Boşanma ve Pişmanlık

Kendızın mutlulugunu baskalarında aramayın lutfen.
Once kocanızdan beklentıler ıcıne gırmıssınız yetmemıs. Anne babanızdan beklemıssımız o da yetmemıs..
Bıraz da sız mutlu etmeyı deneyın

Face kapalı, bulamadım zaten.
Sabah mesaj attı 15-20si arası şehir dışındayım diye : (
instada sahte hesap açtım. takip isteği gönderdim hala bekliyor, henüz kabul etmedi.

Gururlu olmayı bende istemiyorum ama atacağım adımada dikkat etmem gerekiyor, yaptığım yanlışlardan geldik bu noktaya, daha fazla yanlış yapmak istemiyorum.

Babalar gününe özel bı hediye mesala neyi çok seviyorsa onu al kendini bırak artık gurur felan yapma gerekirse yalvar çocuğun için herşeye değer bence

Babalar gününde şehir dışında olacakmış sabah mesaj attı. Ayrıca hediye alırsam bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü der. Bişeyler döndüğünü kesin anlar. Evliyken özel günlerde birkez olsun ona hediye almadım : ( Ama canım benim hiç ihmal etmedi beni hep aldı hediyeleri, bazen elinde bir gülle gelirdi : (( ben çok aptalım yaa

Şehir dışı nereye gidebilir? Aile, akraba, arkadaş vb bu kadar kalabileceği biri var mı uzakta? İşi mi böyle?

Haklısınız bencilim ve insanları gözümden çabuk düşüren bir yapım var. Hatta çok asosyalim : ( Kimse sormadı neden buraya yazıyorsun diye, hiç dostum yokta o yüzden. konuşabileceğim birtek insan yok hayatımda. en ufak hatasında insanları siliyorum bu yüzden hiç kimsem yok. işyerinde insanlarla ilişkim, işle alakalı konuşmak ve merhaba iyi akşamlardan ibaret. : (( Kocamıda öyle terkettim işte : ( çok kızıyorum kendime çoook...

Boşanıp ailemin yanına döndükten sonra farkettimki ben annemin babama davrandığı gibi davranmak istemişim. Hep onu kontrol altında tutmak, isteklerimi yerine getirmek. hep bunu istemişim. eşimde böyle biri değil. Yani ben eşimi olduğu gibi kabullenmemişim, onu hep değiştirmeye çalışmışım : ( hep üstüne gittim hep istedim de istedim. ama ben hatalarımı baba evine dönünce gördüm, yaptığım hataları, hatalarımın kaynağının annem olduğunu farkettim. ve ben bu evde çok bunalmaya başladım.

Siz esinizi sevdiginiz icin geri donmek istemiyorsunuz sadece aileniz esinizden de zor gelmis. Ayni hatalari yapacaksiniz orasi belli. 2 yilda esinizin hayatina birileri de girmistir. Bence saygi duyabileceginiz cebi biraz dolgun bi es bulsaniz eskisini gram dusunmezsiniz

eleştirilerinizde haklısınız, size kızamam : ( daha yukarıları okursanız kendimi eleştirdiğimide görebilirsiniz. eskiden kendime toz kondurmazdım. artık kendimi eleştirebiliyorum. sizce bu bir gelişme olgunlaşma değilmi?

Bu arada işim var kızlar, 9 yıldır çalışyorum.

Dün oğlumuzun yılsonu gösterisi vardı. orda karşılaştık, heyecandan tek kelime edemedim, konuşamadım. eşimse pek bakmadı yüzüme : ( ama anladımki ben onu çok seviyorum, keskin sirke küpüne zarar misali evi terkettim ve çok pişmanım. herşey güzel olsun istiyorum ve onunla olsun istiyorum.

Sizin adınıza çok sevindim, maşallah.
Ben çok kötü terkettim evi. sosyal ağlarda bile engelledim eşimi. hiç sesini çıkarmadı hep efendiliğini korudu. o dönem watsup resmimi bile 2 günde 1 değiştirir hep en güzel fotolarımı koyardım bak ben çok mutluyum demek için. onu yaralamak için çok çabaladım. ama hiç umursamadı tek kelime etmedi. oğlum dedi başka kelime etmedi. dünde yılsonu gösterisi vardı oğlumun, gözlerimi alamadım eşimden, çok heyecanlandım, merhaba demek istedim onun yerine melba dedim. allakbullak oldum.zaten pek ilgilenmedi benimlede. yaptığım onca kötülüğe ve terbiyesizliğe rağmen asla ağızını açmadı. bir işi var onu biliyorum. görüştüğü biri var mı onu bilmiyorum. öğrenme ihtimalimde çok az. dediğiniz gibi yavaş yavaş atmalıyım adımlarımı yoksa yine yanlış yaparım. 15-20si arası iş nedeniyle şehir dışında olacakmış. dönünce dediğiniz gibi bir oyun parkına gitmeyi teklif ederim, oğluşla birlikte.

yanlış anlaşılmasın ben ailemi seviyorum.
ben konuyu ilk açtığımda bana hayırdır ne boşanması diyebilirlerdi. dur kızım oturup kocanlada konuşalım diyebilirlerdi. o dönem eşime kızgın olduğum için ben anlattıkça annem beni destekledi. kzım seninde burda hatan var demedi.
bundan dolayı ailemi eleştiriryorum.

Son durum noldu bugün gösterisi vardı oğlunuzun orda konuşçaktınız ?

Konuşamadım, çok heyecanlandım. karşımda okadar güçlü duruyorduki ağzımı açamadım. merhaba yerine melba dedim. oda merhaba dedi. pek ilgilenmedi benimle, hiç yüz vermedi daha doğrusu. inanırmısınız bacaklarım titriyordu. iki kelimeyi biraraya getirip konuşamadım. hala o anı düşününce kalbim farklı atıyor, gözlerimin içine baktığı an : (( sonra baktı ben bişey demiyorum oğluşla ilgilenmeye devam eti.

Kısacası belkide güzel bir şansı batırdım : (

Eleştirilerinize kızmıyorum, nankör ve bencil olduğumu kabul ediyorum ama inanın çok pişmanım

siz emin misiniz eşinizi sevdiğinize?

Yoksa aileyle yaşayınca her şey daha kötü oldu diye tek çıkış noktanızı eski eşiniz olarak mı görüyorsunuz?

barışmak isteme sebebiniz bu mu? öyleyse yazık edersiniz adama ki ben size kesinlikle döneceğini sanmıyorum.

Hata yapmışsın. Ve geri dönmek istiyorsun fakat bıraktığın gibi bulamayabilir bu sefer de geri döndüğün için daha büyük pismanlik yaşayabilirsin. Dönme diyemem fakat bazı ihtimallere de hazırlıklı ol. Her insan terk ettigi kapıyı edebiyle kendi açık biraktirir yada komple kapattirir. Açık yada kapalı olduğu söyle dursun Sen dönecek bir kapı dahi birakmamis olabilirsin bu ihtimalide unutma.

cvp bekliyoruz ama ne yaptın en azındna sosyal aglardan ac cocuk var zaten yakın mevkide bi eglence parkı istiyo de sende git konusun bakalım yada facesine bak bakalım ac engelide neler paylasmıs hersey insanlar icin hic bsey icin pisman olma yapmıssın olmus neden barısmayasınki kime ne...

inanın kocamı istiyorum. bunu dün eşimi gördüğümde daha da iyi anladım. onunla kuru ekmek soğana razıyım.

hiç orta yol aramadım evet, katır inatlıyım daha önce yazdığım gibi ve bu inat evliliğimi yıktı : ( bunu ancak şimdi görebiliyorum.

Bahane kolay evet ama ya görüştüğü biri varsa. şu anda onu öğrenmeye çalışyorum. öğrenir öğrenmez buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…