Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence çocuk olmadan boşanın. Evliliği oyuncağa çevirmişsiniz. Bu gel gitlerle cocuguda mahvedersiniz. insanın hiç büyük derdi olmayınca kendi dert yaratıyor böyle iste.

Eşi sehir dışına çıkarmamış da, market Pazar gezdirmiş. Ne büyük dert! Siz sevgili değil karı kocasınız, farkında değilsiniz sanırım. Bugün gezmeye az götürüyor diye boşanmak isteyen hatta ağlayıp zirlayan biri, yarın büyük bir dertte, hastalıkta çeker gider, arkasına bile bakmaz. Evlilik yürütecek olgunlukta görmedim sizi. Yok ayrı ev açmalar, yok gelecekteki sevgilin ne der diye konuşmalar. Çocuk çocuk muhabbetler.

Son düzenleme:
AYRILINCA GECIMIMI ONUN VERDIGI PARAYLA SAĞLAMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM TABIKIDE BU ESIMIN TEKLIFIYDI BENDE KABUL ETMEDIGIMI KONUDADA YAZDIM. ANNEM BABAM ARKAMDA YAZDIM BAŞKA SEHIRE TAŞINACAĞIZ YAZDIM BELLIKI KENDIMLE ALAKALI BIR TAKIM ŞEYLERE GUVENIYORUM PARASAL YÖNDE DIMI SEVGILI YORUMCU?

Evlendiğimde 20 yaşındaydım.başkentten mini minnacık bir ilçeye geldim.hemen hamile kaldım.herkes gezip tozarken ben çocuk baktım.ama eşimi çok sevdiğim için yaptım bunları.demekki anlattığınız kadar sevmiyorsunuz eşinizi.evlilik fedakarlık ister.

Yorgun olabileceğini hiç düşündünüz mü?
Ayrılmayalım dememesi sizi sevmiyor anlamına gelmez ki.Belki de sizi memnun edemediğini düşündüğü için ayrılmayı kabul ediyor zavallı adam.

anne babanız size güvenmedigi için arkanızda
git gellerinizden bıkmış olacaklar ki BİR DAHA GERİ DÖNEMEZSİN diye belirtmişler sevgiliii konuu sahibesi.
büyüden bahsetmiştiniz acaba hala üzerinde etkisi kalkmamış olabilir mi?
psikologlar büyü bozmada çok etkili 5 seans okuyorlar hop aklınız ve mantıgınızı devreye sokuyorlar

Eşim ayrılalım dese ben de biraz daha etraflıca ve sakin düşünmesini sağlamaktan başka bisi yapmam diye düşünüyorum. Ayağınıza kapanmasını beklemeyin

Kendiniz günübirlik gezin hava alın çevre edinin kendinize meşgale bulun. Insan evinde vakit geçirmek ister. Bazıları daha çok bazıları çok az. Esiniz zaten hafta boyunca dışarda. Bu isteğini alabileceğinizi düşünüyorum.

Eski sevgisi olmadığını söylemesi biraz talihsizlik olmuş. Doğrudur. İlişkinin ilk zamanı ile zamanla olgunlaşmış hali aynı değil. Burda kast edilen az sevmek değil aslında . Ilk zamanların heyecanı olmayınca daha yavan bir his var gibi. Ama halbuki ilişki böyle zaman geçtikçe daha derinde ve daha sağlam yerleşir. Bu yüzeysel olmadığı için de eski heyecan bitti gibi hissedebilir insan. Halbuki ilişkinin huzuru bağlılığı artmıştır. Az seviyorum demesi heyecan bazlı bakış açısından ötürü. Biraz eksik anlatım olmuş. Bu şekilde yorumlayabilirseniz daha rahatlarsınız

Ailesi dahil kimseye laf ettirmiyor
Aldatma olasiligi 0

Gezemiyorsun diye bosanmayi dusunuyorsun ? Benmi yanlis anladim

Esin bence bu kustum ben gidiyorumlardan bikmis.. kendi kendine uzaklastirmissin esini, ahhh o camasir dertse utusu var, bulasigi, yemegi, supurgesi uzarda uzar.

Evi cekip cevirmekte zor gelmis.
Esinin kiymetini bil.bu sebeplerden es bosanilmaz. Sogutma kendinden.

Kafalara bak mis gibi gıcır!
Issizlikten oturup oturup kafada kurmanın da böylesi yani, bir ugras filan mi edinseydin acaba yaptığın şımarıklıktan başka bir şey değil. Boşanma sebebi diye yazdığınız şeyleri etrafınıza söyleseniz afedersiniz ama bir tarafıyla gülerler. Bence biraz büyümeyi deneyin

Heryeri gezdik dolaştık şu bu demissnz doymadnzmi neblym insan sıkılır evde esinle zaman geçirmek nie bu kadar zor gelio ki size. Bence sorun sizde kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor. Hala bekar gibi davranmanz dışarı çikmadik die çocuk gibi aglamanz eşinizi sizden soğutmus bellki.

Bu okuduklarım gerçek mi???? Yok şaka yapıyorsunuz bence....

Cok ütopik yaşıyorsunuz sevgililik dönemi ile evlilik dönemi ayni olmaz..

Sevgili ile iken birlikte vakit geçirmek icin disari cikilir, evli iken zaten birlikte vakit gecirecek bir eviniz var, arada ayda yılda bir değişiklik için disari çıkılır..

zaten ayda 1-2 kere çıkıyormuşsunuz....Daha ne istiyorsunuz...

kendinize bir uğraş bulun Allah aşkına, adami darlayip durmayın...

Yada boşan da kurtar adamı kendinden....

Ayy çok sinirlendim seninki buldumda bunuyorum meselesi.
Kizim kaç yaşindasin ? Sen evlilik ne
demek olduğunu bilmeden evlenmişsin.
Artik bu evin hanimi sensin ,elbette sorumluluğun olacak .
Çamaşir yikayacaksim,yemek pişireceksin ütü ,temizlik vs normal olani bu.
Eşin seni mutlu etmek için cirpiniyor ve sen kapris yapiyorsun .
Sevgili ve nişan döneminizde ayri yaşiyordunuz ve sadece gezmek ve tozmak için buluşuyordunuz.arka plani görememişsin ,anneler herşeyi sizin için yapiyordu ve şimdi sira sende.
Evliliğin ilk senelerinda sorunlar olur .
Herşey sabirla sevgiyle çözülür.
Lütfen yapma kizim bunu ,asla ve asla bir daha böyle bir erkek bulamazsin.
Istersen biraz bdv oku nasil evlilikler var gör ve halinden şükür et.
Birde eşin seni sevmiyorum dememiş ,seni artik başka seviyorum demiş.
Eskisi gibi flörtü olarak değil eşi olarak evinin hanimi olarak seviyorum demek istemiş.yani eşin huzura varmiş yelkenlerini indirmiş limanim sensin demiş.Bundan daha büyük sevgi sözleri olamaz bence.
Evlikte herşey senin istetiğin gibi olamaz.
Bir ayda 4 haftasonu var adamda seni 2 kere gezdiriyormuş ?eee..o kalan 2 hafta sonuda evde durmak istiyor hakki .
Birde para biriktiriyordur gelecek icin ev ve çocuk icin .
Ama annen baban senin böyle bir boşanma sebebiyle nasil seni destekliyor onu anlamadim.Annen bir kolundan tutupta bir seni cirpsaydi keşke .
Bu bile senin ne kadar şimartildiğini göstertiyor.Zorluklara karşi eğtilmemiş galiba .
Yapma kizim etme kizim kiyma böyle bir sevgiye ve bu kadar sana değer veren adama.Gerçekten üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…