Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay hepsini okumaya tahammul edemedim. Ablacim ne gezgicsin ya. Adam belliki nöbet usulu calisiyo. E bi git kendin gez surekli adamdan bekleme. Evde oldugu gun yatip dinlenmek istiyo. Bu ne cocuk gibi. Insani cileden cikartirsin. Sen mukemmel evlilik =gezmek gibi algiladin heralde ama yok öyle birsey kandirmislar seni.

. Ve onu bir kere başka telefon kullanırken yakaladım sonra telefonu kirdi attı bir yere yemin etti başka kız olmadığına hap vs işleri dedi ama inanmadım zaten kullanmıyor öyle şeyler
Adam kendi ağzıyla söylemiş ,neyine inanmıyorsun ?
Hap işi (!) kullanıyorsa da satıyorsa da suç ..keşke gezmeden önce şu sorunları görebilsen ! Farklı telefon kullanıyormuş da kırmış da ..off ! Bence gözünü aç ve biraz takip et . Hastanede bir kadınla tanıştım ,evli ,1 çocuğu var ve hamile ..eşimin uyuşturucu kullandığını geçen gün tesadüfen öğrendim diyor .yıllarca sevgililik ,evlilik,bir çocuk ve hamilelikten sonra .çoğu açık vermiyor ,haberin olsun .

okuduğum için üzüldüm şuan zamanıma... Allah başka dert vermesin kardeş senin canın sıkılıyor belli ki :::)

Esiniz sizi eskisi gibi sevmiyorum diyor. Cok gururlu gururundan asla odun vermiyor. Peki siz gurursuz musunuz? 1 saatin var dusun demis adam. Yani bosanma kararini bile enine biyuna dusunme hakkin yok 1 saatin var. Esinin totosu cok kalkmis.indirilmesi lazim

Çok saçma sapan bir konu nerelere gelmiş. Adam yorgun olabilir. O çıkmıyorsa sen çık hiç mi arkadaşın dostun yok adama sarmışsın hep Beni gezdirmezsen boşarım seni demek yaptığın bide boşanmayalım demedi diyorsun. Gerçekten çocuk gibisin. Evliliğe adapte olamamışsın. İş bul kendine böyle olmaz canım.

Ayy okurken şiştim, canın sıkılıyor kendine dert arıyorsun bence bir işe girip çalışmalısın

Guzel bir aksam yemegi ile kocanizin gönlünü alin!!!

Ayni sizin gibi bir aşk ve bitmek bilmeyen bir kavga ve bir cocuk...

Sonuç:ALDATILDIM

Şimdi konuyu okuyunca eşimin çok hataları oldu deyişiniz havada kaldı bende.
En büyük hatası ne mesela?
Kimse sorunsuz evlenmiyor, herkesin karşılıklı hataları olur, karşılıklı sünger çeke çeke devam ederiz zaten evliliğe.

Çok emek verdim dediğiniz nedir onu da bilemiyorum, zira her evlilik emek ister.
Günümüzde 3 ay sevgili olan çok emek verdim diyor.

Biraz daha gerçekçi bakın yaşadığınız şeye, evliliği bu kadar masallaştırmak üzer.

Doğrusu okurken şiştim. Bizde mantıklı sebeplerle tartışmıyoruz eşimle, ama bukadar da değil. Bence eksik şeyler var anlatmadığın. Bu sebeple insan neden boşanmak ister ki ?
Hem yaşınız küçük, hem yanlış olaylar var hemde tüm gün evdesin.
Çalışmalısın.
Evli olsanda olmasanda çalışmalısın bence.
Ben haftada 1-2 gün evde takılayım diyorum, asla boş duramıyorum.
Eşinin sunduğu çözümler çok saçma, sana bakacak ev tutacak, başka biri hayatına girmeyecek falan neler konuşulmuş böyle...
Bu kadar saçmaladıktan sonra nasıl eskiye dönülür orasını bilemedim..

Valla sonuna kadar okumadım bile hakikaten boş muhabbet.. Gezmiyor diye adamdan ayrılmak istemek ne kadar doğru bir karar.. Ama birşey söylim mi insanların o kadar problemleri varken evli kalmayı başarabiliyorken sizin de herkes gibi evli kalmanız bence bu müstesna kuruma hakaret.. BOŞANIN..

Son düzenleme:
Boşanın.
Bir zahmet çalışıp kendi paranızla gezin.

bu konuyu sonuna kadar okuyabilen varsa tebrik eder gözlerinden öperim

ilk defa kk da içi bu kadar boş kendisi bu kadar uzun bir boşanmak istiyorum konusu gördüm

Allah eşinize sabır versin

ankette boşanın kısmını işaretledim hayır adama da yazık yani

Alt metin kocasının başka kız bulması değil adamı maddi olarak sömüremeyecek olması.

Daha önce baska bir konuya da yazmıştım, buraya da yazıyım. İsyerinde bir abim karısının sürekli gezmek istemesinden sikayetciydi cunku adam cok efor gerektiren iki farkli iste calisiyordu, gel gör ki eşi her aksam gezelim vs diyormus. Karısı ise basladi ve artik hic gezmek istemedi. Aksam eve gelip yemegi ancak yiyor ve hemen dinlenme moduna geciyormus.

Sen ne evde calismak istiyorsun ne işte.. Gezeyim ancak. Hem işe gidip hem de evde her isini yapan üstüne cocuguna bakan bircok kadın var. Bence bosan kocan rahat etsin. Zira böyle devam edersen o seni boşayacak.
Kocan cocuk istemiyormus. Akıllı adammış. Bir de cocugun olsa o zaman iyice dar edersin hayatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…