Boşanma ve Pişmanlık

Hayatinda biri varmi yokmu once onu ogrenin sonrada cocuk bahanesi ilede bulusun vakit gecirin hem anlarsiniz siz olmaniz gerekn yeri

Nabız ölçün bir araya gelin Konuşun belki oda istiyordur tekrar birleşmek önce bir Konuşun canınızı sıkmayın su akar yolunu bulur inşallah istediğiniz gibi olur

aradınız mı?

Ş
şaka gibi bu kadar nefret ederek bıraktığınız insana sanki yeniden aşık olmuşsunuz üzüldüm keşke konuşsaydınız çok iyi bi fırsatı kaçırdınız

Peki birsey soracagim, ailen ilk gunku gibi sirtini sivazlayip guzel davransaydi yine adami bosadigina pisman olacak miydin

Sevgili M maviliezgi eşiniz gerçekten çok düzgün biri.
Böyle güzel bir insandan, yıprandığınız hayattan bir kalemde kurtulmak istemenizi bile anlayabiliyorum.
Fevri hareket ettiniz boşadınız tamam.

Ama her yerden engellemek, iki günde bir mutlu pozlarınızı whatsapta göstermek ve tüm bunları
onun canını acıtmak için yapmak..

Bence çok fazla, çok yaralayıcı. İyi bir insana yakışmıyor.

Benim eşim bana türlü hayal kırıklıkları yaşattı, efendidir ama sizin yaptıklarınızı yapsam
eşiniz kadar efendi kalabileceğine de inanmıyorum, haklı olarak çirkinleşecektir.

Yine de bunca üzüntüye rağmen bir gün ayrılırsak canı yansın istemem.
Ben iyi olayım o kahrolsun demem. Herkes mutlu olsun isterim.
Birlikte olamadık ama iyi haberlerini duyayım.

Siz böyle bir insana karşı nasıl bu kadar kötü olabildiniz?

Pişmansınız daha fazla üzülmenizi istemem.
Eşinize iyi bir eş olmak kısmet olmasa da.. ( İnşallah barışır çok mutlu olursunuz. )
Ama lütfen artık gerçekten iyi bir insan olun.
Bencil duygularınızdan kurtulun.
Tüm insanlık için..

İnşallah barışırsınız hayırlısıyla. Kadın duygusallığıyla saçma sapan hareketlerde bulunabiliyoruz, sonra da böyle pişman oluyoruz işte. Allah yavrunuz için sizi tekrar bir araya getirsin en güzel biçimde...

Hic de oyle degil. Dayak yiyene veya aldatilana dahi affet konusun cozun dedigim oluyor. Duruma göre yani. Madem paralel niye dadandin simdi bana :) ben de merak ettim sen boyle ayni seyi dusunurken bile tartisan biri misin?

Hic de oyle degil. Dayak yiyene veya aldatilana dahi affet konusun cozun dedigim oluyor. Duruma göre yani. Madem paralel niye dadandin simdi bana :) ben de merak ettim sen boyle ayni seyi dusunurken bile tartisan biri misin?
Ahahahah demek istediğim bu işte. Beni tartışan kişi diye etiketledin.

Ben yaşamında gerçek kişilerle olan iliskini merak ettim. Onlara karşı da böyle misin? Böyle dobra, direkt.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende aileme bundan dolayı biraz kızdım ama aile işte atsan atılmaz satsan satılmaz. beni iyi yönlendirebilirlerdi yapmadılar. arkadaşım dostumda yokki derdimi açamadım ozamanlar, beni olumlu yönlendirebilirlerdi.

Doğru riskli ama ya oğlum nolcak. sürekli baba diyor, babasını çok seviyor. ailemin yanından ayrılamam maaşım ev kirasına ve ev geçindirmeye yetmezki.

Yorumunuz için teşekkür ederim, tavsiyelerinizi bir kenara yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…