- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Ahahahahdemek istediğim bu işte. Beni tartışan kişi diye etiketledin.
Ben yaşamında gerçek kişilerle olan iliskini merak ettim. Onlara karşı da böyle misin? Böyle dobra, direkt.
Ahahahahdemek istediğim bu işte. Beni tartışan kişi diye etiketledin.
Ben yaşamında gerçek kişilerle olan iliskini merak ettim. Onlara karşı da böyle misin? Böyle dobra, direkt.
Lütfen aynı şeyleri yaşatacaksanız rahat bırakın adamı.
Peki birsey soracagim, ailen ilk gunku gibi sirtini sivazlayip guzel davransaydi yine adami bosadigina pisman olacak miydin
Sevgili M maviliezgi eşiniz gerçekten çok düzgün biri.
Böyle güzel bir insandan, yıprandığınız hayattan bir kalemde kurtulmak istemenizi bile anlayabiliyorum.
Fevri hareket ettiniz boşadınız tamam.
Ama her yerden engellemek, iki günde bir mutlu pozlarınızı whatsapta göstermek ve tüm bunları
onun canını acıtmak için yapmak..
Bence çok fazla, çok yaralayıcı. İyi bir insana yakışmıyor.
Benim eşim bana türlü hayal kırıklıkları yaşattı, efendidir ama sizin yaptıklarınızı yapsam
eşiniz kadar efendi kalabileceğine de inanmıyorum, haklı olarak çirkinleşecektir.
Yine de bunca üzüntüye rağmen bir gün ayrılırsak canı yansın istemem.
Ben iyi olayım o kahrolsun demem. Herkes mutlu olsun isterim.
Birlikte olamadık ama iyi haberlerini duyayım.
Siz böyle bir insana karşı nasıl bu kadar kötü olabildiniz?
Pişmansınız daha fazla üzülmenizi istemem.
Eşinize iyi bir eş olmak kısmet olmasa da.. ( İnşallah barışır çok mutlu olursunuz. )
Ama lütfen artık gerçekten iyi bir insan olun.
Bencil duygularınızdan kurtulun.
Tüm insanlık için..
:)) Oyleyim evet dobradan cok patavatsiz da sayılırım. Eskiden daha naiftim ama artik insanlar umrumda degil. Umrumda olan seyler para, bana keyif veren durumlar, sagligim, rahatım. Kafama uyana bayilirim uymayan defolsun. Tavsiye ederim. Olaylari kendi icinde degerlendiriorum bi de ben olsam napardim diye dusunuorum. Iki yildir yeni pişman olan birini gelse boğarım heralde.
Ogunler aklıma geldi inanın gözlerim doldu, o kötü hareketleri nasıl yaptım hala bilmiyorum. yaktım yıktım keşke hiç olmasaydı, keşke hiç yapmasaydım. düşüncesizce davrandım. keşke bana dur napıyorsun diyen birileri olsaydı... yoktu işte...
Ben gelmiyim yanınıza en iyisi : )
Sana demiştim, oyun oynama-çocuğunu öne sürme anlar, daha çok batarsın gözünde diye. Bu adam senin yeni flörtün değil, seni iyi tanıyor; tabiki de naptığını direkt anlıyor. Farklı git, dürüst ve dobra bir biçimde içinden geçenleri anlat.Arkadaşlar toplanın gelişmeler var.
1. İnstada açtığım sahte hesaptan takip isteği göndermiştim, onu reddetti.
2. Tüm cesaretimi toplayıp bir arkadaşını aradım. eşimi biriyle elele gördüm ciddiler mi diye tuzak soru sordum, şaşkın ses tonuyla kimseyle görüşmüyorki dedi. (kabul edin güzel numara : ) eşime bunu sorduğumu söylersede söylesin umurumda değil
3. ardından hemen eşimi aradım (15-20si arası şehir dışında olacak ya) bu akşam parkta 3ümüz zaman geçirelim, işten çıkınca bende geleyim birlikte oynayalım dedim, duraksadı, bugün olmaz başka zaman belki dedi : ((( ürküttüm mü acaba. ya da anladı ne yapmak istediğimi çünkü çok emin cevap verdi.
Arkadaşlar toplanın gelişmeler var.
2. Tüm cesaretimi toplayıp bir arkadaşını aradım. eşimi biriyle elele gördüm ciddiler mi diye tuzak soru sordum, şaşkın ses tonuyla kimseyle görüşmüyorki dedi. (kabul edin güzel numara : ) eşime bunu sorduğumu söylersede söylesin umurumda değil
3. ardından hemen eşimi aradım (15-20si arası şehir dışında olacak ya) bu akşam parkta 3ümüz zaman geçirelim, işten çıkınca bende geleyim birlikte oynayalım dedim, duraksadı, bugün olmaz başka zaman belki dedi : ((( ürküttüm mü acaba. ya da anladı ne yapmak istediğimi çünkü çok emin cevap verdi.
Cok normal boyle davranmasi bende olsam hemen yuz vermezdim. Ama siz yilmayin . Cabalamaktan vazgecmeyin. Anlarsada anlasin. Dusunmeye baslar sizi. Elin olun bu teflifiniz bile acaba diye dusundurmustur. O arkadasinizda soyler. Esinizde daha iyi anlar .Arkadaşlar toplanın gelişmeler var.
Sana demiştim, oyun oynama-çocuğunu öne sürme anlar, daha çok batarsın gözünde diye. Bu adam senin yeni flörtün değil, seni iyi tanıyor; tabiki de naptığını direkt anlıyor. Farklı git, dürüst ve dobra bir biçimde içinden geçenleri anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?