Boşanma ve Pişmanlık

Biraz beklemem gerekecek galiba : (
Onun gözünde şu anda bu kadın hala aynı imajı veriyorsun bu şekilde oyunlar oynayıp, çocuğu öne sürerek. Bak tüm kk sana bu aklı verdi, doğru gibi görünüyor ve bu yoldan ilerlemek istiyorsun; ama yapma, yanlış yoldasın.

Evet hemen atlamadı ve başka zaman belki derken biraz geçiştirir gibi davrandı bence : (

Bence direk durust davransa adam kabul etmez o sokla. Birlikte cocuklariyla vakit gecirirlerse, aralarinda elektriklenme olabilir.

Bence direk durust davransa adam kabul etmez o sokla. Birlikte cocuklariyla vakit gecirirlerse, aralarinda elektriklenme olabilir.
Bu kadının değiştiğini görmezse pişmanlığına inanmaz, ona güvenemez ve elektriklenme dediğiniz olayı da unutun, erkekler duygusal varlıklar değil, bu kadına karşı çoktan kendini kilitlemiştir, çocuğunu bu işe alet ederse gözünde daha beter bir konuma düşecek; ama vaz geçtim, sizi dinlesin ve görelim neler olacak.

eşimi tanıdığım için söylüyorum benimle kesinlikle bu konuyu parkta orda burda konuşmaz. konuşmak istesem susturabilir beni. oyun parkında havadan sudan konuşup sonrada esas konuyu daha düzgün bir yerde konuşmak istiyorum, pastane cafe tarzı bir yerde...

Doğru riskli ama ya oğlum nolcak. sürekli baba diyor, babasını çok seviyor. ailemin yanından ayrılamam maaşım ev kirasına ve ev geçindirmeye yetmezki.
Çocuklar çabuk büyüyor hayatı bir yerinden yakalıyorlar biraz daha büyüyünce ikinizi anlaşmayıp ayrıldığınızı idrak eder fakat sırf çocuk için barisilmaz bunun yaşlılıgi anlaşmayı hoşunuza gitmeyen bir adamı ne siz uzun ne de o sizi uzsün derim ben ayrıca tekrar baristiginizda ayrı kaldığınız zamanlardaki konularla birbirinizi yargilamaktan başka birşey yapmazssiniz

Evet hemen atlamadı ve başka zaman belki derken biraz geçiştirir gibi davrandı bence : (
Birden bire boyle bir teklifle karsilassam ürkerdim,ne yapmaya calisiyor sorusu belirirdi.Eger canı cok yandiysa ve kafasinda bitirdiyse maalesef!ama bir şans varsa da bunu hissedersiniz.Benim size tavsiyem kaçak dövüşün tabiri caizse....yani aniden hayatina girmeyin yavas yavas ve acaba dedirtin sadece!olabildigince gözlerinin içine bakın ama davranışlarıniz normal olsun,tebessüm edin ama geçmisle ilgili konusmayın,karsi karsiya gelmek icin siz firsat yaratmayın tesadufi olsun(ona gore),yavrunuz icin bunlari yaziyorum cunku her cocuk anne ve babasiyla huzurlu yuvasinda yasama hakkina sahip olmali..

bende öyle olsun istiyorum, yavaş yavaş yapayım. yavaş olursa onunda iyi kötü düşünmeye fırsatı olur. hızlıca olursa birdenbire evet yada hayır diyebilir

Her erkek ayni degildir sanmiyorum.ben kendi fikrimi soyluyorum. Direk karsima cikipta posmanligi belirtse istemezdim sasirirdim cunku.ama bana yavas yavas yaklassa , guler yuz gozlerimin icine bakma gibi. Aklimda kalirdi. Degistigini sozleriyle degil davranislariyla gostermeli. Sozlere inanacak bir adam degildir. Simdi gurur yapmasida cok normal. Daha yeni yeni iletisime geciyorlar. On yargili olmasi cok dogal. Ama isterse kadin hem kendini sevdirir, hemde nefret ettirir. Bu tamame insanin davranislarina bagli.

bende öyle olsun istiyorum, yavaş yavaş yapayım. yavaş olursa onunda iyi kötü düşünmeye fırsatı olur. hızlıca olursa birdenbire evet yada hayır diyebilir
Bence once kendinizden emin olun,siz gercekten yeniden bu insanla evlenmek istiyormusunuz,nedenleri ve sonuclari?Bizler duygusal varliklariz ve sonuc olumsuz olursa yasayacaklariniz.
Herseyi goze alacak kadarsa elinizden geleni yapin....Her ne kadar cocugu kullanmayin desekte belki sizi ona goturen tek sey yavrunuzdur ama bunu firsata donusturmeyin.Sadece hissi olarak birseyler kalmis mi ancak siz tahmin edebilirsiniz,burdan da yolunuzu cizersiniz...

Çoğu erkek duygusallik konusunda hemen hemen aynıdır, en duygusalı ise zaten erkeklik gururu yüzünden kilitler kendini. Kadın isterse her şeyi yaparsa tam bir saçmalık, karşıdakinin iradesini asla hiçe sayamazsınız, oyuncak ya da bir iş değil ki onlar da insan, sizi istemediğiniz biri elde edebilir yani istedikten sonra?
Sabah beri herkes çocuk da çocuk diyor olay tebessüm ve göz içine bakmaya ne ara geçti. Sizin taktiğiniz çocuktu, erkekler de alık varlıklar değil. Ne yaptığınızı anlarlar ki kaç sene evli kalmışlar haydi haydi anlar, çocuğu kullanmak sadece gözünden düşürür bu durumda. Ben direkt git barışalım de demiyorum ki, ben olsam konuşma metni hazırlardım pişmanlığımı belirtecek ve ona bi seçim sunmayacağım. Oyun oynama-çocuğu kullanma diyorum; çünkü o zaman bu kadın hala aynı diyip, daha çok uzaklaşacak. Iyi davranmak, gözlere bakmak, tebessüm etmek çok farklı bir mevzu. Burda hemen herkes çocuk üzerinden oyna dedi, bu yapılabilecek en salakça ve saçma davranış.

Eltimle kaynım bile tekrar evlendiyse siz hayli hayli barışırsiniz
Mesaj atın surdayim goruselim deyin
Gelir
Geldiği an sarılın ve orda herşeyi çözün

kadınlar boşanmak istediklerinde ve istediklerini elde etmeye çalıştıklarında çocuklarını kullanıyorlar (misal şu şu olmazsa çocuğu göstermem, anlaşmalı boşanmazsan çocuğu göstermem gibi) yine pişman olup boşandığı eski eşiyle barışmak için gene çocuk kullanılıyor (çocuk seni özledi parka gidelim vs.) kesinlikle çok itici. kendi emelleriniz için çocuğunuzu kullanmayın lütfen.

Saygi duyuyorum dusuncenize. Bende cocuklariyla birlikteyken boyle davranmasi gerektigini soyluyorum. Adam cocuk disinda gorusmuyormus. Nasil gorusecek bu kadin eski esiyle. Sadece cocuklariyla ilgilenirken bir arara geliyorlar su sira . Yani ezgi gelmek istiyor. Baskada gorusme secenegi yok gibi su durumda. Zaten ileride iletisimleri az ilerleyince pismanligi dile getirecektir. Su anda direk soylerse herseyi itici olabilir. Bu sadece benim kendi fikrim. Boyle davransin demiyorum. Herkes kararlarinda hùrdùr.

Yaa üfff ne diyelim ki şimdi sana madalyalik bi durumun yok!ama insan pismanligini görünce üzülüyor,inşaallah pismanligin geçici diildir inanıyorsan açık acik konuş hiç entrikalarla uğraşma hele hele çocuğunu kullanmak bana ters bilmem artık...seviyorsan sevdiğine inanıyorsan herseyin üstesinden gelmeye bu yetecekdir.
Bide lütfen bir terapistle görüş çünkü senin durumun hatalarında insanları silmek diil,karnim dönsün pastam dursun istiyorsun

Iyi de sizin dediğinizi yaptı ve çocuğu öne sürdüğü an zaten ters gitmiş adam. Çocuk için cidden bir araya gelecekleri zamanı beklesin bu şekilde oyun oynamak yerine ve o zaman pişmanlığını dile getirsin, sadece sabretmesi gerek.

boşanırken anlaşmalı boşanmazsak oğlunu göstermem dedim, çok tehtit ettim eşimi ozamanlar. doğru diyorsunuz itici olacaktır ama başka nasıl bir araya gelebilirizki? Allahım affetsin oğlumu kullanmam gerekiyor : (

Bir terapistle görüşmeliyim bencede. zamanında eşime söyle yaptın böyle yaptın derken kendi hatalarımı hiç kabul etmezdim, onu suçlar suçlar üzerdim. bunuda konuşmalayım : (

Zaten adım atacaksanız yavaş yavaş zamana yayarak yapın.Çünkü yeniden barışalım teklifini aniden yaparsanız adamın kafasında şüphe olur size karşı.Ne oldu da birden bire fikri değişti gibi düşünebilir. Yavaş yavaş adım atın.Oğlumuz bizi bir arada görünce çok mutlu oluyo gibi kilit cümlelerle alıştırma yapın nabız ölçün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…