Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Piremses sendromu..

Çamaşır yıkıyo diye ağlıyomuş vay anasını. Tek sefer giyip çöpe ataydın canım. Bir de böyle sorunlu tipler aşklarının hep dillere destan olduğunu sanar ya en çok ona gülüyorum. Hayırdır kardaş leyla ile mecnun mu sandın kendini. Ferhat ile Şirin?

Tum ergenler oyle sanar , bende 17 yasindayken oyle saniyordum :) hayat boyu surecek , dillere destan , romanlara konu olacak bir askti bizimki , cok sukur 18 olunca gecmisti o duygu

Adam seni eskisi kadar gezdirmiyor diye bosanmaya mi karar verdin gercekten ciddi misin ? Dillere destan bir ask yasiyorsunuz ama daha evlendigin dakika seni daha mi az sevmeye basliyor esin e hani o zaman dillere destan ask nerde ? Esin calismaktan yorgun düşmüş evde vakit gecirmek dinlenmek istiyor ne var bunda . Belli ki ugrasacak mesgalen yok kendine dert ariyorsun ama Allah baska dert vermesin canim.

Kendine oyalanacak bir şey bul , ya da işe gir .
Yaşınıza veriyorum , çocukluk bunlar ...
Çok istiyorsanız çıkın hava alın biraz gezin kendiniz .Her şey dip dibe yapılmaz ki ...
Ortada sorun bile yok yahu .

kendine bir iş bul boşluktan bunlar ben haftasonları gelsinde evde yatayım dinleneyim diye bakıyorum gezmekte olur elbet ama her haftasonu olmaz sen evde bütün gün dinleniyorsun eşin fiziksel ve mental olarak yoruluyor boş gününde de evde dinlenmek istemesi kadar doğal bişey yok

ben niye camasir yikiyorum diyemi agliyorsunuz???
bune simariklik ya sanirsin elinde yikiyor
bayan erkek fark etmez herkesin yapacagi yapmasi gereken bir is bu buna bile agliyorsunuz gezdirmedi beni diye bosanmaya calisiyorsunuz adam beni az seviyormus diye dusuneceginize gezmiyorum diye öluyorum bitiyorum dediginiz adamdan bosanmaya calisan kendinizi sorgulayin bence once ben esinizde bir tuhaflik goremedim tuhaf olan sizsiniz

Bende eşinizin yerinde olsam sizinle evli kalamazdım. Zaten gitmediğiniz yer kalmamış her hafta bir yerede çıkmayı verin valla ben işten evime gitsem de rahat etsem diye saatleri sayıyorum. Siz belli ki çalışmıyorsunuz ama eşiniz çalışıyor ve yorgun olması çok normal neden hiç anlayış göstermiyorsunuz. Kendinize yapacak iş bulsaydınız bu kadar üzülmezdiniz.
Yaşlarınız küçük keşke biraz daha olgunlaşıp evlenseydiniz.

Bende ilk evlendiğin zaman bi hevesle hep dışarı çıkalım gezelim isterdim. Büyük tartışmalar yaşadık bizde hatta kv sen evliliği gezmek mi sanıyorsun demişti. Şimdi eşim hadi gel seni yuruyuse gotureyim dediginde bile yerimden kalkıp gidesim gelmiyor. Canım istemiyor bende evde oturup film izleyelim demeye başladım. Ilk heyecanlar sizdeki de maalesef ama keşke bu kadar basit konu için boşanmayı dile getirmeseydiniz.

Gitmediğimiz şehir gezmedigimiz yer kalmadı 4 senenin neredeyse her günü beraberdik.

Yazmışsınız..
Bi kere yaşlar küçük birbirine yakın..
Adam sıkılmış gibi geldi bana..
Yıkıcı olmak yerine yapıcı olsanız boşanmak çözüm mü mesela ?
Sevdiğiniz adam gezmeye götürmüyor diye oturup ağlamışsınız olabilir o an ki ruh halinizle ama peki çok sevdiğiniz eşinizden ayrılsanız daha mı az canınız yanacak ?

Bence eski evliliklerin uzun olmasının tek sebebi analarımızın orta yolu bulma çabası..
Çünkü erkekler ODUN anacım.. Bildiğin kağıdın hammaddesi odun.. Yaradılışları öyle,fıtrat yani..
Annem 50 yaşında acaba babam onu kaç kere gezmeye götürdü:)
Şimdikiler anca yiyim içiyim geziyim kafasında.. Evliliği de cinsellik için mi istiyorlar bilemiyorum.. Yani konudan uzaklaştım ama son dönem bdv’de basit sebeplerle eşinden boşanmayı düşünen hatunların sayılarına bakıyorum ve ben şok.. geçen biri yazmış kaynanamı sevmiyorum kahvaltıya gelsin demiş kocası falan kadında diyor ki kocamın mutluluğu için boşanayım ben..
ya siz problemi düzgün anlatamıyorsunuz yahut evlilik çocuk oyuncağı olmuş anlayamadım..

Ben kimseye ye küsküyü otur evinde demiyorum ama tabloya büyük haliyle bakmak lazım bence.. Bazen ayda bir gezebiliriz yahut sevmediğimiz aile bireyleri için bi kere de olsa kocamızın hatırına aynı sofraya oturabiliriz..
Erimeyiz ya hani.. Yüz göz olmadan da bişeyleri başarabiliriz..

Bir de bu aralar herkes bi “mutsuz” anacım..

Konu sahibi hakkında en iyi olan olsun İnşallah..

Bunlar hep boşluktan.
Kendine bi uğraş edin acil.
Tövbe estağfurullah.

bence sen kendine acilen oyalanacak bir şey bul.
çalışan insan evini özler. mesela ben de eşim de 5 yaşındaki oğlumda dışarısı mı ev mi dersen evi tercih ediyoruz. eşimle ben hep işteyiz oğlan da okulda. e senin eşinde çalışan biri özlüyor evinin keyfini. sessiz sedasız film izlemek istiyor, uzanmak istiyor, çay kahve keyfi yapmak istiyor. senin canın sıkılıyor diye boşanılmaz ki??
adamda bıkmıştır bu hallerinden tamam demiştir. büyü var diye ev de taşıtmışsın! bu arada kimse kimseye de bir ömür bakmaz. zaten ben nafakaya da karşıyım. bir evlilik yaptım diye ömür boyu başka birine bakmak zorunda değilim yani.
iyi düşün taşın.

Bence canınız sıkılmış sizin. Şimdi gidip boşanmayalim diyip iyice yuzgoz olursunuz. Hayır eşyalara kadar konuşmak bir de zevk mi alıyorsunuz anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…