• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

M maviliezgi bu işte gurur olmaz eşin seni artık sevmiyor bile olsa ortada evladınız var eminim eşinde makul olacaktır..pişman olduğuna onu inandır her insan 2. bir şansı hakkediyor..
eskiden sahip olduklarının kıymetini şimdi daha iyi anlıyorsun .tek yapman gereken burda kendini nasıl samimi bir şekilde ifade ettiysen eşine karşıda anlatman..inşallah yeniden bir aile olabilirsiniz..

Ahahahah :-) demek istediğim bu işte. Beni tartışan kişi diye etiketledin.

Ben yaşamında gerçek kişilerle olan iliskini merak ettim. Onlara karşı da böyle misin? Böyle dobra, direkt.

:)) Oyleyim evet dobradan cok patavatsiz da sayılırım. Eskiden daha naiftim ama artik insanlar umrumda degil. Umrumda olan seyler para, bana keyif veren durumlar, sagligim, rahatım. Kafama uyana bayilirim uymayan defolsun. Tavsiye ederim. Olaylari kendi icinde degerlendiriorum bi de ben olsam napardim diye dusunuorum. Iki yildir yeni pişman olan birini gelse boğarım heralde.

Ahahahah :-) demek istediğim bu işte. Beni tartışan kişi diye etiketledin.

Ben yaşamında gerçek kişilerle olan iliskini merak ettim. Onlara karşı da böyle misin? Böyle dobra, direkt.

:)) Oyleyim evet dobradan cok patavatsiz da sayılırım. Eskiden daha naiftim ama artik insanlar umrumda degil. Umrumda olan seyler para, bana keyif veren durumlar, sagligim, rahatım. Kafama uyana bayilirim uymayan defolsun. Tavsiye ederim. Olaylari kendi icinde degerlendiriorum bi de ben olsam napardim diye dusunuorum. Iki yildir yeni pişman olan birini gelse boğarım heralde.

Sevgili M maviliezgi eşiniz gerçekten çok düzgün biri.
Böyle güzel bir insandan, yıprandığınız hayattan bir kalemde kurtulmak istemenizi bile anlayabiliyorum.
Fevri hareket ettiniz boşadınız tamam.

Ama her yerden engellemek, iki günde bir mutlu pozlarınızı whatsapta göstermek ve tüm bunları
onun canını acıtmak için yapmak..

Bence çok fazla, çok yaralayıcı. İyi bir insana yakışmıyor.

Benim eşim bana türlü hayal kırıklıkları yaşattı, efendidir ama sizin yaptıklarınızı yapsam
eşiniz kadar efendi kalabileceğine de inanmıyorum, haklı olarak çirkinleşecektir.

Yine de bunca üzüntüye rağmen bir gün ayrılırsak canı yansın istemem.
Ben iyi olayım o kahrolsun demem. Herkes mutlu olsun isterim.
Birlikte olamadık ama iyi haberlerini duyayım.

Siz böyle bir insana karşı nasıl bu kadar kötü olabildiniz?

Pişmansınız daha fazla üzülmenizi istemem.
Eşinize iyi bir eş olmak kısmet olmasa da.. ( İnşallah barışır çok mutlu olursunuz. )
Ama lütfen artık gerçekten iyi bir insan olun.
Bencil duygularınızdan kurtulun.
Tüm insanlık için..

Ogunler aklıma geldi inanın gözlerim doldu, o kötü hareketleri nasıl yaptım hala bilmiyorum. yaktım yıktım keşke hiç olmasaydı, keşke hiç yapmasaydım. düşüncesizce davrandım. keşke bana dur napıyorsun diyen birileri olsaydı... yoktu işte...

Ben gelmiyim yanınıza en iyisi : )

Ogunler aklıma geldi inanın gözlerim doldu, o kötü hareketleri nasıl yaptım hala bilmiyorum. yaktım yıktım keşke hiç olmasaydı, keşke hiç yapmasaydım. düşüncesizce davrandım. keşke bana dur napıyorsun diyen birileri olsaydı... yoktu işte...

Olmuş bitmiş, bundan sonrasında pişman olmanız düzelmeniz önemli.
İnşallah güzel olur her şey..
Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar.
Takipteyim.

Arkadaşlar toplanın gelişmeler var.

1. İnstada açtığım sahte hesaptan takip isteği göndermiştim, onu reddetti.

2. Tüm cesaretimi toplayıp bir arkadaşını aradım. eşimi biriyle elele gördüm ciddiler mi diye tuzak soru sordum, şaşkın ses tonuyla kimseyle görüşmüyorki dedi. (kabul edin güzel numara : ) eşime bunu sorduğumu söylersede söylesin umurumda değil

3. ardından hemen eşimi aradım (15-20si arası şehir dışında olacak ya) bu akşam parkta 3ümüz zaman geçirelim, işten çıkınca bende geleyim birlikte oynayalım dedim, duraksadı, bugün olmaz başka zaman belki dedi : ((( ürküttüm mü acaba. ya da anladı ne yapmak istediğimi çünkü çok emin cevap verdi.

konunu takipteyim ezgi..ilk başta tabiki oda gardını almış olarak davranacak çok kızgın ve de kırgın.. hemen moralini bozma yıktığını tamir etmen tabiki kolay olmayacak..adım atmaya devam et..

2. Tüm cesaretimi toplayıp bir arkadaşını aradım. eşimi biriyle elele gördüm ciddiler mi diye tuzak soru sordum, şaşkın ses tonuyla kimseyle görüşmüyorki dedi. (kabul edin güzel numara : ) eşime bunu sorduğumu söylersede söylesin umurumda değil

3. ardından hemen eşimi aradım (15-20si arası şehir dışında olacak ya) bu akşam parkta 3ümüz zaman geçirelim, işten çıkınca bende geleyim birlikte oynayalım dedim, duraksadı, bugün olmaz başka zaman belki dedi : ((( ürküttüm mü acaba. ya da anladı ne yapmak istediğimi çünkü çok emin cevap verdi.
Sana demiştim, oyun oynama-çocuğunu öne sürme anlar, daha çok batarsın gözünde diye. Bu adam senin yeni flörtün değil, seni iyi tanıyor; tabiki de naptığını direkt anlıyor. Farklı git, dürüst ve dobra bir biçimde içinden geçenleri anlat.

Oooo hızlı girmişsin :)
Taktik iyi ama sevdim.
En azından kimse yok bu güzel.
Bence ümit var gibi.
Bekleyelim bakalım.

misilleme yap bence.Bugün çocuk seninle vakit geçirmek istiyor de o çocuğu almaya geldiğinde sen de onlarla gitmeye hazır ol sen gelme diyecek hali yok ya.Sonra arkadaşıymış gibi sohbet et.önce arkadaşlık duvarını aş ,sonrasını getirirsin..bol şanslar..

Cok normal boyle davranmasi bende olsam hemen yuz vermezdim. Ama siz yilmayin . Cabalamaktan vazgecmeyin. Anlarsada anlasin. Dusunmeye baslar sizi. Elin olun bu teflifiniz bile acaba diye dusundurmustur. O arkadasinizda soyler. Esinizde daha iyi anlar .

açıkçası önce açık ve net olun.
eşinizle konuşun. hissettiklerinizi anlatın.
çok sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi, öfke kontrolü ile ilgili terapi alın. eşinize de bunu söyleyin...

tabii ki bunu gerçekten istiyorsanız.

aileniz hala size iyi davranıyor olsaydı da "eşim-çocuğumun babası" der miydiniz?

Gelismeleri yazmissiniz,keskin bir durusla bosandiysaniz ayni durusla donmeniz de asla karsi tarafa guven vermeyecek bunu goz onunde bulundurun.Ama cocugu da kullanmayin barismak icin,her ne yapacaksaniz kolay gelsin zira işiniz zor gorunuyor cunku adam hemen atlamamis gezme teklifinize,ehhh biraz burnunuz sürtecek belli ki!

Sana demiştim, oyun oynama-çocuğunu öne sürme anlar, daha çok batarsın gözünde diye. Bu adam senin yeni flörtün değil, seni iyi tanıyor; tabiki de naptığını direkt anlıyor. Farklı git, dürüst ve dobra bir biçimde içinden geçenleri anlat.

Biraz beklemem gerekecek galiba : (

Back