Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne boş muhabbet yapmışsınız ya
Boşanıcam çünkü kocam beni gezdirmiyor.

Yaşınıza veriyorum, evliliğinize heyecan gelsin istiyorsunuz herhalde karıkoca
Dun bi konuya yazdim, simdi bazı ciftler iliskiyi boyle bi sey saniyor; kapris, simariklik yapayim, arada bi ayrilalim aksiyon olsun, pesimden koşsun, yeşilçam filmi cevirelim vs.. O filmlerde ayrilip ardından aşkla kavuşma sahnelerine mi ozeniyorlar, nedir? Gercek hayatta o ayrıl-barış durumunun iliskiyi ve duygulari nasil yiprattigini, bitirdigini düşünemiyorlar..
Konuyu okurken aşırı irrite oldum, o bunu dedi ben şunu dedim, itici duran bi seyler var..
Bosanmayacaklari cok belli iken boyle bi anda ziplamalari sinir ediyor beni..

aynı kaynımla eltim
senede 2-3 defa kız evi terk eder
kaynım önce özgür takılır sonra depresyona girer.
eltim baba evinden, kaynım özgür hayatından sıkılınca tekrar birleşirler
gözyaşı, macera, aksiyon, tutku, özlem beşi bi yerde

Biz hiç gezmiyoruz fırsat yok 2 çocuk 1tanede yolda en son birlikte nereye gittik biliyo musun cenazeye biz napalım boşanalım mı
Sevmiyodur adam gezmeyi ya da diyosun yopun çalışıyo pazar da ayağını uzatıp dinlenmek istemesi çok normal haklı adam

Ah ablacim minik yavrum ya. Kız bundan bosanilir mi. Anan baban da mı sacmalama demedi sana. Peri masallarindaki gibi mi olacak saniyordun herşey. Çamaşır yıkamak istemiyorsan girersin bir işe parani kazanirsin bir kadin tutarsin ona yikatirsin. Kocan hem çalışsın hem gonlunu yapsin hem gezsin. Ben yalnızca hafta içi çalışıyorum, haftasonu cikalim hadi gezelim deyince esim dehsete giriyorum. Calismak yorucu birşey. Eşinde dinlenmek istiyor. Bırak dinlensin.
Ayrıca, aşkımız şöyle efsane böyle muhteşem. Geçcen onları. Aynı eve girmeden, hayatin gercek sikintisini beraber yuklenmeden kimin ne oldugu anlaşılmaz. Sizin aşkıniz klasik yurdum arabeskliginden güzel. Kavusamadikca kiymeli olur. İlk aşkındır kiymetli olur. Elle tutulur birşey değil yani.
Sen iş bul çalış. Kocanin yerinde olsam ben bosardim seni simdiye kadar, cocuk mu aldi kendine hanim mi belli değil. Yapma. Kendi degerini kiymetini de düşürme.

Konuyu sonuna kadar okuyamadım, içim şişti. Genelde böyle "herkes bizim aşkımıza imrenirdi, aşırı aşıktık, evlenince her gün romantizmden ölücez, dünya toz pembe, her yerde aşk var, aşk, aşk, aşk" tripleriyle dolaşan insanlara evlilik çok ağır geliyor.

Tavsiyem: boşanın, büyüyün, baktınız hala seviyorsunuz tekrar evlenirsiniz. Ve lütfen hayata biraz gerçekçi bakmayı öğrenmeye çalışın.

Canım sen burada açılan konuları hiç mi okumuyorsun? İnsanlar ne sıkıntılar yaşıyor basıl evlilik hayal ediyor. Böyle bir sebepten bitirilir mi? Tabi ki pişman olursun bence...

Reactions: bay
Gezdirmiyor diye mi bu kadar tantana ki adam ayda 1-2 sehir disina götürüyormuş...

Oooo ben eşimi markete götürmek icin 2 gun onceden randevu aliyorum kendini hazirliyormus ... hayati kumanda , cay ,koltuk üçlüsü....
Oyle filmlerde romanlardaki gibi romantik dakikalar olmuyor canim.....

Haaa diyelim ayrıldınız yeni biri bu adamdan daha mi iyi olacak saniyorsunuz..

Trajikomik resmen ya.. Cok yazik..

20 yaşında evlendim hiç böyle konuşmadım ya bu nasıl bir işsizlik . Kendi ellerinle evliliğini mahvetmişsin hiç kusura bakma

Kusura bakma ama sende bi uğraş bul kendine çok boş kalmışsın belli. karım karşıma geçecek gezdirmiyorsun diye boşanalım diyecek ne olur ayrılmayalım mı diyeceğim yani demez tabiki. Evlilik fedakarlık ister bugün değil yarın gidersiniz adam belki bunalımda işiyle sıkıntısı var gezmek istemiyor evde kafayı dinlemek istiyor. Sordunuz mu hiç ruhi halliyatını. Artık Annenle bol bol gezersiniz canım

İste bunlar hep evde bos oturmaktan
Mesleginiz yok mu? Bu genc yasinizda sadece evde mi oturuyorsunuz? Esinizden baska bir ugrasiniz yok mu? İnsan calisip para kazanmasa bile bir ise yarayabilir. O zaman bu triplere sahip olmaz. Kendinize bir mesgale bulun.

Sakın çocuk yapmayın da bu akılla ona yazık olur en çok. Ha ekşın arıyorsunuz ayrılabilir ve geri barışabilirsiniz onda sorun yok size kalmış.

Gerçekten pismansaniz, psikologla görüşün.

Eğitim durumunuz nedir bilmiyorum.İse girin.Ya da sertifikali kurslara katılın.Hobi edinin.Yeteneginiz varsa sanat kursları, dikis nakış olabilir.

Ev islerinizi planlayin.Severek yapın eşiniz çalışıyor.Ev işleri de sizin sorumluluğunuz.Hayat musterektir.Cocuk olunca sorumluluklarıniz kat be kat artacak.Duzen oturtun evinizde.

Ayda bir iki kere gezmek yeter.Bir gün tatili varmis madem o günde film izleyin.

Erken evlenmissin
Henuz olgunlasmamissin
Evlilik sorumlulugunu kadiramayacak bir yas , olgunluk duzeyi vs vs
Tum yazdiklarinda haksizsin
Ama bosaninca mutlu olacagina inaniyorsan bosan , hem adam da rahatlar , sen de buyudugun zaman tekrar asik olur evlenirsin

Bende sirf adam icin bosanini isaretledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…