- Konu Sahibi maviliezgi
-
aynısını şuan yengem abime yapıyor. umarım o da sizin gibi pişman olur. maalesef yapılan haksızlıklar unutulmuyor. kadın affedebiliyor ama erkek yapılanları unutmuyor. bence çocuğu kullanmak hoş değil duygularınızı ifade eden uzun bir mektup yazabilirsiniz mail atabilirsiniz.pat diye iş yerine gidip konuşabilirsiniz.boşanırken anlaşmalı boşanmazsak oğlunu göstermem dedim, çok tehtit ettim eşimi ozamanlar. doğru diyorsunuz itici olacaktır ama başka nasıl bir araya gelebilirizki? Allahım affetsin oğlumu kullanmam gerekiyor : (
aynısını şuan yengem abime yapıyor. umarım o da sizin gibi pişman olur. maalesef yapılan haksızlıklar unutulmuyor. kadın affedebiliyor ama erkek yapılanları unutmuyor. bence çocuğu kullanmak hoş değil duygularınızı ifade eden uzun bir mektup yazabilirsiniz mail atabilirsiniz.pat diye iş yerine gidip konuşabilirsiniz.
sizden çok daha fazla yakıp yıkıyor öyle söyleyeyimYengeniz çok pişman olacak : ( umarım benim gibi yakıp yıkmıyordur
Yasamissin iste aileden yuz bulunca kocaya tekmeyi basmissin :)Bunu bilememki, bunu yaşamadımki...
Sen varya bencilin tekisin bencil . Adam çocuk bakıyo yemek temizliğe yardım edıyo hakaret yok vs sen sırf şımarıklığından boşandın ana evi iyi olacak sandın bence adamı sevmıyorsun ilgi gösterdiği için dönmek istiyorsun gene rahatlık gene bencillik peşindesin . Sen evlilik insanı degıldın şımarık ergen gibisin . Orda rahat olmayınca diğer tarafa yöneliyorsun . O adamı haketmiyorsun İnşAllah bulmuştur iyi birini . Çünkü Emin'im bi sorun olsun gene adama hayatı zehir edeceksin . Ben bile nefret ettim sizden . Bende sıkıntılar yaşıyorum ama sabretmeye çalışıyorum çocuk var . Kusura bakma koçların sabancıların kızı degılsin . Bu ne ya millet seninki gibi koca ister Şen'de adamı öldürdün . İş te bulunur para da .Aynı biz. Ama ben şimdi görüyorum eşimi yatağa almamanın yanlışı, o gelirdi odaya eğer küssek almazdı onu yatağa, yastığını atardım yüzüne, yüzüme bakıp bakıp giderdi. Ne kadar yanlışmış ne kadar hatalıymışım.
Konuşmamak ne büyük hataymış.
benimkide temizliğe yardım ederdi, yemek ütü bile yapardı, çocuğu asla ihmal etmezdi...
iş işten geçince anlıyor insan bazı şeyler... iş işten geçmesin siz hala kurtarabilirsiniz evliliğinizi.
Sen varya bencilin tekisin bencil . Adam çocuk bakıyo yemek temizliğe yardım edıyo hakaret yok vs sen sırf şımarıklığından boşandın ana evi iyi olacak sandın bence adamı sevmıyorsun ilgi gösterdiği için dönmek istiyorsun gene rahatlık gene bencillik peşindesin . Sen evlilik insanı degıldın şımarık ergen gibisin . Orda rahat olmayınca diğer tarafa yöneliyorsun . O adamı haketmiyorsun İnşAllah bulmuştur iyi birini . Çünkü Emin'im bi sorun olsun gene adama hayatı zehir edeceksin . Ben bile nefret ettim sizden . Bende sıkıntılar yaşıyorum ama sabretmeye çalışıyorum çocuk var . Kusura bakma koçların sabancıların kızı degılsin . Bu ne ya millet seninki gibi koca ister Şen'de adamı öldürdün . İş te bulunur para da .
İnanmıyorum size yazık olmuş adama ve çocuğa . Bi İnan'a bu kadar mı rahatına düşkün olur . Eski eliniz eşiniz gibi adamlar kalmadık i artık sorunlu erkekler var sizde elinizin tersiyle ittiniz cok şaştım ya cok . Evlendikten sonra baba evine sığınmaz artık eskisi gibi asla olmazinanın kızmıyorum bu düşüncelere. bazı sözler tokat gibi iniyor yüzüme ve beni uykumdan uyandırıyor. biraz daha özeleştiti yapmamı sağlıyor. hatırladıkça yaptıklarımı bende kendimden nefret ediyorum.
o eski ezgi yok artık, fedakarlıklar yapacağım ve elimden geleni yapacağım.
dualarım senınle ne olur o adamı cok mutlu etYaşatmıycam, hem kendime söz, hem KK kızlarına söz, hemde yüce Allaha söz veriyorum ki hatalarımı tekrarlamayacağım.
dualarım senınle ne olur o adamı cok mutlu et
bak sana herkes. Aynı seyı soyluyor ana uxun bı mektup yaz ya da mesaj emınım bunu senden beklmedıgı ıcın degıstıgını gorecektır .. Sonra bırak dusundçsun cocugunu kullanma gozunde kuculme bence acele etmelısın 15 ne kadar yap bunu zaten cıkınca baska sehre onun da dusunmeye vaktı olsun .. Suan sana sasırıyordur bence. Korkuyordur bu kadın. Ne yaoçpmaya calısıyor dıyordur .. Ortak akıl yanlıs karat vermez burdakuçı ortak akıl bu benceDönerse elimden geleni değil herşeyi yapçam, yeterki dönsün
Babalar Günü geliyor.Dönerse elimden geleni değil herşeyi yapçam, yeterki dönsün
Babalar Günü geliyor.
Bir hediye ile başla hemen...
Çocuğun elinden ver notlar ilistir
Lütfen o adamı mutlu et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?