• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Sen melek gibi adama ne yaptın ya sen eş görmemişsin.Ne evlilikler var ya iyi eşler rahat huzur batıyor mu anlamıyorum.O günahsız cocugunuzun ve günahsız adamın suçu neydi hayatı zindan ettiniz.Neyse zararın neresinden dönülürse kardır.Bence alın karşınıza konuşun.Geçmişteki hataalarınıza çok pişman oldugunuzu cocugunuz için barışmak istediğinizi flan söyleyin neden olmasın ki.

ınsanlar hakkında cok rahat konusabılıyorsunuz hayretle okuyorum bencıl nankor ne ya .. Hakaret gıbı gorusunu daha ılımlı bı uslupla soylesenız ne olur ?kımse burda hakaret duymak ıcın derdını acmıyor ..
Bütün site bencil, nankör dedi siz bir benim dememe mi takıldınız? :işsiz:
Evet nankör; çünkü bütün aile gereken desteği vermiş, şimdi suçlu ilan ediliyorlar. Evet bencil; çünkü sadece kendi rahat edemediği için adamın elinde olmayan nedenler yüzünden, ona en çok ihtiyaç duyduğu vakitte arkasını dönmüş.
Eşin sana bunları yapsa sen hakkında ne düşünürdün? Kimseyi burda kadın diye pohpohlayamam. Insan olgusu üzerinden yaklaşırım olaylara ve o adamın da bizim gibi duyguları var, acı çeken acı çeksin, ilahi adalet inşallah hep tecelli etsin böyle durumlarda.

Aileleri arkasinda durup hala bi sikayet halinde olanlara aciyorum annem basimin etini yedi evlen evlen diye hatta kapiya gelen ilk kisiye seni vericem dedi karsima alip ya anlasamazsam bosanirsam cocugmla beni kabul edecek misin dedim ben elalemin cocuguna bakamam dedi ekledim ya 3 cocukla esim oldu kaldim gene bakmayacak arkamda durmayacak misin diye hicte bakamam calis bak dedi kaldi ki benim butun yollarimi tikadilar zorla istemedigim okula yolladilar ilk okuldan cikinca basaramadim biraktim disardan bitirdim annem ona da mani oldu bahaneleri hep hazirdi calisayim dedim annem bi taraftan babam bi taraftan karsi ciktilar hicte utanmiyorum yasadiklarimdan elestirebilirsiniz beni isteseydin okurdun calisabilirdin diye ama insanlar kendi yetistikleri toplum disinda baska toplumlar da oldugunu unutmamali evet isteseydim bal gibi de okurdum meslegimi de elime alirdim ama ailem elime degil okula sinav icin para yatiracak parayi 5 lirayi bile aglata aglata ne yapacaksin parayi diye sora sora veriyordu en sonunda 10 ay once evlendim tabi ki esimle hafif surtusmelerimiz oluyor alisma evresi bu esimin yaninda babamin beni kucuk dusurucu kelimelerine de maruz kaliyorum kv'den nasil anne olunur onu ogrendim arkanizda duran ailelerinizin kiymetini lutfen bilin ve asla sikayetlenmeyin

Bütün site bencil, nankör dedi siz bir benim dememe mi takıldınız? :işsiz:
Evet nankör; çünkü bütün aile gereken desteği vermiş, şimdi suçlu ilan ediliyorlar. Evet bencil; çünkü sadece kendi rahat edemediği için adamın elinde olmayan nedenler yüzünden, ona en çok ihtiyaç duyduğu vakitte arkasını dönmüş.
Eşin sana bunları yapsa sen hakkında ne düşünürdün? Kimseyi burda kadın diye pohpohlayamam. Insan olgusu üzerinden yaklaşırım olaylara ve o adamında bizim gibi duyguları var, acı çeken acı çeksin, ilahi adalet inşallah hep tecelli etsin böyle durumlarda.
tamam ama hatasının farkında .. Zaten pısman olmus asla kadın dıye savunmam ama kadın zaten kabul edıyor

tamam ama hatasının farkında .. Zaten pısman olmus asla kadın dıye savunmam ama kadın zaten kabul edıyor
Pişman mı olmuş cidden? Ailesinin evinde rahat edememiş, annesi çok karışıyormuş. Hayatına birini almak istediği zaman, adamlar başka bir şey için yaklaşıyormuş. Yine derdi rahat etmek, pişman değil ki adamlara ettikleri için, bu hanim premses sendromuna yakalanmış sadece, pişman falan değil.

Aileleri arkasinda durup hala bi sikayet halinde olanlara aciyorum annem basimin etini yedi evlen evlen diye hatta kapiya gelen ilk kisiye seni vericem dedi karsima alip ya anlasamazsam bosanirsam cocugmla beni kabul edecek misin dedim ben elalemin cocuguna bakamam dedi ekledim ya 3 cocukla esim oldu kaldim gene bakmayacak arkamda durmayacak misin diye hicte bakamam calis bak dedi kaldi ki benim butun yollarimi tikadilar zorla istemedigim okula yolladilar ilk okuldan cikinca basaramadim biraktim disardan bitirdim annem ona da mani oldu bahaneleri hep hazirdi calisayim dedim annem bi taraftan babam bi taraftan karsi ciktilar hicte utanmiyorum yasadiklarimdan elestirebilirsiniz beni isteseydin okurdun calisabilirdin diye ama insanlar kendi yetistikleri toplum disinda baska toplumlar da oldugunu unutmamali evet isteseydim bal gibi de okurdum meslegimi de elime alirdim ama ailem elime degil okula sinav icin para yatiracak parayi 5 lirayi bile aglata aglata ne yapacaksin parayi diye sora sora veriyordu en sonunda 10 ay once evlendim tabi ki esimle hafif surtusmelerimiz oluyor alisma evresi bu esimin yaninda babamin beni kucuk dusurucu kelimelerine de maruz kaliyorum kv'den nasil anne olunur onu ogrendim arkanizda duran ailelerinizin kiymetini lutfen bilin ve asla sikayetlenmeyin
cok dogru

insanlar pisman olablir ne var bunda yani beser sasar insan oglu demisler hemende herkez kocasına tama eden olmus

siz hic pisman oldugunuz bisey olmadımı yani dünkü aklımızı beyenmiyoruz yeri geliyo olabilir

sana tavsiye önce faceden insagramdan ac engelleri bi kere sonra cocuk seni istiyo diye bi yerde bulusun cafe gibi bi yer olsun cay falan icin yada istanbuldaysan vialand flan var cocuk oraya istiyo senide istiyo de bi sekılde kur kontak

Pişman mı olmuş cidden? Ailesinin evinde rahat edememiş, annesi çok karışıyormuş. Hayatına birini almak istediği zaman, adamlar başka bir şey için yaklaşıyormuş. Yine derdi rahat etmek, pişman değil ki adamlara ettikleri için, bu hanim premses sendromuna yakalanmış sadece, pişman falan değil.
insanlar pisman olablir ne var bunda yani beser sasar insan oglu demisler hemende herkez kocasına tama eden olmus

siz hic pisman oldugunuz bisey olmadımı yani dünkü aklımızı beyenmiyoruz yeri geliyo olabilir

sana tavsiye önce faceden insagramdan ac engelleri bi kere sonra cocuk seni istiyo diye bi yerde bulusun cafe gibi bi yer olsun cay falan icin yada istanbuldaysan vialand flan var cocuk oraya istiyo senide istiyo de bi sekılde kur kontak
pısman olmasa kocasına donmez sapıtmak ısteyene emın olun yol cokk .. Kadın kovasını ıstıyor rabbım yolunu acsın

pısman olmasa kocasına donmez sapıtmak ısteyene emın olun yol cokk .. Kadın kovasını ıstıyor rabbım yolunu acsın
Iyi de kadın diğer yolları denemiş, açılmadığı için dönüyor. Yani son çare koca kalmış, pişman değil demek oluyor bu da sizin söyleminiz de beni destekliyor.
Not: benim tüm pişmanliklarım bencil olmamak ve fedakâr olmam yüzünden, beni doğru yerden vurmadanız hala.

Dünden beri hayretle okudum durdum....

Klasik aileyle rahat edememis insan sendromu... yani beni topa tutacaklar burada ama sizin özgürlük anlayışını cocuk da baltalamis sizin destek almaniz gerekiyor. Birsuru insan sordu burda eşinizi mi istiyorsunuz yoksa rahatı mi diye ama siz net bi sekilde rahati batsin ben eşimi istiyorum, gün icinde ekmege muhtac olacak durumda dahi olsak başımı omzuna yaslamak istiyorum her sorunu birlikte aşalim istiyorum diyemediniz... pesss bu düşüncedeyken hala çocuğunuzun babasi olan adamin hayatini mahvetmeyin derim zira siz önce kendinizi bi bulun bi ne istediğinizi tespit edin. Sonrasina sonra karar verirsiniz.

daha önce bunalmışsınız, saygınız kalmamış çekmiş gitmişsiniz. hiç orta yol aramamışsınız.
tatlı dille o ayaklar da yıkatılırdı, duş da aldırılırdı.
Allah göstermesin, hiçbir şeyin garantisi yok, kaza geçirip çalışamaz hale gelebilir insan.
evlenirken, eşlerden biri yatalak olduğunda altını alabileceğini de unutmamalı bence.
işle ilgili maddi sıkıntılarda destek olunmayacaksa??

e şimdi de, rahat edemiyorsunuz ailenizle. acaba mı diyorsunuz?
bilemedim, bunalınca kaçıyor gibisiniz.

tabi çocuk için denemeye değer bence..
birlikte avmlerdeki çocuk alanlarıyla bile başlayabilirsiniz.
ne bileyim, lunapark vs. çocuk olunca bahane bulmak o kadar da zor olmasa gerek??

Iyi de kadın diğer yolları denemiş, açılmadığı için dönüyor. Yani son çare koca kalmış, pişman değil demek oluyor bu da sizin söyleminiz de beni destekliyor.
Not: benim tüm pişmanliklarım bencil olmamak ve fedakâr olmam yüzünden, beni doğru yerden vurmadanız hala.
sUİ vurmaya calismiyorum bayan boyle bi skntim yok herkes gorusunu soyluyor sizinkine de saygi duyuyoruz ..

hem mesele suzin pisman olmaniz degil her insan ayridir .. Ve pisman oldugunuz seyler dogru degil tek pismnlik yapilan iyilikten olsun canim ;) kendini uzme sen kotu birsey yapmamissin

Çok kötü ayrılmışsın. Adam en zor zamanındayken hem de. Hiçbir suç birşey de yokken. Adamı sevmiyosun sen hiç geri dönüp adama eziyet etme

oğlunuza üzüldüm, olan çocuğa olmuş. eski eşinizin hayatında biri yoksa oturup konuşun derim ama aşık mısınız seviyor musunuz orasını anlayamadım. değilseniz yazık olur adama bir kez daha.

hem mesele suzin pisman olmaniz degil her insan ayridir .. Ve pisman oldugunuz seyler dogru degil tek pismnlik yapilan iyilikten olsun canim :KK66: kendini uzme sen kotu birsey yapmamissin
Sizin başkasından alıntı yapıp, okumamı istediğiniz cevap için yazdım o notu. Benim iyilik yaptığım şahıslar da bencil ve nankördü, iyi niyetimi suistimal edip, gittiler. Ben hanımın kocasının çektiği ızdırabı anlayabiliyorum, böyle yaralar seneler geçse de ara ara kanar, açıtır. Kimseyi bencil insanlarla karşılaştırmasın Allah.

Ben de şu an aynı durumdayım. Eşime hiç tahammülüm kalmadı aklım fikrim hep boşanmakta. 3 çocuğum olduğu için maalesef şu an hayata geçiremiyorum.

Back