birşey demiyorum zaten pişmansınız..şurdaki konulara bakıyorum da yok şiddet,aldatma ,cimrilik ...sizin problemleriniz ne kadar küçükmüş halbuki..keşke denecek çok şey var da..hakkınızda hayırlısı artık..bizi de haberdar edin ..inşallah çocuk ta var tekrar biraya gelir mutlu olursunuz

Evli olduğunuz dönemde buraya konu açtıysanız eğer kesin burdakiler aklını karıştırmıştır diyecem cünkü millet derdime derman olsunlar diye konu aciyo ama herkes boşan demekten başka bir şey demiyo maalesef o yüzden herkes herkese boşan demesin bir zahmet insan o sıkıntılı anında onlarin dediğini yapıcıdır maşaallah. Denize düşen yılana sarılır hesabi5

Back